Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Calismiyorsunuz calismayacaksiniz ama evin luxunu pirlantanin hasini istiyorsunuz. Sevmiyorsunuz ama sevilmek istiyorsunuz.
Evlilikten cekinceniz var cunku adam soyledigi kadar zengin olmayabilirm

Sizin acinizi bilmemde adamin acisindan evlilik asiri mantiksiz. Ben olsam kacarak uzaklasirim sizden.

Mantık evliliği yaparken umarım cimriliğini göz önünden bulunduruyosundur aşık olmasından öte.

Oda mantık evliliği yapıyor az bir şey de cimri olabilir siz maddiyat için evleniyorsanız bence o iş olmaz

İşte ben onu da düşündüm de ne gibi bir çıkarı olacak ki bende? Ortaya koyduğum para pul yok. Çalışmıyorum da . Sevmiyorsa da beni öyle çok çok çıkarı ne olabilir ? Ciddi ciddi bunu düşünüyorum dünden beri fakat aklımda bir mantığa oturtamıyorum. Sizce başka bir sebep olabilir mi ?

Çalışsan işin olsa bu adamın cimrilipine katlanmazdın zaten
Sana çekici gelmezdi bu adam

Seni sevmiyor basit

İyi bir fizik, genç güzel olma? Erkekler çok basit düşünen canlılar, o kadar düşünmenize gerek yok.

Belki paravan evlilik yapıyordur. Yoksa ne diye sizin gibi para pul peşinde üstelik sevmeyen biriyle evlensin.

Kuzum biz kadinlar cok sevmesekte sevilmek istiyoruz galiba da oyle olmuyor okuduklarimdan asik olmadigi anlasiliyor malesef

Yuzuk olayina ben sahsen takilmam.pirlanta ilginctir ki sevmiyorum oyle bir evlilik teklifide bana cazip gelmiyor otomatik gibi herkese ayni hediye samimi degil dolayisiyla sertifikasina takilmazdim

1+1 olayi evet kucuk ama size yeter sanirim.gelirinin standartlarin ustunde olmasi beklentiye sokmus seni ki genelde tercih degildir coluk cocuk dusunulerek en az 2+1 tercih ediliyor

Adam tutumlu ,yapiyor ama luksten ziyade ihtiyaclara bakiyor ki tutumlulukla cimrilik karisitrilir ..umarim cimri degildir

Bunları da yapmayacağımı söyledim yalnız. Yardımcı vs istedim haftada bir kaç gün gelecek .

Öncelikle kuracağınız şirketiniz hayırlı olsun inşallah kârı bol olur . Ama bence sizin patron aylık 20 30 kazanmıyor sıkıyor hele bu zamana kadar evi biseyide yoksa daha da sıkıyor şirket iflas eder ben diyim . Ha evet bencede cimri mi cimri bu adam orası açık o yuzden 30 bin kazanıp size 5ini harcayacak adam yerine bence 15 kazanıp 15 inide size harcayani bulun derim malum sevgi yok bisey yok bu ticarî faaliyetin uzun sürmesi icin bence bu daha iyi olur . Yada konuşun açık açık niye böyle yapiyosun ben kırılıyorum ilgisizsiniz önemsemiyorsun bu şekilde çok kırılıyorum diye açıklayın sanki bu da çok makul bir seçenek gibi .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…