• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MART 2017 de tüp bebek / aşılama yaptıracaklar burayaaa!!

Benim Nisan ayına kaldı hala regl olamadim ilk.kez böyle bisi oluyor şimdi ilaç kullanmaya başladım o biticek regl gelecek deeee tedavi başlayacak:( beklemekten çok sıkıldım umarım sizlerden guzelil haberler alırız

Benim Nisan ayına kaldı hala regl olamadim ilk.kez böyle bisi oluyor şimdi ilaç kullanmaya başladım o biticek regl gelecek deeee tedavi başlayacak:( beklemekten çok sıkıldım umarım sizlerden guzel haberler alırız

Benim Nisan ayına kaldı hala regl olamadim ilk.kez böyle bisi oluyor şimdi ilaç kullanmaya başladım o biticek regl gelecek deeee tedavi başlayacak:KK43: beklemekten çok sıkıldım umarım sizlerden guzel haberler alırız
Canım hayırlısı olsun bence üzülme geç olsun güç olmasın derler demekki böyle daha iyi olacak, senin için mutlaka çizilmiş bi yol vardır.. Yine sen bizimle kal burda nisanda da inşallah senin pozitifini konuşuruz :) Canını sıkma bunun için lütfen hiç gerek yok

Canım hayırlısı olsun bence üzülme geç olsun güç olmasın derler demekki böyle daha iyi olacak, senin için mutlaka çizilmiş bi yol vardır.. Yine sen bizimle kal burda nisanda da inşallah senin pozitifini konuşuruz :) Canını sıkma bunun için lütfen hiç gerek yok
canım senin tedavin ne aşamada?

Merhaba yarın opu m var. Heyecanliyim mm ☺
Tedavin hayırlı olsun canım :nazar::nazar: ben de pazar günü regl olmayı bekliyorum tedaviye başlıycaz 2. günü
Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bu gün benim transferin 5. Günün 22 martta kan tahlili yapılacak açıkçası gerginim baya bu beni ilk inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız

Yarın akşam kese görmeye gidiyorum heyecan dorukta :) sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
:KK73::KK73: Ay ben de dün sandım çok merak ettim seni :confused::confused: Hadi inşallahh sağlıklı sıhhatlidir canım merakla bekliyorum kese sayısını :confused::confused::confused: Ben de bugün iğnelere başladım ama daha iğnelere başlamadan haplar beni mahfetti saçmasapan çarpıntım falan oluyo bi acaip duygusallık halleri.. Kendimden korkmaya başladım hayırlısı :KK33::KK33::KK33:

Back