• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

malum bölgeyi jiletle alanlara sorum var

tatlım bazı arkadaşlarında dediği gibi kökle beraber geldiği için ister istemez kanar ve kızarır bu çok normal:21::21: bende ilk aldırdğmda sir sürülen heryer kıpkırmızıydı o zmnlar şey sürmüştk eczanelerde satılan bi marka var cilt bakım ürünleride olan sanırım dermalogicaydı, soothing gel vardı onu sürmüştk böyle ferahlatmştı hatta ve kızarıklığı almştı hatta gittiğim yerde bıyık aldıranlara fln dudak üstüne onu sürüyolaardı. he bide aklıma geldi söyleyeym bi kaç gün koltukaltına rollon deo vs sürüyosan bikaç gün sürme en azından yanması geçene kadar:3:

kıllarla savaşma yöntemini söylüyorm sana:41: üstlerden ufak ufak cımbızla al:32: şimdi bana sadistmsn diceksnz ama cidden işe yarıyo ben üstten yaklaşık 2cm kadarını cımbızla cnm yanmadan hallediyom gerisine daha dokunamadm bakalım kısmetse yapıcam:52:

cımbızla mı :53:

kızlar diyet topiğine dönmüş burası süpersiniz iki arada bi derede herseyi hallediyorsunuz :21:

valla size bir şey söyleyeyimmi 40 yıldır bu dünyadayım bir sürü kadın tanıdım akrabalar eş dost vs.kimsenin bu güne kadar kıl tüy sorununu çözdüğünü görmedim duymadım:)yıllardır ağda ve epilasyon yaptırırlar ama hala herşey aynıdır:)ne azalır ne de biter o yüzden rahat olmakta fayda var:)

valla size bir şey söyleyeyimmi 40 yıldır bu dünyadayım bir sürü kadın tanıdım akrabalar eş dost vs.kimsenin bu güne kadar kıl tüy sorununu çözdüğünü görmedim duymadım:)yıllardır ağda ve epilasyon yaptırırlar ama hala herşey aynıdır:)ne azalır ne de biter o yüzden rahat olmakta fayda var:)

bence o kadar da değil yani yıllardır ağda yapanlarla yıllardır jilet yapanlaaın kıl yoğunluğu aynı değildirrr ne azalır ne de biter demişsin ama anneem hep çamsakızı ağda yapmıştırr ve artık 2 3 tane kılcık çıkıyoo kukusunda onu da almasa bile olur yani o derecee

evet ben de yaz gelince bikini için kenarları üstleri cımbızla toparlarım arada eskiden daha çok yapardım ama artık uğraşamıyorum:9:

he valla, şu bikini olayı olmasa hiç uğraşmıcam sadece jiletle ama naparsın :9:

bence o kadar da değil yani yıllardır ağda yapanlarla yıllardır jilet yapanlaaın kıl yoğunluğu aynı değildirrr ne azalır ne de biter demişsin ama anneem hep çamsakızı ağda yapmıştırr ve artık 2 3 tane kılcık çıkıyoo kukusunda onu da almasa bile olur yani o derecee

iyi de annen kaç yaşında o hale geldi acep di mi, bu yaşlarda değil mi önemli olan, ama bana bakmayın benim annanemin 80 yaşında bile tıraş bıçağı vb vardı malum bölge için bacaklarında tek tüy kalmamıştı ama orası olurdu hep, kenarları epilatörle aldım akşam ki hep jiletle alırım, kanamadı bile biraz pembe oldu ama kanama olmadı, ağdaya tövbeliyim ama epilatörümü seviyorummm:46:tabii sadece 2 cımbızlı olan başlıkla en darıyla yani:32:

kızlar koltuk altını aldırdım bi daha gitmeye cesaretim olur ama oraya napacam bilmiyorum emladan başka bi yönntem yok mu uyuşturmak için ya da ne bilim başka bi çare?? kolum bile 2 gün geçmedi orayı aldırsam çamaşır giyip yürüyemem herhalde sünnetli çocuklar gibi :86:

kızlar nolur bu kdr gözünüzde büyütmeyn ya bnde yıllardır jilet vuruodm heryerime hiç hayatmda ağda yapmmaıştm geçen ay gözümü kararttım gittim kabul çok acıdı ilk seferde kanadı ama sonuca değdi 1 ay bi daha almıyosunuz ve ilk almada bile tüyleriniz azalıo bu ay yine gittim kuaförm şaşırdı baya incelmiş azalmış dedi bn ne kadar acırsa acısın devam edicem çnkü jilet çok kötü yapıo kalınlaştırıo çoğaltıo inanın bi kökten 2 3 tane çıkıodu bnm.sizde karartın gözünüzü gidin.ve bnm de canım çok tatlıdır hemen acır yani ama katlanmaya değer.

kızlar nolur bu kdr gözünüzde büyütmeyn ya bnde yıllardır jilet vuruodm heryerime hiç hayatmda ağda yapmmaıştm geçen ay gözümü kararttım gittim kabul çok acıdı ilk seferde kanadı ama sonuca değdi 1 ay bi daha almıyosunuz ve ilk almada bile tüyleriniz azalıo bu ay yine gittim kuaförm şaşırdı baya incelmiş azalmış dedi bn ne kadar acırsa acısın devam edicem çnkü jilet çok kötü yapıo kalınlaştırıo çoğaltıo inanın bi kökten 2 3 tane çıkıodu bnm.sizde karartın gözünüzü gidin.ve bnm de canım çok tatlıdır hemen acır yani ama katlanmaya değer.

aynı aynı ben de senin gibi aynı durumdayım da kukumu nasıl açacam onu düşünüyom utanıyom rezillik direk :)

ilk seferden sonra lavabolara falan değdiğinde çok ağrın olur:9:

kül yöntemi var ne külü olduğunu bilmiyorum ama meşe odunu külü olabilir tabi nerden bulursun onu bilemiyorum xD o külü sürünce acımıyomuş galiba :26:

Allah'ım sen kurtar bizi bu sıkıntılardan :) neler çıkmış yaw kremler spreyler bişeden haberim yok vallaa

Ben kıl köklerinde yer alan bazı yararlı bakterilerin malum bölgenin temizliğinde görev aldığıyla ilgili bir yazı okumuştum ve yazıda kılları kısa tutmanın sağlık açısından daha iyi olduğundan bahsediliyordu.

kılları kısa tutmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz :)) savaş açtık kıllarrraaa:47:

kıl kökleri temizlik yapmaz bence ama duyduğunuz şey olabilir ordaki tüyler rahime girebilecek mikropları önlüyo olabilir burun kılları gibi ama burda herkes yaşını başını almış genital temizliğini kendi yapıp orayı mikroplardan arındırıyodur zaten :):8:

ee napalım işte Allah vergisi bu yaşlarda varsa tertemiz hiç çıkmayan söylesin biz de yapalım nasıl yapıyosaa.. sen yıllardır ağda yapıyolar azalmıyo dediğin için annemi örnek verdim

he yok ben değildim onu diyen arkadaş ama zaten o arkadaş da hani kafayı çok bozmayalım, her yöntemi uygulayanın da derdi var demiş ya ben de şu yaşlarda önemli zati dedim :1:

kızlar koltuk altını aldırdım bi daha gitmeye cesaretim olur ama oraya napacam bilmiyorum emladan başka bi yönntem yok mu uyuşturmak için ya da ne bilim başka bi çare?? kolum bile 2 gün geçmedi orayı aldırsam çamaşır giyip yürüyemem herhalde sünnetli çocuklar gibi :86:

koltuk altını bu akşam da 5 dakika sürmedi epilatörle -ince başlığıyla- aldım ben aylardır jilet yapıyordum kökleri kalın kalın çıktı şimdi en az 2 hafta rahatım. hani koltuk altı için bu yöntemi de deneyebilirsin kökten çözüm için istersen :34: bu arada bikini bölgesinin de alt değil ama üst tarafında işe yarıyor :34:

jiletten sonra ilk kökten aldıktan sonra hemen inceliyor benim de, o yüzden kışın jilet yazın da epilatörü daha çok kullanıyorum rahat rahat :9:

Ben kıl köklerinde yer alan bazı yararlı bakterilerin malum bölgenin temizliğinde görev aldığıyla ilgili bir yazı okumuştum ve yazıda kılları kısa tutmanın sağlık açısından daha iyi olduğundan bahsediliyordu.

mantıklı, ben de lazer epilasyona falan biraz karşıyım. yani vücudumuzda her bir şeyin bir fönksiyonu oluyor, deprem gibi felaketler, kazalar var. insanın başına ne geleceği belli değil. zaten hep en hassas bölgelerde kıllar oluyor o bölgeleri korumak için.

kıl kökleri temizlik yapmaz bence ama duyduğunuz şey olabilir ordaki tüyler rahime girebilecek mikropları önlüyo olabilir burun kılları gibi ama burda herkes yaşını başını almış genital temizliğini kendi yapıp orayı mikroplardan arındırıyodur zaten :):8:

iyi de zaten kıllanma ergenlikten sonra olan bir durum, çocukken olmuyor ki :26: bir de su bulunmayabilecek durumlar da biz insanlar için, her an başımıza ne geleceğini bilmiyoruz ki:26:

aynı aynı ben de senin gibi aynı durumdayım da kukumu nasıl açacam onu düşünüyom utanıyom rezillik direk :)

Kızlar bence gözünüzde fazlaca abartıyorsunuz. şöyle düşünün. o kuaföre bu işlem için giden ilk siz degilsiniz. sizin gibi niceleri aynı işlem için gelior. kuafördekiler zaten alışmış yadırgamıyor bile onlar hiç tiksinmiyor, çekinmiyor. elleriyle agdanın alamadıgı hassas yerlerdekini açıyo çekio rahatcaaaaa :9: eger jiletle aldıgınız içn çok uzunsa kıllar makasla biraz kısaltın öle gidin ama gidin. inanın çok rahatlayacaksınız. jiletle yapılan işlem bir haftada hemen geri çıkıyor ama agda en az 1 ay rahat kullanım saglıyor. evet ilk başta, ilk aldırmada acıyor. özellikle sürekli jiletle aldırdıysan kökler güçlü oldugun için yer yer kanamada olabiliyor zaten almaya ilk başta yukarı kısımdan başlıolar bi kaç çekimde uyuşuyor. bence korkuyu utanmayı bir kenara bırakın, ilerde evlendiginizde de yaşayacagınız rahatlıgı düşünün :34:

kızlar kuaföre gidemiyorsanız kendiniz ağdayla yapın sesu'nun el agdası var onunla o kadar rahat oluyor ki ilk seferde biraz acıyor ama zamanla alışıyorsun kuafore falanda gerek kalmıyor benden size kesinlike tavsiye.. ayrıca ağdayı o kadar çok insan yapıyor ki rahime giden mikropları önlüyor o kıllar ama ağdayla alanada bişey oldugunu duymadım hiç sen kendine bakarsan sorun yok

tüy dökücü kremleri dene canım memnun kalacaksın...ben denedim gayet memnunum..la perle diye bir ürün var tüy dökücü jel...çok iii gerçekten...dene hiç pişman olmazsın...3 dakikada herşeyi hallediyor....

cnm biz kılları kökten yok etme taraftarıyız,yani tük dökücü kremlerde jilet gibi, bugün alırsın ertesi güne çıkmaya başlar, o yüzden yani tüy dökücü pek çözüm değil:6:

Son düzenleme:
Kızlar bence gözünüzde fazlaca abartıyorsunuz. şöyle düşünün. o kuaföre bu işlem için giden ilk siz degilsiniz. sizin gibi niceleri aynı işlem için gelior. kuafördekiler zaten alışmış yadırgamıyor bile onlar hiç tiksinmiyor, çekinmiyor. elleriyle agdanın alamadıgı hassas yerlerdekini açıyo çekio rahatcaaaaa :9: eger jiletle aldıgınız içn çok uzunsa kıllar makasla biraz kısaltın öle gidin ama gidin. inanın çok rahatlayacaksınız. jiletle yapılan işlem bir haftada hemen geri çıkıyor ama agda en az 1 ay rahat kullanım saglıyor. evet ilk başta, ilk aldırmada acıyor. özellikle sürekli jiletle aldırdıysan kökler güçlü oldugun için yer yer kanamada olabiliyor zaten almaya ilk başta yukarı kısımdan başlıolar bi kaç çekimde uyuşuyor. bence korkuyu utanmayı bir kenara bırakın, ilerde evlendiginizde de yaşayacagınız rahatlıgı düşünün :34:

haklısın canım ben de yıllardan beri hep jiley ya da makine yaptım ama sonunda koltuk altım için gittim şu anda çok memnuunuum halimden ilk adımı attım :) orası için de gidicem ama emla alcam ondan sonra gidicem çünkü koltuk altına dayandım ama orası için korkuyorum napim elimde değil sağolsun kuaförüm akşam kapatacak içerden dükkanı artık kaç saat sürerse dedi bi başlasak gerisi gelir dedi :) inşallah da öyle olur

Back