MART 2017 de tüp bebek / aşılama yaptıracaklar burayaaa!!

embriyolardan haber var mı canımm??
Bide ne sorucam canım dün bana ordaki hemşireler opudan 10 gün sonra adet olucaksın dediler acaba yumurtalar toplandı die erkenmi adet olucam ben çünkü ben normalde ayın 1 inde adet olurum ama hemşirelerin dediğine göre 22 si oluyo

Opudan sonra adet biraz erken oluyor cnm benim 4 gün önce olmuştu adetimden. hayırlı olsun tedavin

Bilmiyorumki canım ama normalde opudan sonra dondurma olmayacaksa 3-5 günde transfer yapıyolar ama senin embriyoları dondurucaklar o zaman?

Evet dondurucaklar canım adet olduktan sonra rahim filmi çektiricem ondan sonra karar vericekler
Anladım canım hadi inşallah devamı da iyi olsun böyle.. Ben de çok değişik bi tedaviye girdim.. Daha iğnelere başlamadım sadece estrofem içiyorum yarından itibaren klomene başlıycam..perşembe günü de iğnelere.. Normal adet tarihim de 2 mart falan nasıl olucak bilmiyorum hiçbişey anlamadım

Inşallah canım gerçekten değişik bir tedavi yöntemiymiş canım ama doktorların bi bildiği vardır bence inşallah tedavin güzel sonuçlanır canım

Bu gün başladım ilaçlarıma ,hayırlısı olur inşallah hepimiz için benim ilk denemem,heyecandan ölcem
Merhaba ,benden önce başlayıp güzel sonuçlar alabilen herkezi çok çok tebrikederim.Mart 5 de ağdet oldum,7 martta tedavim gonal f ile 300ml ile başladı.Bi ara rahim duvarım çok inceldi,doktorum yumurtaları toplar rahmi dinlendiririz dedi.Bu gün yumoşlara bakmaya gittim yeniden düzelmiş.Hiç bir aksilik çıkmazsa cuma opu var.Sonra embriyo durumuna göre transfer.Çok heyecanlıyım uyku uyumuyorum.İsteyen herkezin bebişleri olsun inşallah.34 yaşındayım doktorumla hiç kaç adet embriyo konulacağını konuşmadık.Ama eşimin spermiyogramında %1 normal çıktı ,acaba bundan dolayı çift embriyo konulma ihtimali olur mu?

Canım hayırlısıyla güzel sonuçlar al inşallah.. Doktorunla görüşmen lazım embriyo transferi konusunu normalde 34 yaşında ilk denemede 1 tane olur ama bazı doktorlar bu konuda insiyatif kullanıyolar.. allah gönlüne göre versin inşallah

canım eğer ikiz bebek istiyorsan kesinlikle doktoruna diret, ben çok pişmanım diretmediğime. 27 yaşındaki birine bile ilk denemede çift embriyo konulduğunu duydum.

Ayy inşallah,çok teşekkürederim,habersiz bırakmayın ben yumurta toplamadan sonra mutlaka yazıcam

canım eğer ikiz bebek istiyorsan kesinlikle doktoruna diret, ben çok pişmanım diretmediğime. 27 yaşındaki birine bile ilk denemede çift embriyo konulduğunu duydum.
İşte denetliyolar ya,neye göre yapıyolar çok merak içindeyim,o 7 yıllık evliyiz bu süreyi düşününce evet ikiz istiyorummm Tabiki hayırlısı Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…