• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MART 2017 de tüp bebek / aşılama yaptıracaklar burayaaa!!

:KK73::KK73: Ay ben de dün sandım çok merak ettim seni :confused::confused: Hadi inşallahh sağlıklı sıhhatlidir canım merakla bekliyorum kese sayısını :confused::confused::confused: Ben de bugün iğnelere başladım ama daha iğnelere başlamadan haplar beni mahfetti saçmasapan çarpıntım falan oluyo bi acaip duygusallık halleri.. Kendimden korkmaya başladım hayırlısı :KK33::KK33::KK33:
3,4 katı artışlara rağmen tek bir tane bebişim varmış üzüldüm ilk başta ama şimdi iyiyim Allah bu bebişim sağlık versin inşallah. Bu arada pıhtılaşma nedeniyle 2 Yen'i tahlil daha istedi Recai hoca yarın onları yaptırıcam. Bi de antikor testi istedi yatın onları yaptıracağım. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor tedavi?

3,4 katı artışlara rağmen tek bir tane bebişim varmış üzüldüm ilk başta ama şimdi iyiyim Allah bu bebişim sağlık versin inşallah. Bu arada pıhtılaşma nedeniyle 2 Yen'i tahlil daha istedi Recai hoca yarın onları yaptırıcam. Bi de antikor testi istedi yatın onları yaptıracağım. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor tedavi?
canım olsun sakın üzülme hayırlısı nasılsa öyle olsun demedik mi hep, buna da çok şükür :KK33::KK33: Hem belli olmaz benim 2. kesem 8. haftada ortaya çıkmıştı.. Hayırlısı nasılsa öyle olsun canım :KK36::KK36: Çok sevindim recai hocanın böyle testler istemesine.. Tüp bebekçiler gebelik olunca ucunu bırakıyo genelde öyle yapmamış gerçekten süper :KK37::KK37: Ben dün iğneye başladım işte tatlım p.tesi ilk kontrolüm var bakalım heycanlıyım ben de :confused::confused::confused:

Gunaydn kizlar bnde dun 2. Asilamami oldum ve esim haricinde bir tek siz biliosunuz bu sefer hic kimseye bisi solemedim herkes cok umitlenio tabi bende insalah Rabbim hepimizin yuzunu guldurur

evet yasal süreçten yasımda 32 ilk deneme die denetleme varmış eskısı gıbı rahat deılız dıo yapan yapıyorda benm dr yapmıyor 1tane koyack kısmetse yarın kontrolüm var kan veercekmişim 23 ü transfer demişti yarın belli olcak bakalım hayırlısı herkez ıcın ınsallah

NedenEnden canm yasal süreçten dolayimi

Kızlar neler yapıyosunuz yok mu hiç gelişme :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73: Nasıl gidiyo tedaviler, iğneler ilaçlar neler yapıyo size:KK24::KK24::KK24: benim klomene başladığım günden beri inanılmaz bi baş ağrım var hiç geçmeyenn :KK34::KK34::KK34::KK34:

Bnde 1 hafta puregon igne kullandm hic bi yan etkisi olmadi dunde asilama oldum dr bana sadece folikasit ve ptesi gunu icin rahim destekleyici igne verdi is yapmamaya calisiorm ama olmuo malum ev hali az once yemek koydum ocaga genelde yatiorm egelip kalkmiorm ani hareket yapmiorm havuc suyu iciorm siz neler yapiosnz

selam arkadaşlar bikaç gün giremedim. dün yumurta toplama ameliyatım vardı. yazılanların aksine benim ağrım kısa sürmedi.bugün 2. gün ama hala karnım yanlarım bayağı ağrıyor. bu arada doktor aradı gün içinde. 13 yumurta topladıklarını,bunlardan 8 tanesinin olgun durumda olduğunu ve döllediklerini, 7 tanesinin cevap verdiğini ve takipte olduklarını söyledi. transfer için birşey demedi. heyecanla bekliyorum.

Bnde 1 hafta puregon igne kullandm hic bi yan etkisi olmadi dunde asilama oldum dr bana sadece folikasit ve ptesi gunu icin rahim destekleyici igne verdi is yapmamaya calisiorm ama olmuo malum ev hali az once yemek koydum ocaga genelde yatiorm egelip kalkmiorm ani hareket yapmiorm havuc suyu iciorm siz neler yapiosnz
Ben aşılama ve tüp bebek yaptırdıktan sonra bana doktorlar yatma dediler çünkü rahim bebeği yabancı madde olarak görüyomuş ve dışarı atmak istiyomuş normal hayatına devam sadece çok çok ağır işler yapma demişlerdi

Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk :( bugün yumurta toplama islemim yapıldı. .3 gözüken yumurta vardı bu arada bende erken yumurta yetmezliği var ..kendime gelince embriyo log geldi odaya ve bana söylediği şey tam olarak bu : ''1 yumurtanin içi boş çıktı. .biride geriden takip ediyor yani elimizde bir adet yumurta var dedi :( dollenirse haber veririm dedi :( gerçekten moralim 0 ..

Ben aşılama ve tüp bebek yaptırdıktan sonra bana doktorlar yatma dediler çünkü rahim bebeği yabancı madde olarak görüyomuş ve dışarı atmak istiyomuş normal hayatına devam sadece çok çok ağır işler yapma demişlerdi
Sagol canim valla ne yapcagmi sasirdim aciksasi evden cikip anneme gidemiorm

canım olsun sakın üzülme hayırlısı nasılsa öyle olsun demedik mi hep, buna da çok şükür :KK33::KK33: Hem belli olmaz benim 2. kesem 8. haftada ortaya çıkmıştı.. Hayırlısı nasılsa öyle olsun canım :KK36::KK36: Çok sevindim recai hocanın böyle testler istemesine.. Tüp bebekçiler gebelik olunca ucunu bırakıyo genelde öyle yapmamış gerçekten süper :KK37::KK37: Ben dün iğneye başladım işte tatlım p.tesi ilk kontrolüm var bakalım heycanlıyım ben de :confused::confused::confused:
evet haklısın genelde bırakıyorlar ama burada benim sorlarımda hep nokta atışı olduğu için adamın aklına takılıyor diğer hususlar:KK9: bu arada tolga ecemiş'e gittim pek memnun kalmadım hele hastanede yaşadığım problemden sonra bir daha asla liv'e gitmememye karar verdim. Doktor arayışım sürüyor yani :( senin baş ağrın ne durumda?

Öncelikle kızlar Allahım isteyen herkesi bu mutlu haberi almayi nasip etsin
Kızlar ben iki kez tüp bebek yaptırdım ilki 5.gün blostisik embriyo du ama olmadı geri kalanını dondurduk geçen cumartesi dondurulan embriyolar transfer edildi bugün 7. Gün sizce idrar da belli olur mu bazıları idrar renk degisikligi ve köpürür oluyormuş sizce bunlar oluyor mu herkes farklı birşey söylüyor bana yardımcı olur musunuz??

Öncelikle kızlar Allahım isteyen herkesi bu mutlu haberi almayi nasip etsin
Kızlar ben iki kez tüp bebek yaptırdım ilki 5.gün blostisik embriyo du ama olmadı geri kalanını dondurduk geçen cumartesi dondurulan embriyolar transfer edildi bugün 7. Gün sizce idrar da belli olur mu bazıları idrar renk degisikligi ve köpürür oluyormuş sizce bunlar oluyor mu herkes farklı birşey söylüyor bana yardımcı olur musunuz??
benim 8. günde 2.çizgi hayalet gibi çıkmıştı ama 10. günü kanda pozitifi görüp idrarda tek çizgi gören de oluyor kişiden kişiye değişiyor yani

benim 8. günde 2.çizgi hayalet gibi çıkmıştı ama 10. günü kanda pozitifi görüp idrarda tek çizgi gören de oluyor kişiden kişiye değişiyor yani
Sağol canım salı günü test günüm ama hiç bir belirti ya yine olmazsa diye korkuyorum her zaman dua ediyorum Allahım hayırlısını versin diyorum ama hep bir tedirginlik var

Cuma günü yumurta toplandı hayirlisiyla dört tane dollenmis haber bekliyorum ikinci tupbebek deneyimimiz olacak Allahın izniyle bu sefer tutsun sanırım çarşamba transfer yapılır 12 yıldır bekliyoruz

Back