Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cidden cok yanlis yaklasiminiz. elalem ne der diye nisan atilmaz mi. gercekten secimleriniz yanlis..bence pespese hatalara suruklenmissiniz, nedense acele ile hayattiniza adamlari aldiginizi dusundum.

mantik evliligi yapacagim diyorsunuz ama yazdiklarinizda ben mantikli bir yon.goremedim. mantik evlilihinden kasit nisani atmak yerine evlenmekse buna mantik evliligi de denmez, olsa olsa hata evliligi denir.

beyefendi ile hayat stilleriniz yakin degil. bence ille evlenmeliyim.diye kasmayin. yani yanlis tercih yaptiginiz cok aleni ortada, yanlis tercih yapti denilmeain diye devam etmeyi dusunuyorsunuz.

Son olarak sunu soyleyim. Hep evlenice yapacagim diyorlar ya. Nisanli iken yapilmayanlar evlirken hic yapilmiyor. Sen bizim icimize girince degeri gorursun diyenler yalan cikti be kuzum. Simdi de sana diyor ya evlenince ev aliriz diye. Bunlara kanma. Yapacak adam yapiyor. Deger verecek adam basta belli ediyor.

Konu sahibesi ben bu adamı anlayamadım ya geliri yalan ya da aşırı cimri. Yani 20-30bin liraya adam en ucuz şeyleri alıyor, kötü yerlerde ev bakıyor diyorsunuz. Bu adam bana hiç tekin gelmedi bence o diğer kadın ve çocuk aldırma hşkayesi falan da yalan. Bunca gelire 1 evi de mi yok yani??? Üstelik adamın gelirini bile bişmiyorsunuz yani adamı hiç tanımıyorsunuz. Hiç tanımadığınız biriyle nasıl evleniceksiniz bu iş sakat sanki??
Siz sakın evlenmeyin bu adamda bir pislik var sanki

Canm ben şunu dusunyrm bazı erkekler. Evleneceği kişiyi deniyor bunu erkeklerde hep duyuyordm işte annemle otururmusun. Vs diye soranlarn çoğu denemek amaçlı. Soruyrmus eşin seni deniyor olablrmi.diye dusundm blmyrm hediye konunu okumustm o konuda haksizsin hediye almış ne önemi var eşimde bana birgün bardak almıştı bizim fotoğrafimizj olduğu klask bir hediye ama düşünmüş dedm ki benim esmde kırk yasinda. Ama ev konusnda haklısın 1+1ev minicik ya neden kabul ettiniz. Ki 1000tl ye. Ev ne bilim o kdr varlıkta sacma

Evet mantıkta brz parayı da aramissin ama bence yanlış yoldasn ya. Blmyrm

20 bin kazanan biri tasarruf için, bir sene sonra alacağı evin taksiti için falan 1000 liralık 1+1 evde oturmaz. Yok böyle birşey. Kazancı borca vs gidiyorsa o ayrı. Sonra ev alacakmışya oda hikaye alacak adam şimdi alır. O kadar para kazanan bekar birinin kenarda en kötü 100-200 bin parası olması lazım. Şimdi yoğunda evlenince boşmu olacak ev bakmaya. Peluş oyuncak zaten ergen ucuz komik 40 yaşında adam yeğenine alır anca onu. Pırlanta olayı yine fiyasko. İstemeye gelinmemesi kabul edilir gibi değil, formalitedir adettir bu. Keşke kabul etmeseydiniz.
Bu kadar herseyi kabul eden boyun eğen olmanız baştan kolay yapmış sizi. Bir erkek çaba harcamıyorsa orda birşey yok demektir. Yok bomboş sevgi aşk ikinizde de yok. bence bu şekilde bir evlilik olmaz ya olmaz yani nasıl ten tene değecek öylesine mi?? Olsunda bitsinle mi?? Böyle ömür geçer mi?
Şu an sizin için 3-5 harcamayan evlenince zırnık koklatmaz, evde almaz, yardımcıda tutmaz. Balık baştan kokar. Çok mutsuz bir son görünüyor.

Ya herkese cimri ya sana cimri. Herkese cimriyse bu gelirle bu zamana kadar kesinlikle bir mal varlığı edinmiş olmalı. Sana karşı cimriyse mantık evliliğiniz kısa sürede biter. Yada dediğin gibi gelirini yüksek gösteriyor yada batmak üzere çok borcu var bilemiyorum ben pek mantık göremedim. Tutunacağın hiçbirşey yok bu evlilikte. Seven adam hareketleri de değil yaptıkları. İyi düşün...

Ah tatlım boşversene içine sinmiyorsa 3. değil 5. nişanı at istersen, milletmi yaşayacak senin hayatını, onlar mı çekecek sıkıntıyı! Anlattıklarından bana da adamın istekleri tuhaf geldi açıkcası. Cimri ve sırf evlenmek için evleniyor gibi geldi. Zengin diye her istediği kızı alabileceğini düşünen tipler, 40 yaşına gelmişsin bu durumla nasıl evlenemezsin diyenlerin çenesini kapamak için yapılacak bi evlilik gibi duruyor. Benimde son ayrıldığım erkek arkadaşım zengin ve etrafı sırf parası için nikah yapmak isteyen kızlarla dolu, oda bu yüzden iyice şımarmış, nasıl olsa benimle kim olsa evlenir mantığıyla hareket eden duygusuzun biri. Senin nişanlın da biraz öyle gibime geldi. Duygu yok, sevgi yok, aşk yok. İyi düşün boşanmak kolay değil, nişan atmak bile bu kadar zorken

Pırlanta yüzüklerin altını zaten düşük ayar olur, orada önemli olan pırlantadır zaten. 22 ayar altın olsa nolacak ki, pırlanta altından daha değerli. Ev güzelse 1+1 şuanda size yeter de artar bile, eğer ev almayı da düşünüyorsa. Bu arada yüzük kaç karat merak ettim.

Mutsuz olacağın bir evlilikte mantık ne işe yarar ki...vazgeç derim güzelim hayatını bu adamla zehir etme. Para beni daha güzel daha konforlu yasatmiyorsa napayım olsa nolur olmasa nolur.
Tutumlu denmez bu adama cimri denir kısaca. Onun hayatına dahil olma sen de dahil etme...

20 bin kazanan biri tasarruf için, bir sene sonra alacağı evin taksiti için falan 1000 liralık 1+1 evde oturmaz. Yok böyle birşey. Kazancı borca vs gidiyorsa o ayrı. Sonra ev alacakmışya oda hikaye alacak adam şimdi alır. O kadar para kazanan bekar birinin kenarda en kötü 100-200 bin parası olması lazım. Şimdi yoğunda evlenince boşmu olacak ev bakmaya. Peluş oyuncak zaten ergen ucuz komik 40 yaşında adam yeğenine alır anca onu. Pırlanta olayı yine fiyasko. İstemeye gelinmemesi kabul edilir gibi değil, formalitedir adettir bu. Keşke kabul etmeseydiniz.
Bu kadar herseyi kabul eden boyun eğen olmanız baştan kolay yapmış sizi. Bir erkek çaba harcamıyorsa orda birşey yok demektir. Yok bomboş sevgi aşk ikinizde de yok. bence bu şekilde bir evlilik olmaz ya olmaz yani nasıl ten tene değecek öylesine mi?? Olsunda bitsinle mi?? Böyle ömür geçer mi?
Şu an sizin için 3-5 harcamayan evlenince zırnık koklatmaz, evde almaz, yardımcıda tutmaz. Balık baştan kokar. Çok mutsuz bir son görünüyor

Aynen öyle katılıyorum sana ayrıca aylik 20-30 bin geliri olan bi insan gidip en ucuzundan almaz cimrilik yapmaz. Çünkü lüx ve konfora alışmıştır.Benim 20-30 bin gelirim yok ama 1+1 evde ben bile oturmam. O kadar geliri olduğunu düşünmüyorum arkadaşım. Sen ne düşünüyorsun bu dediğimle ilgili

Bence karşılıklı mantık evliliği.
Arada sevgi veya aşk yok. O yaşım geçiyor çoluk çocuk sizde maddi kaygılardan evleniyorsunuz.
Ama evlenince duygusal boşluğun yarattığı yoksunluk hissiyle başa çıkmak çok çok zor. 10 yıllık evliyim bu arada.
Size aşık olduğunu neden düşündünüz? Önceki davranışları nasıldı ki?
Başka bir konuya yazmıştım. Baba tarafım çok varlıklıdır. Erkek olan bir kuzenim böyle güzel alımlı çalımlı bir kadınla evlendi. Sonradan anladıkki bir şekilde ikside mantık evliliği yapmış. Gelin hanımın güzelliğini bir ego göstergesi olarak gördü belkide. Gelinde onun maddi gücünü. İlk başta gözü boyayan tatiller evler arabalar gezmeler tozmanlar sonradan yetmemeye başladı.
Netice boşandılar.
Bence çekici bulup duygusal olarak yoğun bir şeyler varsa evlenin.

Madem zengin neden kiralık ev direk satın alsın en güzelinden

Sizinki mantık evliligi onunkide mantk evligi galiba ondan ilgi alaka yok... sadece yası artk 40 diye evlenmek için evlenio imajı verdi bana.madem durumu iyi ozaman direk ev satın alsın amma kredi amma peşin direk evinize girin

Her seye neden pa
Her seye neden sadece para pul acisindan bakiyorsunuz
Ortaya koydugum bir para yok diyorsunuz ama yasinizin genc olmasi, belki guzel bir fiziginizin olmasi, cimriligini goruyor ve kabul ediyor olusunuz, istemeye gelmem diretmesine boyun egiyor olusunuz vs de sebeplerden biri pekala olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…