s&r konuyla alakalı değil ama avatarına gülmekten öldüm ahahahhahahahhahahah
hehe ben de çok güldüm yaa aslında tam konuyla alakalı bence :)
ayh ewet düşünememişim simdi daha cok güldüm ehuehuehuehueh
Amin canım AMİNNN =))heheh Allah gülmekten ayırmasın
neyse şekerim ben yatayım artık yarın koltuk altı için kuaföre gidicem ve eğer acımazsa ve ben de utanmazsam :) açacam malum bölgeyi orda
hepinize iyi gecelerr tüysüz kılsız günler
hehe olacak artık onu da baya bi erittim ama kaldı biraz göbeciiim :) saat geç oldu ağda olayına yarın akşam devam edeyim ben
hehe ben de çok güldüm yaa aslında tam konuyla alakalı bence :)
neyse şekerim ben yatayım artık yarın koltuk altı için kuaföre gidicem ve eğer acımazsa ve ben de utanmazsam :) açacam malum bölgeyi orda
hepinize iyi gecelerr tüysüz kılsız günler
olabilir cnm neyse ben ilk adımı attım diye düşünüyorum en azından buna başlamakla.. biraz biraz evde yaparım daha sonra açabilirsem giderim kuaförüme :)
hehhe evet göbeğinizden tutup gerdirin göbeğiniz için iyi olur mu bilmiyorum ama ağdayı yapmanız açısından kolaylık sağlar
tatlım soğuk ağda nsl kullanılıyo ve önerebileceğin markalar varmı acaba
veet sir bazlı kullanıma hazır ağda bantları bnlarun yüz için olanları var küçk küçük 20 tane oluo paketin içinde yane hassas bölgeler için dudak üstü bikini bölgesi gibi.. ellerinle ovusturup ikiye ayırıosun bantları, yapıstırdıgın yerde de bi iki kez ovusturuosun snra cekiosun :)))))))ben bikini bölgemde denedim ve iyi sonuc aldım
arkası yarın gibi oldu, heyecanla takip ettim bugün mesajlarınızıbu arada 16 kg vermişsiniz tebrikler, doğumda verilen kilo değil ama sanırım di mi , azimle verilen kilo bunlar
:
bepantene sürebilirsin canım ama 2 saat falan bekle aldıktan sonra, yada bildğimiz talk pudrası sürebilirsin, hem daha doğal. zaten 2-3 alıştan sonra o kadar tahriş olmazkızlaaaarrr bombayı patlatıyoooruuuum :)
bugün kolumun altını aldırdım kuaförde bi cesaret gittim..açtım sağolsun arkadaşım dilek kuaförüm :) çok yayılmış bunları azaltmamız lazım dedi bioderin bi ürünü varmış sanırım biliyomusunuz??
neyse ahh vaah diyip ağlamadan bi gayret sonunda aldırdııım kollarımı tertemiz oldu fakat dipleri kanadı biraz alırken ve şu an kızarık hala kolumun altı bepantene sürsem faydası olur mu ??
valla çift çift çıktı kökleeer dayanılmayacak bi acı değilmiş gerçekten ama o malum bölge için bilemiyorum :))
orası için de gel dedi sağolsun akşam dükkanı içerden kapatıp yaparız dedi artık kaç saat sürersebi de emla sürcem oraya tabi açmaya karar verip gidebilirsem..en azından koltuklatım için bundan sonra gidicemmm
yalnız şu tahriş olmuş gibi kırmızı kırmızı oldu ona ne sürsem iyi gelir yardımcı olur musunuz???
bepantene sürebilirsin canım ama 2 saat falan bekle aldıktan sonra, yada bildğimiz talk pudrası sürebilirsin, hem daha doğal. zaten 2-3 alıştan sonra o kadar tahriş olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?