• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

malum bölgeyi jiletle alanlara sorum var

kızlar kolumun altı yanıyo sanki hala hassaslığı geçmedi ben bi de kukuma yaptırırsam bu sir ağda olayını nasıl yürüyeceeeem :S soyunacam az kaldı krem sürdüm ama bilmiyorum nolacak yok mu bunun bi çaresi öff üffleyiiiiiin

iyi ki koltuk altında denedin belki de cildin hassastır, dikkatli ol derim s&r :18: üff üfff işe yarr umarım üff üfff :23: :23: :23: farklı bi üfleme oldu ama idare ediver :1:

iyi ki koltuk altında denedin belki de cildin hassastır, dikkatli ol derim s&r :18: üff üfff işe yarr umarım üff üfff :23: :23: :23: farklı bi üfleme oldu ama idare ediver :1:

öff cildim hassas bi de ilk kez aldırdım kuaförde yılların jiletini yedi yani kolum kendini şaşırmıştır :)
ama cildi hassas olanlar sir ağda yapamıyo mu :) üflediğin için saol şekerim

evet canım o kilolar azimle verildi :) 2 ay 10 günde 12 kilo verdim diyetisyenlee önceden de kendim abur cuburu keserek 4 kilo vermiştim inşallah 65 e düşerim ya :)

2 ay 10 günde miiii :53: :53: çok fazla görünüyor ama beslenmede bayağı hata vardı herhalde onlardüzeldi di mi, yoksa 12 kg :53: bak zaten abur cubur kesip de 4 kilo vermişsin zamanında, doğru yoldasın sanırım düzenli beslenme ve hareket, hareket... neden olmasınnn :46:

2 ay 10 günde miiii :53: :53: çok fazla görünüyor ama beslenmede bayağı hata vardı herhalde onlardüzeldi di mi, yoksa 12 kg :53: bak zaten abur cubur kesip de 4 kilo vermişsin zamanında, doğru yoldasın sanırım düzenli beslenme ve hareket, hareket... neden olmasınnn :46:

evet canım diyetisyene ocak ayında başladım 85 kiloyla şu anda 72 kiloyum işte ama hiç tatlı yoook 5 öğün yiyoorum falan eskiden kahvaltı yok öğle yemeği bisküvi cips akşam ekmek arası saldır gece acıkınca börek ekmek arası derken şiştim tek başıma yaşıyodum tabiki o zamanlar insanın yemek yapası gelmiyo ama şimdi düzenli hayatım var inşş ideal kilom 65 miş ona ulaşmama az kaldı

öff cildim hassas bi de ilk kez aldırdım kuaförde yılların jiletini yedi yani kolum kendini şaşırmıştır :)
ama cildi hassas olanlar sir ağda yapamıyo mu :) üflediğin için saol şekerim

ordaki derilerde yolundu tabiki alışkın olmadıkları için korkma 1 2 sefer anca sürer bepanthene merhem varsa sür ki ordaki deriler kendini yenilesin korkma alerjin varsa belli eder kendini zaten kuaförün falan anlar:97:

ordaki derilerde yolundu tabiki alışkın olmadıkları için korkma 1 2 sefer anca sürer bepanthene merhem varsa sür ki ordaki deriler kendini yenilesin korkma alerjin varsa belli eder kendini zaten kuaförün falan anlar:97:

bepanthene sürdüm canım bu akşam yarın da sürcem kıpırdamayınca bişey yok hareket ettikçe yanıyo morarma olmadı ama kızardı işte böyle nokta nokta alırken de kanıyodu zaten küçük küçük kıl köklerinde dayandım ama :) benim için büyük başarı bu :) alerjim olduğunu nasıl anlarım peki??

jiletle alanda gidiyo ağdayla alanda 1 kere ağdayla aldırdım aman allahım o ne acı ağrıdır.ya ben çok dayanıksızım.bi kere geldm dunyaya o acıya katlanamam 1 kez daha vala.anneeeeeeeeee:52::52::52::52::52::52:

kıl kökleri çok kalın olduğu için orayı yara yaparak çıkması çok normal ben de 4 5 ay lazerden sonra ağdaya döndüğümde kıpkırmızı kabarmıştı ben o halde denize bile gitmiştim :9:
her kıl kökü iltihaplı gibi görünür sanırım alerjin olsa:18:

kıl kökleri çok kalın olduğu için orayı yara yaparak çıkması çok normal ben de 4 5 ay lazerden sonra ağdaya döndüğümde kıpkırmızı kabarmıştı ben o halde denize bile gitmiştim :9:
her kıl kökü iltihaplı gibi görünür sanırım alerjin olsa:18:

hımm anladım canım ama öyle değil yer yer kızarıklık var sadece hepsi kabarmadı mesela dokunduğumda da acımıyo ama bi yanma var :) alışkın değilim ya atletim değiyo bi de onu çıkardım bakalım yarın görcez ne durumdayım ama memnunum çok güzel görünüyo jiletle alınca siyahlık gölge gibi kalıyodu bunda çok güzel olduu... şu emla da bu kadar pahalı olmasa da alsam ben deee

neyse kızlarrr ben yatıyorum kollarım açık vaziyetteeeee yeni ağda maceralarımlaaa görüşmek üzeree
ayy buna bi topic mi açsak ne dersiniz ?

evet canım diyetisyene ocak ayında başladım 85 kiloyla şu anda 72 kiloyum işte ama hiç tatlı yoook 5 öğün yiyoorum falan eskiden kahvaltı yok öğle yemeği bisküvi cips akşam ekmek arası saldır gece acıkınca börek ekmek arası derken şiştim tek başıma yaşıyodum tabiki o zamanlar insanın yemek yapası gelmiyo ama şimdi düzenli hayatım var inşş ideal kilom 65 miş ona ulaşmama az kaldı

eh maşallah şeker hastası falan olmadan iyi ki düzene sokmuşsun hayatını :18: düzen en önemli şey :46:

jiletle alanda gidiyo ağdayla alanda 1 kere ağdayla aldırdım aman allahım o ne acı ağrıdır.ya ben çok dayanıksızım.bi kere geldm dunyaya o acıya katlanamam 1 kez daha vala.anneeeeeeeeee:52::52::52::52::52::52:

katılıyorummmmm :13::13::13:

neyse kızlarrr ben yatıyorum kollarım açık vaziyetteeeee yeni ağda maceralarımlaaa görüşmek üzeree
ayy buna bi topic mi açsak ne dersiniz ?

iyi geceleeer :60::60::60:

öff cildim hassas bi de ilk kez aldırdım kuaförde yılların jiletini yedi yani kolum kendini şaşırmıştır :) ama cildi hassas olanlar sir ağda yapamıyo mu :) üflediğin için saol şekerim

tatlım bazı arkadaşlarında dediği gibi kökle beraber geldiği için ister istemez kanar ve kızarır bu çok normal:21::21: bende ilk aldırdğmda sir sürülen heryer kıpkırmızıydı o zmnlar şey sürmüştk eczanelerde satılan bi marka var cilt bakım ürünleride olan sanırım dermalogicaydı, soothing gel vardı onu sürmüştk böyle ferahlatmştı hatta ve kızarıklığı almştı hatta gittiğim yerde bıyık aldıranlara fln dudak üstüne onu sürüyolaardı. he bide aklıma geldi söyleyeym bi kaç gün koltukaltına rollon deo vs sürüyosan bikaç gün sürme en azından yanması geçene kadar:3:

kukum hazır bekliyo amaaaa ben hazır değilim :84:

kıllarla savaşma yöntemini söylüyorm sana:41: üstlerden ufak ufak cımbızla al:32: şimdi bana sadistmsn diceksnz ama cidden işe yarıyo ben üstten yaklaşık 2cm kadarını cımbızla cnm yanmadan hallediyom gerisine daha dokunamadm bakalım kısmetse yapıcam:52:

bende böyle düşündüğüm için bu yaşa kadar ağda yüzü görmedim

Back