MANTIKLI BAYANLAR BUYRUN KONUMAA..!!:((

Allah akıl fikir versin, anne babaya da sabır versin.Cunku buna ihtiyacları olacak eger sizin evlenmenize izin verirlerse.Sevgiliniz o esiniz degil.
Sevgilinize resmen gel beni sömür demissiniz o da sizi sömürüyor.Ayrıca her haltı yiyor bu adam ama sizi seviyor.Askın gözünün körlügünün ıspatlanmıs halisiniz net!

Mantiginizi aradim bulamadim zira oyle bir sey yok .
Ama birlikte yasadiginiz ! Adam (esiniz degil) o cok cakalmis tebriklerimi iletin.
Bir insanin kendine yaptigini 7 sulalesi gelse yapamaz ornegini canli canli yasiyorsunuz tebriksss :KK66:
Aynen adam iyi yere tezgah açmış ahahahaha :) bu kızı da kandırmış sen akıllısın, mantıklısın aşkım falan diye doldurmuş :) helal olsun valla :)

aslında su an birlikte yasamıyoruz. son bir yıldır abimin tayini bulunduğum sehre cıktı ve abimle yasıyorum. bana göre alllahın huzurunda söz vermek insanların huzurunda söz vermekten daha önemli . resmi olmsa da evet esim diyorum. öyle görüyorum cünkü canm.
Ama Rabbimiz de insanlara nikahlandığınızı haber vererek onları şahit kılın diyor.Sen daha söz nişan diyorsun.Demekki insanlar evli!bilmiyor sizi...

Birlikte yaşıyorsunuz eşim diyorsunuz aileniz bilmiyor mu bunu?
4 yıldır birlikte yaşadığın kişiyle neyin sözü nişanı, söz nişan birbirini tanınak işi resmiyete dökmek için bir başlangıçtır. Siz tersten başlamışsınız, başa doğru gitmeye çalışıyorsunuz.
Karşıdaki kişinin sizle sadece maddi anlamda kullanmak içim brlikte olduğunu düşünüyorum.
4 yıl bir baltaya sap olamamış sizin maaşı olan paranızı yemiş.
Boşa geçmiş 4 koca yıl. Yazııkkk gerçekten. Ve bu akılla giderse ömür boşa gidecek.

Resmî nikahtan önce var olan dini nikahın geçerli olması için neler gerekirmiş onları da bi araştırın isterseniz.

ya lütfen sizde zorda olan birini acımasızca eleştirmeden önce empati kurmayı deneyin lütfen. ben dini nikahı savunmuyorum zaten . tabiki de resmi nikah olmalı. yaptığım seyin hata olduğunu biliyorm. ancak hayatta asla yapmam dedğim bir seyi hayatın beni ortasına koymus yaşıyorum su an. lütfen biraz empati

allah razı olsun böyle naif yorumunuz için. aslında borcuna sadık biridir. ya kendi çoğu seyi beni mutlu etmek adına yapıyor biliyorum görüyorum bunu. simdi sizler sadece bu yazzdılarıma nazaran yorum yapıyorsunuz sizleri de anlıyorum ancak gerçekten beni mutlu etmek için çırpınan biri o.

24 yaşının verdiği pespembe gözlüklerle bakıyorsunuz hayata ve sevgilinize.. Memur olduğunuz için maaşını onun önüne serdiğiniz için sevginizi sınırsız gösterdiğiniz için en önemlisi böyle birisini elden kaçırmamak için çırpınıyor, mutluluğunuz için değil.. Bence maddi desteği anında kesin ve annenize gönderin.. Maddi anlamda yalnız kalınca işte o zaman gösterecektir size şimdiye kadar gizlediği yüzünü..

canım dini nikah diye bir nikahta var yalnız.. resmi nikah sonradan çıkan bir sey zateen. ama benm amacım bunu tartışmak değil zaten.

peki şartları neler araştırdınız mı?
siz evrenin hiç bir noktasında evli değilsiniz ne yazık ki..
sevgiliniz sizi oyuna getirmiş.

eski konulariniza baktim.zorda kaldim diyosunuz eger dusundugum gibiyse niye zorda kalasiniz.bu adamla omur gecmez.bi hata yapmissiniz yol yakinken donun.

Aynen adam iyi yere tezgah açmış ahahahaha :) bu kızı da kandırmış sen akıllısın, mantıklısın aşkım falan diye doldurmuş :) helal olsun valla :)

Bi de ablasinin kartini calmis yemis hirsiz :KK70:
Biri de diyor ki aslinda cok iyi biri benim icin cirpiniyor :işsiz:
Istemeye giderken cicegi cikolatayi da kadina aldircak capsiz
Simdi bu adam tebrik edilmez mi :kahve:

Ama tatlım haksız mıyım ? Dışarıdan bakın isterseniz sömürüye açıksınız ve güzelce sömürülmüşsünüz.. lütfen o umre parasını söz verdiğiniz şekilde değerlendirin.

haklısın. ancak simdi onun benim için nele yaptıklarını hiç yazmadım mesela. sadece yakındıığım seyleri yazınca kötü, gaddar hatta beni kullanan biri göründü farkındaym ancak gerçekten seviyor beni. ve mutlu olmam için o kdar sey yaptı ki. ve cevresinde o kadar sevilen sayılan biri ki.

Yahu tamam dini nikah yapmışsınız ama birlikte yaşamak niye.
Benim bildiğim dini nikah, düğününe yakın bir tarihte 1 hafta önce felan olur.
Siz neden bu kadar bu adama adamışsınız kendinizi, sizi bildiğiniz kullanıyor kandırıyor kör olmuşsunuz resmen körr...
Baban vermemekle haklı. Babanızı dinleyin...

baban razı olmadan nasıl beraber yaşıyosunuz?
madem baban bu kadar önemli ve ağzından çıkan söz neden ona karşı geldiniz beraber yalıyosunuz.
baban önemli değilse neden resmi nikahı kıymıyosunuz?

X