• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testi satan sahibe sordum o bu konuda baya bilgili bir şey ifade etmiyor erken gebelik testinde silik çıkan bu testte koyu çıkıyormuş galiba beb yeni yumurtladım canım ov testi yapıyorum çünkü kuruma çizgisi olabilir
Canım yeni yumurtlama olduysan hamilelik testi neden yaptın?

Kızlar yarın bat. Dün erken gebelik ve kaset test yapmıştım çok silik çıkmıştı. Sonra kan tahlili verdim dün hcg 8,57 çıkmıştı.

Bi saat önce yine kaset test yaptım daha belirgin. İlk olacak çok tecrübesizim burda da olumsuz şeyler okuyunca ya da adetten günler önce yüksek betaları görünce korkmaya başladım. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur kimyasal değildir 🙏🏻

Eklentiler

• 80C43CB9-84D9-45F0-AEEE-D7983615D584.jpeg
    80C43CB9-84D9-45F0-AEEE-D7983615D584.jpeg
    42,5 KB · Görüntüleme: 55
  • F4EE62BC-2F9C-4226-A738-0019A28203B8.jpeg
    F4EE62BC-2F9C-4226-A738-0019A28203B8.jpeg
    34,4 KB · Görüntüleme: 50
Tekrar kan vermeye gitcem bugun insallah degerim artmistir cunku kanamam hala kesilmedi. Sabah ne alakaysa test yapayim dedim yine. Hayatimda ilk defa kontrol cizgisinden once bebe cizgisi belirdi. Hcg artmistir diye umutlanmak istiyorum ama kanamanin bitmemesi de moralimi bozuyo
Kızlar yarın bat. Dün erken gebelik ve kaset test yapmıştım çok silik çıkmıştı. Sonra kan tahlili verdim dün hcg 8,57 çıkmıştı.

Bi saat önce yine kaset test yaptım daha belirgin. İlk olacak çok tecrübesizim burda da olumsuz şeyler okuyunca ya da adetten günler önce yüksek betaları görünce korkmaya başladım. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur kimyasal değildir 🙏🏻
Gayet net bi çizgi bebiş seninle bence 😊

Kızlar selam. Ben bugün 16.00 gibi bi anda ağrım başladı regl ağrısına çok benziyor dedim hatta. Az önce pembe akıntılı kan geldi. Normalde direkt su gibi gelirdi, tek değişik diyebileceğim şey o akıntı kıvamlı oluşu. Reglime 3 gün vardı. 3 gün erken geldi. Yerleşme kanaması olacağını sanmıyorum niyeyse bilemedim.... O yüzden ben gidiyorum, bu topikteki herkese de inşallah mevlam bebiş nasip eder. ❤️❤️❤️

Battan 10 gün önce başlamıştı benim canım. Yalnız benim sadece kasıkta değil karnımın farklı noktalarında da iğne şeklinde batmalar oluyordu. İnşallah vardır kuzum hepimiz güzel haberler alırız
Ins be canım, haber ver bi gelişme olursa.
Bende adet belirtileri başladı.

Kızlar selam. Ben bugün 16.00 gibi bi anda ağrım başladı regl ağrısına çok benziyor dedim hatta. Az önce pembe akıntılı kan geldi. Normalde direkt su gibi gelirdi, tek değişik diyebileceğim şey o akıntı kıvamlı oluşu. Reglime 3 gün vardı. 3 gün erken geldi. Yerleşme kanaması olacağını sanmıyorum niyeyse bilemedim.... O yüzden ben gidiyorum, bu topikteki herkese de inşallah mevlam bebiş nasip eder. ❤️❤️❤️
Adet öncesi hissetmez mısın söküleceğini? Bende o başladı 5 günüm var.

Eşimde varikosel bende pcos vardı eşim ameliyat oldu 1 yıl geçti olmadı bende düzgün bir doktor bulamamıştım anca bulmak nasip oldu doğal yolla olur diye bekledik hep ama olmadı bu şekilde nasipmis
Önemli olan hamd olsun olması, Geçmiş olsun, Inş tüm kalpten isteyenlerede nasip olur🤲

Canım dünkü testini de atar mısın merak ettim 😊bu attıklarında çok net gözüküyor. Kan vermeye devam et bence

Back