• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

malum bölgeyi jiletle alanlara sorum var

her eczanede var, kandırmaya çalışmış adam heralde :) ben emla olmadan ön tarafa dokunamıyorum bile ki 1,5 yıldır hep ağdayla alıyorum, hiç yumuşamadı kökleri bide beyazım, 20 yılın gücü var heralde:5:

benim de hiç yumuşayacak gibi değil zaten ama böyle de olmuyoo..krem reçetesiz satılıyo mu peki? bi de ne kadar sürüyosun çok soru sordum am tecrübelisin :) elime yüzüme bulaştırmiyim

yok sekerm sende sorun yoktr bnde bacaklarımı ve o bölgeyi alamadgm zaman kendimi acaip pis hissederm yni dustn cıksam bile.. evli olmdgm halde güvensiz olurum.. kış günü kmse görmedigi halde pf ne kadar pislikim yha söle cillop gibi olaydm keske die sölenirim :D :D aldıgımda da mutlu oluorm bi özgvn gelio kendimi daha cok sewiorm ozmn :d o yzdn elime azcık para gecsin lazer eplsyn yaptrrm wala..

benim orda kastettiğim bacak içindi, yoksa bende evli değilim, sözlüyüm :1: ama annem izin vermiyor lazere, çocuğun olsun sonra ne istersen yap diye :2:

Son düzenleme:
ben 6senedir sir ağda yapıorum ama 1 buçuk ay ağdaya gitmesem,jiletle alınmış gibi oluyor.işin püf noktası,3.hftda ağdaya gitmk :)

benim de hiç yumuşayacak gibi değil zaten ama böyle de olmuyoo..krem reçetesiz satılıyo mu peki? bi de ne kadar sürüyosun çok soru sordum am tecrübelisin :) elime yüzüme bulaştırmiyim

zaten artık doktorlar yazmıyor,farkettiler heralde kadın zihniyetini :66: reçetesiz alıyorsun.. ben bol bol sürüyorum garanti olsun diye, yarım tüp falan :1:

zaten artık doktorlar yazmıyor,farkettiler heralde kadın zihniyetini :66: reçetesiz alıyorsun.. ben bol bol sürüyorum garanti olsun diye, yarım tüp falan :1:

hmm anladım canım ben bu konuyu yarın bi araştırıcam bakalım o adama da soracam 60 lira neymiş diyee :47: bi de ağda bantı alayım bakalım nolcak halim ağda bantı yapıştırmadan önce bebek pudrası sürün diye duymuştum ama ne kadar faydalı bilmem

hahhaha evet kesinlikle,ama bence cesaret edip başlayın derim.Niye bunca zaman gözümde bu kdr büyütmüşüm bu olayı diceksiniz :1:

inşallah canım insanın benim gibi ağdayla ilgili kötü tecrübeleri olunca böyle oluyoo..hele ilkini duysanız :) ilk kez koltukaltımı alacak annem ortaokuldayım..ağustosun sıcağıı..annem yapıştırdı ağdayı çamsakızııı çekecem diyo dur çekme çekecem diyo dur çekmee korkuyom erken benim kol havada evde bi koşturmacaa en son çok fena yapıştı tabi ağlaya ağlaya zorla temizledi annem ayyy çok kötüydüüüü bi de koşarken kapattım kolumu salak gibii :) halimi bi bilseniz

hmm anladım canım ben bu konuyu yarın bi araştırıcam bakalım o adama da soracam 60 lira neymiş diyee :47: bi de ağda bantı alayım bakalım nolcak halim ağda bantı yapıştırmadan önce bebek pudrası sürün diye duymuştum ama ne kadar faydalı bilmem

yani ben ağdayla kıyamıyorum kendime, makinayla başladımda oda belli yerlerde korkuyorum bilirsiniz :86: ilk başta utandım sıkıldım ama en sonunda güzellik merkezine gidiyorum, 10 dk da tamam, uğraşmaya değmez, bence bul güvenilir biyer kurtul :34:

inşallah canım insanın benim gibi ağdayla ilgili kötü tecrübeleri olunca böyle oluyoo..hele ilkini duysanız :) ilk kez koltukaltımı alacak annem ortaokuldayım..ağustosun sıcağıı..annem yapıştırdı ağdayı çamsakızııı çekecem diyo dur çekme çekecem diyo dur çekmee korkuyom erken benim kol havada evde bi koşturmacaa en son çok fena yapıştı tabi ağlaya ağlaya zorla temizledi annem ayyy çok kötüydüüüü bi de koşarken kapattım kolumu salak gibii :) halimi bi bilseniz

:1: sanırım her ergen'in böyle bir anısı vardır :1: benimde annemin elinden çok kaçmışlığım vardırrr hahahahah. ama işte anneyle ağda yapan kişi arasında çok fark oluyor:34:

ayh ama ne güzel annen sana yol yordam göstermis destek olms.. benm annemm umrunda değildi vala hiç sormadı etmedi bnde bu yasıma kadar vurdum jiletii..... cünkü hatunda hiç mi hiç kıl yok orasında bile hep 2 3 tane bide bembeyaaazz hiç anama cekmemisim hiiiiççç :52:

:1: sanırım her ergen'in böyle bir anısı vardır :1: benimde annemin elinden çok kaçmışlığım vardırrr hahahahah. ama işte anneyle ağda yapan kişi arasında çok fark oluyor:34:

tabi canım artık bu yaştan sonra kaçılmaz dda hem kuaförde nereye kaçacan hehe sokağa mı :)

ayh ama ne güzel annen sana yol yordam göstermis destek olms.. benm annemm umrunda değildi vala hiç sormadı etmedi bnde bu yasıma kadar vurdum jiletii..... cünkü hatunda hiç mi hiç kıl yok orasında bile hep 2 3 tane bide bembeyaaazz hiç anama cekmemisim hiiiiççç :52:

evet gösterdi sağolsun ama zamanlama kötüydü ve beni bağlamamıştı kaçmamam için :)

evet gösterdi sağolsun ama zamanlama kötüydü ve beni bağlamamıştı kaçmamam için :)

bnde diorm keske kücükken elimden tutsaydınızda agdayla alsaydınız her yerimi alıstıraydınz hiç jilet vurmasaydımmm diie annmleree :/ :/

kızlar ben ön bölgeyi ağdayla alabiliyorum ama aşağı tarafı alamıyorum cok acıyo. bıde agda yapışmıyo sanki bez öyle kopuyo çektiğim acı bana kalıyo. yanlış ağda mı kullanıyorum ? pudra kullanmak gerkeıyormu acaba?*

kızlar korkunun ecele faydası yok emlayı çok övüyorlar önce emlalanıp sonrada sir ağda yapalım normal ağdadan daha az acı veriyomuş ama sir ağdada besler diyorlar doğrumu ki :37:

normal şekerli ağdalar kılköklerini besler tatlım,sir ağda aksine azaltr

bende öyle anam ağladı üstten alta inemedim aman beee ben kendimi kıllı da seviyorummmm:52::52::52::52::52::52::52::52:

işte benimde prensibimmmm bu:46::54:

ahahhaha aman zaten üstleri alınca tertemiz gözüküooo :)) altını km görcek puhaha ewlenceğm zamanda bi kere artk kuafremi aldrrm naparm bilmiom sonra herif üstten bakınca temiz görürr altla da kıllarla ilgilenmez ztn :62: :62:

bencede hem ne gerek var cnm altına:52::52:

camsakızı ile ilk aldıgım için biraz acıdı ve uğrastırıcı tabi :S sonradan az az cıktıgı için soguk agdayla daha rahat aldm hemde 10dk da btti hem öle ortalıgı toplama derdi de yok yaps yaps da olmuo :s ama uzunken sogk agda ile almak zor olur sanırım.. makasla kesip sogk agda ile deneyeblrsn.. ilk hepsini yapstrmadan ucundan ucundan yapstrp küçük bölgeler halnde alrsın sonra alısırsın ;)

tatlım soğuk ağda nsl kullanılıyo ve önerebileceğin markalar varmı acaba:71:

:60::60::60: ayy çok güldüm ya, bide o kadar uğraşıp alıyoruz, bi tanecik kalsa tühh gitti bütün emek, neye yarar gerisi :60::60::60:

sanki onlarda hiç yok:63: bundan sonra sizde tuttturun ağdayla temizlen gel diyin:66::65::64::62: o zmn sizdeki tüm kılları dahi görmez gözleriii :71::52:

a benim hiç öyle tecrübem olmadı:26: bi kere annemle çamsakızıyla denedik cıkkkkk beceremedik annemde unutmş yapmayalı herhal:1: aaa ama bi anım var 3-4yaşlarındaken annem ağdayla bacaklarını alırken bende diyomşm banada yap diye:21::1: annem git başımdan diyomş ben gitmiyomşmmm o zmndan meraklıymşm bu konuya ama hiç yapma fırsatm olmadı tabii:74: sonuç o günden sonra epilasyon aleti alındı,deyiş o deyiş patladı gittiiiii:52::52:

çekmeden önce birine nazın geçiyo ötekine ne desen beklemiyooo caaaarrtttttt:52:

saç kıl vs konusunda neden çoğunluk babaya çeker acabaaaaaa:4:

koltuk altını zaten kuaförde aldırcam artık ama orayı evde yapıcam önce ne kullanmalıyım hangisini tavsiye edersiniz

evde zor yaparsın hele kı ılk defa yapacaksan.. bence kuafore aldır.. bılıorm zor ben ılk aldırdıgımda kuafor 45 dk beklemıstı benı :52::52::52: vıvet sir ağdayı tavsıye ederım.. kuaforde aldırırsan bu sorunuda yasamazsn cnm.. haydee kolay gelsın sana :70::70:

normal şekerli ağdalar kılköklerini besler tatlım,sir ağda aksine azaltr

o zaman süpermiş cnm ya hem sir ağda daha iii daha kolay :kkk:

Back