• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MART 2017 de tüp bebek / aşılama yaptıracaklar burayaaa!!

:KK73::KK73: Ay ben de dün sandım çok merak ettim seni :confused::confused: Hadi inşallahh sağlıklı sıhhatlidir canım merakla bekliyorum kese sayısını :confused::confused::confused: Ben de bugün iğnelere başladım ama daha iğnelere başlamadan haplar beni mahfetti saçmasapan çarpıntım falan oluyo bi acaip duygusallık halleri.. Kendimden korkmaya başladım hayırlısı :KK33::KK33::KK33:
canım ne ilaçları kullandın ne neden kullandınki? benim tedavimde lucrin ve gonalf harici bişey yoktu , birde folicode vardı

canım ne ilaçları kullandın ne neden kullandınki? benim tedavimde lucrin ve gonalf harici bişey yoktu , birde folicode vardı
1 ayın 9undan başlayarak günde 4 tane estrofem kullandım canım.. 3 gündür de klomen eklendi.. Dekort zaten 15 güne yaklaştı kullanıyorum (kortizon), bir de kan sulandırıcı alıyorum tabi folic vs. aynı şekilde.. Şimdi menagon eklendi bugün yüksek doz 300UI devamına da bakıcaz :)

1 ayın 9undan başlayarak günde 4 tane estrofem kullandım canım.. 3 gündür de klomen eklendi.. Dekort zaten 15 güne yaklaştı kullanıyorum (kortizon), bir de kan sulandırıcı alıyorum tabi folic vs. aynı şekilde.. Şimdi menagon eklendi bugün yüksek doz 300UI devamına da bakıcaz :)
baya değişik bir tedavi canım benimkindeni, hadi hayırlısı

Merhaba kızlar benimde 5 tane yumurtadan 4 tane kaldı 4 üde donduruldu bakalım nisanda inşallah transferim olur hayırlısıyla

kızlar merhaba benim de tedavim sonuna gelior yumurtalarım toplandı 4 tane emb.m donduruldu rhaim dinlendirildi bir ay 23 unde kısmetse transfer yapılcak hayırlısıyla kucaugımıza almayı nasip eder allahım inşallah herkeze

kızlar merhaba benim de tedavim sonuna gelior yumurtalarım toplandı 4 tane emb.m donduruldu rhaim dinlendirildi bir ay 23 unde kısmetse transfer yapılcak hayırlısıyla kucaugımıza almayı nasip eder allahım inşallah herkeze

Back