- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi gibigibiyim
Arkadaş gebelik takibi için gidecek yalnız oraya canım.. Tüp bebek için değil o da aklında olsun..Tamam teşekkürler canım , burda ilk ağızdan duyduklarım çok önemli Benim için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaş gebelik takibi için gidecek yalnız oraya canım.. Tüp bebek için değil o da aklında olsun..Tamam teşekkürler canım , burda ilk ağızdan duyduklarım çok önemli Benim için
Selam canım.. canını sıkma bence çünkü belli ki hiçbişey atlamadan transferini yapmak istemiş doktorun.. İhmallerle sırf transfer olsun diye yapmıyo yani bu güzel bişey bence.. 8 yumurta da çok güzel maşallah.. İnşallah güzelce embriyo oluşturur hepsi çok kaliteli olur canım.. Hadi bakalım hayırlısıSelam kızlar doktordan geldim bende 8 tane yumurtam olmuş bu akşam 2 tane çatpatma iğnesi vurulucam pazar sabahı 9 da opum var ama bu ay transfer edilmicekmiş dondurulcaklar önce rahim filmi çektiricem daha sonrada bende polip varmış onun alınması gerekiyomuş ondan sonra transfer olucakmış benim işim bayağı uzun yani biraz canım sıkıldı
tüp bebekte de çok başarılı bir doktor diye duydum ama rapor geçmediği için tercih etmedim.Arkadaş gebelik takibi için gidecek yalnız oraya canım.. Tüp bebek için değil o da aklında olsun..
değer artışlarıım şu şekildeArkadaş gebelik takibi için gidecek yalnız oraya canım.. Tüp bebek için değil o da aklında olsun..
Merhaba ben histereskopi içim gitmek istiyorum ilk etapta , Başkent'te göğşen hoca ile görüştüm son olarak orda olacaktım ama oranın yoğunluğu falan korkuttu beni , belki saçma ama ne bileyim belki de bu işlerden tedavilerden komple korkuyorum ..... pufffftüp bebekte de çok başarılı bir doktor diye duydum ama rapor geçmediği için tercih etmedim.
Canım tbi belli de olmaz ama benim artışım 2 kat bile değilken ikizdi.. Kana göre olmuyo bazen ama benim içime ikiz gibi doğuyo :)değer artışlarıım şu şekilde
03.03.2017- 66
06.03.2017-351
08.03.2017- 1197
üçüz değildir de mi? çünkü 3.5 katı artış var.
Doğru söylüyosun canım polip bende bayağı zamandır var geçen sene gittiğim merkez hiç önemsememişti ama bülent bey şimdi transfer yaparsam tutmaz polipten dolayı dedi dediğin gibi en ince ayrıntısına kadar sorunsuz olmasını istiyo buda beni rahatlatıyo işte insan ilk oñce bi üzülüyo falan ama daha sonra düşününce en iyisi böyle diosunSelam canım.. canını sıkma bence çünkü belli ki hiçbişey atlamadan transferini yapmak istemiş doktorun.. İhmallerle sırf transfer olsun diye yapmıyo yani bu güzel bişey bence.. 8 yumurta da çok güzel maşallah.. İnşallah güzelce embriyo oluşturur hepsi çok kaliteli olur canım.. Hadi bakalım hayırlısı
canım merhaba sürecini bilmiyorum ama bu benim 3. denemem çok şükür bu sefer oldu. İlk 2 sini medicana da yaptırdım sonuncusunu centrum'da. burada en önemlisi doktorunun tüm tetkikleri istemesi ve tedavini ona göre planlaması. bu ne alaka dediğin şeyler sonradan tedavinin olumsuz olarak sonuçlanmasına sebep olabiliyor. Nereyi seçersen seç gitmeden önce yaptırman gereken bütün tahlilleri yaptır, doktorundan neleri isteyeceğeni planla ve senin isteklerin doğrultusunda ilerleyeek bir yeri seç.Merhaba ben histereskopi içim gitmek istiyorum ilk etapta , Başkent'te göğşen hoca ile görüştüm son olarak orda olacaktım ama oranın yoğunluğu falan korkuttu beni , belki saçma ama ne bileyim belki de bu işlerden tedavilerden komple korkuyorum ..... puffff
Çok güzel anlatmışsın öncelikle teşekkür ederim bebişini sağlıkla kucağına almanı dilerim canım , ben henüz bir deneme yapmadım ama rahmim üstene basık öncelikle histereskopi olmam lazım , yani hangi tahlilleri isteyebilir ki dr bi çok tahlili de yaptırdık gibi ama , değişik bi tahlil var mı şuan aklına gelen , centrum daki dr unun adı neydi ? Bi de yaşın kaç canım :)canım merhaba sürecini bilmiyorum ama bu benim 3. denemem çok şükür bu sefer oldu. İlk 2 sini medicana da yaptırdım sonuncusunu centrum'da. burada en önemlisi doktorunun tüm tetkikleri istemesi ve tedavini ona göre planlaması. bu ne alaka dediğin şeyler sonradan tedavinin olumsuz olarak sonuçlanmasına sebep olabiliyor. Nereyi seçersen seç gitmeden önce yaptırman gereken bütün tahlilleri yaptır, doktorundan neleri isteyeceğeni planla ve senin isteklerin doğrultusunda ilerleyeek bir yeri seç.
Benim ilk denemem sıradan bir tüp bebek tedavisiydi ve tutmadı. 2. s,nde doktorum herşeye baktı hakkını yiyeymem belki balka bir doktor olsaydı bu kadar çok araştırmazdı ancak ben ısrarla hocam spermde büyük sorun var eşim daha önce dna hasarı için tedavi oldu dememe rağmen beni önemsemedi ve embriyolarım her ne kadar 5. güne kadar yaşasalarda gelişimleri iyi olmadı zaten ne transfer edilenler yaşadı ne de kalanlar 6. güne ulaşabildi. ben de bunun üzerine doktoruma tekrar dedim sperm sorunda başka bir yol izleyelim ama beni dinlemedi ben de merkez değiştirdim. Bu yeni gittiğim yerde ben ne istdiysem doktorum onu yaptı. onun için tutmasaydı bile şunu eksik yaptılar diyeceğim bir nokta kalmamıştı. Ancak şunu da çok iyi biliyorum ki biz sebepleri oluşturuyoruz Allah nasip ediyor. Benim nasibim demekki bu yeni yerdeymiş. Benim arkadaşıma 3. gün embriyosu verdiler pek iyi değil umutlanma dediler ama bebişi 2 yaşında şuan. Yani özetle sen elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak.
Başkente gelince. Ben de başkente gittim ama dediğin gibi çok kalabalıktı. 1 saat bekledim ve muayane olamadım. çalıştığım için o kadar bekleyecek vaktim yoktu bu nedenle de başkenti eledim.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre bir yer bulursun ve sonucun pozitif olur.
Teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. bu ay 34 oluyorum :) doktorumun adı Recai Pabuçcu. Ben histereskopiyi HRS'de çektirdim ücret ödemedim sigorta anlaşmasından dolayı. Sende en uygun nerede çektirebilirsen orda çektir. Denge laboratuvarında da çekiyorlar sanırm bi de özkaya tıp merkezine bi sor belki orası da çekiyordur oranın fiyatları uygun.Çok güzel anlatmışsın öncelikle teşekkür ederim bebişini sağlıkla kucağına almanı dilerim canım , ben henüz bir deneme yapmadım ama rahmim üstene basık öncelikle histereskopi olmam lazım , yani hangi tahlilleri isteyebilir ki dr bi çok tahlili de yaptırdık gibi ama , değişik bi tahlil var mı şuan aklına gelen , centrum daki dr unun adı neydi ? Bi de yaşın kaç canım :)
oh iyi valla içim rahatladı. inşallah 3 tane değillerdir :)Canım tbi belli de olmaz ama benim artışım 2 kat bile değilken ikizdi.. Kana göre olmuyo bazen ama benim içime ikiz gibi doğuyo :)
Hayırlısını dileyelim canım en önemlisi hayırlısı olsun kaç tane olursa olsun :) Ne zaman gidiceksin kese görmeye belli oldu mu?oh iyi valla içim rahatladı. inşallah 3 tane değillerdir :)
Amin canım. Allah bana da bebeğime/bebişlerime de sağlık sıhhat versin inşallah :) Kese görmeye 16 martta gideceğim canım heyecan dorukta :)Hayırlısını dileyelim canım en önemlisi hayırlısı olsun kaç tane olursa olsun :) Ne zaman gidiceksin kese görmeye belli oldu mu?
Ay valla ben de çok heycanlandım senin adına Allah gönlüne göre versin inşalalahhhAmin canım. Allah bana da bebeğime/bebişlerime de sağlık sıhhat versin inşallah :) Kese görmeye 16 martta gideceğim canım heyecan dorukta :)
Slm kızlar bende tüp bebek için tedaviye başladım iğnelerin 3. Günündeyim hepimiz için hayırlısı olur inş Bende ikiz isteyenlerdenim bu ilk tüp bebek deneyimim olacak bende pko var ben en çok transfer günü neler yaşandığını merak ediyorum 1-2 saat dinlenip eve özel araba ile gitticem ama ilk gün daha dikkatli olmamız gerekio sanırım sizlerinde fikirlerini merak ediyorum[/öncelikle hayırlı olsun şimdiden hiç korkma çok basit bir işlem işlemden sonra bir müddet dinleniyorsun hastanede sonrada eve yolluyorlar eğer özel araçla gidersen daha iyi ilk iki gün ben yattım sonra gündelik hayatıma devam ettim sadece uzanmak birden eğilmek ağır kaldırmak yok demişti doktorum inşallah güzel haberlerini alırız bende adet olmayı bekliyorum 2 denemem olacak inşallah :))