- Konu Sahibi gibigibiyim
-
canım ne ilaçları kullandın ne neden kullandınki? benim tedavimde lucrin ve gonalf harici bişey yoktu , birde folicode vardıAy ben de dün sandım çok merak ettim seni Hadi inşallahh sağlıklı sıhhatlidir canım merakla bekliyorum kese sayısını Ben de bugün iğnelere başladım ama daha iğnelere başlamadan haplar beni mahfetti saçmasapan çarpıntım falan oluyo bi acaip duygusallık halleri.. Kendimden korkmaya başladım hayırlısı
1 ayın 9undan başlayarak günde 4 tane estrofem kullandım canım.. 3 gündür de klomen eklendi.. Dekort zaten 15 güne yaklaştı kullanıyorum (kortizon), bir de kan sulandırıcı alıyorum tabi folic vs. aynı şekilde.. Şimdi menagon eklendi bugün yüksek doz 300UI devamına da bakıcaz :)canım ne ilaçları kullandın ne neden kullandınki? benim tedavimde lucrin ve gonalf harici bişey yoktu , birde folicode vardı
baya değişik bir tedavi canım benimkindeni, hadi hayırlısı1 ayın 9undan başlayarak günde 4 tane estrofem kullandım canım.. 3 gündür de klomen eklendi.. Dekort zaten 15 güne yaklaştı kullanıyorum (kortizon), bir de kan sulandırıcı alıyorum tabi folic vs. aynı şekilde.. Şimdi menagon eklendi bugün yüksek doz 300UI devamına da bakıcaz :)
Valla bana da çok değişik geldi benim ilk tedavim sadece gonal-f le başlamıştı direk.. Estrofemi falan opudan sonra başlamıştım.. anlamadım kafam karışık zatenbaya değişik bir tedavi canım benimkindeni, hadi hayırlısı
Bence iyi canım benim ilk tüp bebek tedavimde sadece 1 yumurtam oluşmuştuMerhaba arkadaşlar bende bu cumartesi opu yapılacak. .sadece 3 yumurta oluştu ilaclarla bu şekilde şansım çokmu az sizce
Çok teşekkür ederim arkadaşım senin şimdi kaçıncı denemen hamilesindir ısallah :)Bence iyi canım benim ilk tüp bebek tedavimde sadece 1 yumurtam oluşmuştu
Onur Karabacak canımhayırlısı cnm , doktorun kimdi :S unuttum
Cnm ben 3 yumurtayla ikiz hamile kaldım kötü düşünmeMerhaba arkadaşlar bende bu cumartesi opu yapılacak. .sadece 3 yumurta oluştu ilaclarla bu şekilde şansım çokmu az sizce
Ayy teşekkür ederim arkadaşım Rabbim isteyen herkese versinCnm ben 3 yumurtayla ikiz hamile kaldım kötü düşünme
benim 4tane ama 1 tane koyacaklarmış
amin canım Allah senin de gönlüne göre versinAyy teşekkür ederim arkadaşım Rabbim isteyen herkese versin
benim de öyleydi canım 3 tane gelişti 3 tane toplandı hepsi de iyi kalite 8 hücreli embriyo oldu hiç merak etmeYalniz canm benim görünen üç. .birde bunun kaçı transfere musait olacak oda var
benim de öyleydi canım 3 tane gelişti 3 tane toplandı hepsi de iyi kalite 8 hücreli embriyo oldu hiç merak etmeHayırlısıyla olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?