- 8 Mart 2015
- 673
- 1.322
- 113
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
Canım hayırlısı olsun bence üzülme geç olsun güç olmasın derler demekki böyle daha iyi olacak, senin için mutlaka çizilmiş bi yol vardır.. Yine sen bizimle kal burda nisanda da inşallah senin pozitifini konuşuruz :) Canını sıkma bunun için lütfen hiç gerek yokBenim Nisan ayına kaldı hala regl olamadim ilk.kez böyle bisi oluyor şimdi ilaç kullanmaya başladım o biticek regl gelecek deeee tedavi başlayacakbeklemekten çok sıkıldım umarım sizlerden guzel haberler alırız
canım senin tedavin ne aşamada?Canım hayırlısı olsun bence üzülme geç olsun güç olmasın derler demekki böyle daha iyi olacak, senin için mutlaka çizilmiş bi yol vardır.. Yine sen bizimle kal burda nisanda da inşallah senin pozitifini konuşuruz :) Canını sıkma bunun için lütfen hiç gerek yok
ilaç kullanıyorum canım yarın iğnelere başlıyorumcanım senin tedavin ne aşamada?
hadi bakalım Rabbim utandırmasınilaç kullanıyorum canım yarın iğnelere başlıyorum
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimmhadi bakalım Rabbim utandırmasın
Selma hemimizin hakkında hayırlısı olsun transferin yapıldı miMerhaba yarın opu m var. Heyecanliyim mm ☺
Merhaba yarın opu m var. Heyecanliyim mm ☺
Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bu gün benim transferin 5. Günün 22 martta kan tahlili yapılacak açıkçası gerginim baya bu beni ilk inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırızTedavin hayırlı olsun canımben de pazar günü regl olmayı bekliyorum tedaviye başlıycaz 2. günü
Canim transferimin 7. Günündeyim. 18 Mart test gunumSelma hemimizin hakkında hayırlısı olsun transferin yapıldı mi
Hadi inşallah glz haberlerni bekliyoruz canımMerhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bu gün benim transferin 5. Günün 22 martta kan tahlili yapılacak açıkçası gerginim baya bu beni ilk inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
Aynı şekilde güzel haberlerini bekliyorum canım lütfen bize mutlaka haber verCanim transferimin 7. Günündeyim. 18 Mart test gunum
İnşallah canlar Allahım emegimızı boşa çıkarmasınAynı şekilde güzel haberlerini bekliyorum canım lütfen bize mutlaka haber ver
Yarın akşam kese görmeye gidiyorum heyecan dorukta :) sen nasılsın? Nasıl gidiyor?S sentinus14 canımmmmmmm naptınnn??
Yarın akşam kese görmeye gidiyorum heyecan dorukta :) sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Hakkında hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlarını bekliyorum lütfen haber veryarın aşılamam vaaaaaaar inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
teşekkürler canımHakkında hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlarını bekliyorum lütfen haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?