• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

malum bölgeyi jiletle alanlara sorum var

tatlım soğuk ağda nsl kullanılıyo ve önerebileceğin markalar varmı acaba

veet sir bazlı kullanıma hazır ağda bantları bnlarun yüz için olanları var küçk küçük 20 tane oluo paketin içinde yane hassas bölgeler için dudak üstü bikini bölgesi gibi.. ellerinle ovusturup ikiye ayırıosun bantları, yapıstırdıgın yerde de bi iki kez ovusturuosun snra cekiosun :)))))))

ben bikini bölgemde denedim ve iyi sonuc aldım :1:

s&r konuyla alakalı değil ama avatarına gülmekten öldüm ahahahhahahahhahahah :62: :62: :62:

neyse şekerim ben yatayım artık yarın koltuk altı için kuaföre gidicem ve eğer acımazsa ve ben de utanmazsam :) açacam malum bölgeyi orda

hepinize iyi gecelerr tüysüz kılsız günler :66:

neyse şekerim ben yatayım artık yarın koltuk altı için kuaföre gidicem ve eğer acımazsa ve ben de utanmazsam :) açacam malum bölgeyi orda

hadi bakalım iyi gecelerrr =) o an bi cesaret gelsinde açıver kurtul :D:D

hehe olacak artık onu da baya bi erittim ama kaldı biraz göbeciiim :) saat geç oldu ağda olayına yarın akşam devam edeyim ben :D

arkası yarın gibi oldu, heyecanla takip ettim bugün mesajlarınızı :1: bu arada 16 kg vermişsiniz tebrikler, doğumda verilen kilo değil ama sanırım di mi , azimle verilen kilo bunlar:46:

veet sir bazlı kullanıma hazır ağda bantları bnlarun yüz için olanları var küçk küçük 20 tane oluo paketin içinde yane hassas bölgeler için dudak üstü bikini bölgesi gibi.. ellerinle ovusturup ikiye ayırıosun bantları, yapıstırdıgın yerde de bi iki kez ovusturuosun snra cekiosun :)))))))

ben bikini bölgemde denedim ve iyi sonuc aldım :1:[/QUOTE]

bikini bölgesinde yani bikini kenarlarında daha doğrusu denesem mi acep :26: tek sorunum oralar :26:

hehe ben de çok güldüm yaa aslında tam konuyla alakalı bence :)

gerçekten tam konuyla alakalı :9:

hmm koltuk altı diyince yine aklıma geldi, şu bikini bölgesinin kenarlarını epilatörün en ince başlığıyla almayı deneyecektim, koltuk altında kullanıyorum çok memnunum kışın en az 3 hafta süper oluyor, 1 ay bile gidiyor bazen. :21::21:

olabilir cnm neyse ben ilk adımı attım diye düşünüyorum en azından buna başlamakla.. biraz biraz evde yaparım daha sonra açabilirsem giderim kuaförüme :)

:46: ilk adımı attıysak gerisi gelir,bende haftasonuna inş:52:

hehhe evet göbeğinizden tutup gerdirin göbeğiniz için iyi olur mu bilmiyorum ama ağdayı yapmanız açısından kolaylık sağlar :9:

:1:

tatlım soğuk ağda nsl kullanılıyo ve önerebileceğin markalar varmı acaba
veet sir bazlı kullanıma hazır ağda bantları bnlarun yüz için olanları var küçk küçük 20 tane oluo paketin içinde yane hassas bölgeler için dudak üstü bikini bölgesi gibi.. ellerinle ovusturup ikiye ayırıosun bantları, yapıstırdıgın yerde de bi iki kez ovusturuosun snra cekiosun :)))))))ben bikini bölgemde denedim ve iyi sonuc aldım :1:

tşk ederm cnmmmm:21: ben bacaklar için olanını alırım daha uzun süre kullanırım:9::65::65: işe yaradıysa ne alaaa:65:

ben bacaklarımı ve koltuk altımı epilatörle alıyorum genç kızlığımdan beridir hep epilatörle aldığımdan bacaklarım artık öyle tam çıkmıyor seyreldi baya çıkanlarda zaten tüy olarak... koltuk altımı haftada bir almam yeterli oluyor o da toplamda 2 dakka :D batık filan olmuyor eskiden bacaklarımda olurdu ama artık o da yok.

kışın bacaklarımı biraz daha seyrek aldığımdan arada ağda yapıyorum bacaklarımı hem ölü deriyide alır ağda diye düşünerek. ama yazın uzamasını beklemediğimden ağdaya hiç gitmiyorum bacak için.. epilatöre alışınca zaten öyle bir acıda olmuyor ama tabi ben sürekli aldığımdan öyle sert kıl değiller zayıf tüyler hemen alıyo alırken kaşıyormuşum gibi gelir :D:D

eklemeyi unuttum genetial bölgeyi ağdaya gidiyorum orası da zaten 2 hafta önce ctesi gitmiştim hala tertemiz.haftaya ufak ufak çıkmaya başlar o da elimi gezdirdiğimde hissedilir :) alma vakti geldiğinde de inan karşıdan bakıldığında yine tertemizdir sadece dudaklarında çıkıyor :61:

tüy konusunda şanslıyım gerçi ben tüylerim çok uysaldır :60:

arkası yarın gibi oldu, heyecanla takip ettim bugün mesajlarınızı :1: bu arada 16 kg vermişsiniz tebrikler, doğumda verilen kilo değil ama sanırım di mi , azimle verilen kilo bunlar:46:
:

evet canım o kilolar azimle verildi :) 2 ay 10 günde 12 kilo verdim diyetisyenlee önceden de kendim abur cuburu keserek 4 kilo vermiştim inşallah 65 e düşerim ya :)

Son düzenleme:
kızlaaaarrr bombayı patlatıyoooruuuum :)

bugün kolumun altını aldırdım kuaförde bi cesaret gittim..açtım sağolsun arkadaşım dilek kuaförüm :) çok yayılmış bunları azaltmamız lazım dedi bioderin bi ürünü varmış sanırım biliyomusunuz??
neyse ahh vaah diyip ağlamadan bi gayret sonunda aldırdııım kollarımı tertemiz oldu fakat dipleri kanadı biraz alırken ve şu an kızarık hala kolumun altı bepantene sürsem faydası olur mu ??
valla çift çift çıktı kökleeer dayanılmayacak bi acı değilmiş gerçekten ama o malum bölge için bilemiyorum :))
orası için de gel dedi sağolsun akşam dükkanı içerden kapatıp yaparız dedi artık kaç saat sürerse :D bi de emla sürcem oraya tabi açmaya karar verip gidebilirsem..en azından koltuklatım için bundan sonra gidicemmm

yalnız şu tahriş olmuş gibi kırmızı kırmızı oldu ona ne sürsem iyi gelir yardımcı olur musunuz???

kızlaaaarrr bombayı patlatıyoooruuuum :)

bugün kolumun altını aldırdım kuaförde bi cesaret gittim..açtım sağolsun arkadaşım dilek kuaförüm :) çok yayılmış bunları azaltmamız lazım dedi bioderin bi ürünü varmış sanırım biliyomusunuz??
neyse ahh vaah diyip ağlamadan bi gayret sonunda aldırdııım kollarımı tertemiz oldu fakat dipleri kanadı biraz alırken ve şu an kızarık hala kolumun altı bepantene sürsem faydası olur mu ??
valla çift çift çıktı kökleeer dayanılmayacak bi acı değilmiş gerçekten ama o malum bölge için bilemiyorum :))
orası için de gel dedi sağolsun akşam dükkanı içerden kapatıp yaparız dedi artık kaç saat sürerse :D bi de emla sürcem oraya tabi açmaya karar verip gidebilirsem..en azından koltuklatım için bundan sonra gidicemmm

yalnız şu tahriş olmuş gibi kırmızı kırmızı oldu ona ne sürsem iyi gelir yardımcı olur musunuz???
bepantene sürebilirsin canım ama 2 saat falan bekle aldıktan sonra, yada bildğimiz talk pudrası sürebilirsin, hem daha doğal. zaten 2-3 alıştan sonra o kadar tahriş olmaz :34:

bepantene sürebilirsin canım ama 2 saat falan bekle aldıktan sonra, yada bildğimiz talk pudrası sürebilirsin, hem daha doğal. zaten 2-3 alıştan sonra o kadar tahriş olmaz :34:

sağol canım ben öğlende aldırdım :) ama hala hareket etiikçe yanıyo gibi sanki kızardı yani baya bi o yüzden sordum

kızlar kolumun altı yanıyo sanki hala hassaslığı geçmedi ben bi de kukuma yaptırırsam bu sir ağda olayını nasıl yürüyeceeeem :S soyunacam az kaldı krem sürdüm ama bilmiyorum nolacak yok mu bunun bi çaresi öff üffleyiiiiiin

Back