• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

malum bölgeyi jiletle alanlara sorum var

kızlar hepsini okudum ama alıntı yapamıyorum ama çok şekersiniz yazışmalar süper :8:valla beni bile ağdacı yaptınız....:51:

ahahhaha aman zaten üstleri alınca tertemiz gözüküooo :)) altını km görcek puhaha ewlenceğm zamanda bi kere artk kuafremi aldrrm naparm bilmiom sonra herif üstten bakınca temiz görürr altla da kıllarla ilgilenmez ztn :62: :62:

yok yok ben onlar kdr dikkat etmiyorum valla:53: ben kollarımı ağdayla aldım zaten azdı tek tük kaldı bikç kıl kaldı benimki onu bile gördü o kadar aldın bikç tanesi daha kalmş dedi :60: nazar boncuğu dedim :9::9: ben onun bi kılını çektim kıyameti kopardı canım acıdı diyee yaaa bak gör dedim:52::52::52::52:

hehe sen öyle zanneeet :) adamın her yeriyle ilgileniyolar valla santim santim :27:

öyle ama ben bi gel beraber epilasyona gidelm orman gibi gezme deyince de erkek kıllı olur diyooo :15: ayy allam ölcemm nedir bu kıl tüyy ne gereği vattt:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

evde kendiniz yapıyosunuz madem anlatıyim ağdayı kılların uzadığı yöne doğru sürüp tam zıt yöne çekiceksiniz ve mümkünse küçük küçük yapın sonrasında sadece ameliyatla düzeltilebilecek batıklarınız olmasın derileriniz yolunmasın bi yerleriniz morarmasın...

bi tanecik kıl görsem, görecek diye bütün özgüvenim yerle bir oluyor ya, bende mi bi sorun var acepp :26:

aş kendini arkadaş, fani şeyler bunlar :9:

her eczanede var, kandırmaya çalışmış adam heralde :) ben emla olmadan ön tarafa dokunamıyorum bile ki 1,5 yıldır hep ağdayla alıyorum, hiç yumuşamadı kökleri bide beyazım, 20 yılın gücü var heralde:5:

20 yılın gücü:60::60:

kızlar bugün gittim vi-vet aldım soğuk ağda bantı birazdan spora gitcem dönüşte bakalım deneyecem bi kısmında :)

yok yok ben onlar kdr dikkat etmiyorum valla:53: ben kollarımı ağdayla aldım zaten azdı tek tük kaldı bikç kıl kaldı benimki onu bile gördü o kadar aldın bikç tanesi daha kalmş dedi :60: nazar boncuğu dedim :9::9: ben onun bi kılını çektim kıyameti kopardı canım acıdı diyee yaaa bak gör dedim:52::52::52::52:

öyle ama ben bi gel beraber epilasyona gidelm orman gibi gezme deyince de erkek kıllı olur diyooo :15: ayy allam ölcemm nedir bu kıl tüyy ne gereği vattt:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

yaa benimki tek laf etmiyor ama ben utanıyorum, koparmaya çalışıyorum, o zamanda kıvrık oluyor :60::60::60:

kızlar az önce denedim vi-vet ağdayı..
malum bölgeye ilk kez ağda uguladım bu arada.. küçük küçük kestim ütüyle ısttım ve yapıştırdım.. aynı anlattığınız gibi ters yönde tabi ki nefesimi tutaraaaak çektim vee korktuğum kadar acımadıııı ne uyuşturucu sprey ne emla kullandım ama tabi ki daha üst kısmının yarısını yapabildim..
umarım becerebilmişimdir aldıktan sonra baktım kökleri çift ççift kalın kalın duruyodu kırmamışımdır değil mi??

bir de bi sorum olcak kızlar sol tarafı aldım sağ elle çekmek kolay oluyo daa sağ tarafı napacaz :)

kökleri bariz bi şekilde görünüyodur ilk ağdanızsa eğer kökler varsa kırılmamıştır :)
sağ sol el olayını anlamadım:44: eğer alt taraftan dudak kısmından bahsediyorsanız kuaförüm orda ağdayı aşağı doğru sürüp yukarı doğru çekiyo o şekilde sağ elinizle yapabilirsiniz sanırım :44:

Son düzenleme:
kızlar az önce denedim vi-vet ağdayı..
malum bölgeye ilk kez ağda uguladım bu arada.. küçük küçük kestim ütüyle ısttım ve yapıştırdım.. aynı anlattığınız gibi ters yönde tabi ki nefesimi tutaraaaak çektim vee korktuğum kadar acımadıııı ne uyuşturucu sprey ne emla kullandım ama tabi ki daha üst kısmının yarısını yapabildim..
umarım becerebilmişimdir aldıktan sonra baktım kökleri çift ççift kalın kalın duruyodu kırmamışımdır değil mi??

bir de bi sorum olcak kızlar sol tarafı aldım sağ elle çekmek kolay oluyo daa sağ tarafı napacaz :)

o kısmı çok sıkıntı işte :1:

kökleri bariz bi şekilde görünüyodur ilk ağdanızsa eğer kökler varsa kırılmamıştır :)
sağ sol el olayını anlamadım:44:

evet bariz belli top gibi tepesinde siyah bi nokta :)) şimdi sol tarafa yapıştırınca sağ elimle çekiyorum yaa :D sağ tarafa yapıştırınca sol elimle hızlı çekemiyorum sağ elimle de olmuyo bunun bi tekniği var mı demek istedim

ağlamadım ya :D derin bi nefesten sonra alınıyo valla öff :)) en azından bu kadarlık başladım yanii.. kuaförde yapılan daha mı az acıyo sizce

dudak kısmından bahsediyosanız eğer kuaförüm orda aşağı popoya doğru sürüp yukarı doğru çekiyor ağdayı yani bu şekilde sağ elinizle yapabilirsiniz sanırım:44:

yok dudak kısmından değil üst kısmın sağ bacağa yakın tarafı var ya orası işte tersime geliyo :) başkasının olsa rahat alınır da kendime doğru çekemicem galibaa zor olcak

gittiğiniz kuaföre bağlı saç kesimi boyası gibi şeylerinde yapıldığı yerlerde acıtıyorlar gelişi güzel yapıyorlar:19: ama eğer sadece ağda kaş alımı manikür tarzı şeylerin yapıldı yani esas alanı ağda üzerine olan güzellik salonlarına veya hamamlara giderseniz daha bilinçli kişiler yaptığı için daha az acıyo:4: ya da bilmiyorum kendi canıma kıyamadığım için onlar daha rahat yaptığı için acımıyo gibi hissediyo olabilirim:9:

gittiğiniz kuaföre bağlı saç kesimi boyası gibi şeylerinde yapıldığı yerlerde acıtıyorlar gelişi güzel yapıyorlar:19: ama eğer sadece ağda kaş alımı manikür tarzı şeylerin yapıldı yani esas alanı ağda üzerine olan güzellik salonlarına veya hamamlara giderseniz daha bilinçli kişiler yaptığı için daha az acıyo:4: ya da bilmiyorum kendi canıma kıyamadığım için onlar daha rahat yaptığı için acımıyo gibi hissediyo olabilirim:9:

olabilir cnm neyse ben ilk adımı attım diye düşünüyorum en azından buna başlamakla.. biraz biraz evde yaparım daha sonra açabilirsem giderim kuaförüme :)

sürülen ağda kullanıyo olsaydınız şuan parmaklarınıza ağda alın birazcık ve tüyleri tutam tutam yolun derdim ama ağda bandı kullanıyosunuz hmm orası için ne yapılabilir....

dik oturarak değilde uzanır gibi oturarak deneseniz kolunuzu hareket ettirmeniz daha kolay olabilir?

sürülen ağda kullanıyo olsaydınız şuan parmaklarınıza ağda alın birazcık ve tüyleri tutam tutam yolun derdim ama ağda bandı kullanıyosunuz hmm orası için ne yapılabilir....

dik oturarak değilde uzanır gibi oturarak deneseniz kolunuzu hareket ettirmeniz daha kolay olabilir?

hımm evet haklısın aslındaa zaten bi yandan da sevgili göbeğimi tutmam gerekiyo yapıştır uzan çek iyiymiş deneyeyim ben bunu :) daha kolay olur sanırım
he bi de önce duş aldım duşta da hehe saç kremi sürdüm yumuşasın diye sonra pudra sürdüm ve yaptım kendi çapımda deniyorum birşeyler

hehhe evet göbeğinizden tutup gerdirin göbeğiniz için iyi olur mu bilmiyorum ama ağdayı yapmanız açısından kolaylık sağlar :9:

hehhe evet göbeğinizden tutup gerdirin göbeğiniz için iyi olur mu bilmiyorum ama ağdayı yapmanız açısından kolaylık sağlar :9:

hehe olacak artık onu da baya bi erittim ama kaldı biraz göbeciiim :) saat geç oldu ağda olayına yarın akşam devam edeyim ben :D

Back