• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir tüp bebek doktor önerisi

Canım ben tekrar düşük yaptığım için tüm genetik testler sperm DNA hasarı işte normal rutin kan tahlili vs hepsini bir arada yaptırıp öyle gidicem doktora en mantıklısı o geliyor ayrı ayrı zaman kaybı olacağına bir dosya oluştururum diye düşündüm
Çok üzüldüm kaybına canım benim😞 aşılama ile mi olmuştu en son aşılama olacaktın diye hatırlıyorum 🙏🏻 bence de sen tüm bilgilerinin olduğu ayrıca kullandığın tüm ilaçları geçirdiğim tüm tedavileri de yazdığın bir dosya oluştur tekrar tekrar gitmene gerek kalmaz.

Bende Aralık ayında başladım doktor şerife DİKAYAK iletişimi samimiyeti çok iyi içim rahat sürece güvenerek devam ediyorum şuan

Çok üzüldüm kaybına canım benim😞 aşılama ile mi olmuştu en son aşılama olacaktın diye hatırlıyorum 🙏🏻 bence de sen tüm bilgilerinin olduğu ayrıca kullandığın tüm ilaçları geçirdiğim tüm tedavileri de yazdığın bir dosya oluştur tekrar tekrar gitmene gerek kalmaz.
Teşekkür ederim canım rabbim kimseye yaşatmasın. Yok canım doğal yolla oldu aşılama tutmamıştı. O yüzden daha detaylı araştırmalara girdim şimdi herşey net olmadan hiçbir şeye başlamak istemiyorum.

Merhaba Funda Göde de tedavi oldum, dün opu yapıldı hatta. Laboratuvar imkanları iyi diye medical point ı seçmiştim. Kendisi de güler yüzlü ve işini şansa bırakmayan biri. Merkez genel olarak iyi bir merkez ama iletişim konusu daha iyi olabilir
Laboratuvar konusunda evet en çok olumlu olan yer Medical beni de düşündüren o açıkçası. Umarım çok güzel sonuçlar alırısnız

Teşekkür ederim canım rabbim kimseye yaşatmasın. Yok canım doğal yolla oldu aşılama tutmamıştı. O yüzden daha detaylı araştırmalara girdim şimdi herşey net olmadan hiçbir şeye başlamak istemiyorum.
Amin canım benim🙏🏻 Çok haklısın kafanda her şeyi netleştir doktorlarla önden görüş ki içine sinsin🙏🏻 İsmail beyde ilk muayene benim ön görüşme gibi olmuştu ücret ödememiştik o da aklında olsun.

Amin canım benim🙏🏻 Çok haklısın kafanda her şeyi netleştir doktorlarla önden görüş ki içine sinsin🙏🏻 İsmail beyde ilk muayene benim ön görüşme gibi olmuştu ücret ödememiştik o da aklında olsun.
Aa o çok iyiymiş doktorlar çok pahalı zaten. İnşallah içime siner de. Sebep bulunamaması benim için çok yıpratıcı oldu.

Aa o çok iyiymiş doktorlar çok pahalı zaten. İnşallah içime siner de. Sebep bulunamaması benim için çok yıpratıcı oldu.
Evet çok yıpratıcıdır eminim Allahım bir daha yaşatmasın😞 sebebi genetik testlerle ortaya çıkacaktır 🙏🏻 inşallah bundan sonrası hep sağlıkla ilerlesin 🙏🏻

Merhaba, Funda Göde ile ilgili bir kaç sorum olacak size. Bu hafta bir görüşmem var öncesinde sizden de bilgi alabilirsem çok sevinirim. Öncelikle eşimden kaynaklı bir sebep ile tüp bebek yapma kararı aldık biz. Yaşım 34 Amh seviyem 4,68 çıktı.
  • Funda hoca sizden özellikle bu süreçte neler yapmanızı istedi?
  • Ücretlendirme olarak ne ödemeniz istendi?
  • Detaylı ultrasondan sonra hsg isteyip istemeyeceğini karar verdiğini okumuştum. Sizlerden de istedi mi? Ve nerede çektirdiniz?,
  • İlaçları izmir'den temin etmekte sorun yaşadınız mı? Ve kaç gün kullandınız?

Sürecin çok başında ve yeni olmam sebebiyle sorularımı maruz görün, şimdiden cevaplar için çok teşekkür ederim.

Merhaba, Funda Göde ile ilgili bir kaç sorum olacak size. Bu hafta bir görüşmem var öncesinde sizden de bilgi alabilirsem çok sevinirim. Öncelikle eşimden kaynaklı bir sebep ile tüp bebek yapma kararı aldık biz. Yaşım 34 Amh seviyem 4,68 çıktı.
  • Detaylı ultrasondan sonra hsg isteyip istemeyeceğini karar verdiğini okumuştum. Sizlerden de istedi mi? Ve nerede çektirdiniz?,

Sürecin çok başında ve yeni olmam sebebiyle sorularımı maruz görün, şimdiden cevaplar için çok teşekkür ederim.
Canm bende funda hanımda yaptrdm benm tedavide özellikle istediği bisey olmadi sorun benden kaynaklı tüplerimi aldrmstm görünürde başka skntimiz yoktu zaten ücretlendirme yeni zam gelmiş zaten Bi arkadaş yazmş buraya ben 2 tedavimdede Bi sknti yaşamadım ilaç konusunda hastanenin etrafındaki eczanelerde %99 oluyor ilaclar zaten

İlk tedavin mi senin canm

Canm bende funda hanımda yaptrdm benm tedavide özellikle istediği bisey olmadi sorun benden kaynaklı tüylerimi aldrmstm görünürde başka skntimiz yoktu zaten ücretlendirme yeni zam gelmiş zaten Bi arkadaş yazmş buraya ben 2 tedavimdede Bi sknti yaşamadım ilaç konusunda hastanenin etrafındaki eczanelerde %99 oluyor ilaclar zaten
Telefondaki bilgilendirme muayene ücretinin 4500tl, tedavinin 120,000tl, ilaçların 30.-40.000tl arasında olduğu bilgisi verildi bana ancak çevremdeki insanlardan öyle şeyler duyuyorum ki kafam allak bullak oldu. Bu rakamlarla kalınmadığı x3 x4 daha fazla olacağı falan doğru mu peki?

Telefondaki bilgilendirme muayene ücretinin 4500tl, tedavinin 120,000tl, ilaçların 30.-40.000tl arasında olduğu bilgisi verildi bana ancak çevremdeki insanlardan öyle şeyler duyuyorum ki kafam allak bullak oldu. Bu rakamlarla kalınmadığı x3 x4 daha fazla olacağı falan doğru mu peki?
Yani bu işleme göre değişiyor tabiki genetiği gönderme işlemi yapay zeka hsg sperm seçme tekniği buluyor bazılarının

Ama şunuda belirtiyim canm sonradan bakılmaktansa ilk tedavide herşeye bakılması yapılması daha mantıklı oluyor süreç çok yorucu çünkü

Back
X