Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahhaha aman zaten üstleri alınca tertemiz gözüküooo :)) altını km görcek puhaha ewlenceğm zamanda bi kere artk kuafremi aldrrm naparm bilmiom sonra herif üstten bakınca temiz görürr altla da kıllarla ilgilenmez ztn
hehe sen öyle zanneeet :) adamın her yeriyle ilgileniyolar valla santim santim
bi tanecik kıl görsem, görecek diye bütün özgüvenim yerle bir oluyor ya, bende mi bi sorun var acepp :26:
her eczanede var, kandırmaya çalışmış adam heralde :) ben emla olmadan ön tarafa dokunamıyorum bile ki 1,5 yıldır hep ağdayla alıyorum, hiç yumuşamadı kökleri bide beyazım, 20 yılın gücü var heralde
yok yok ben onlar kdr dikkat etmiyorum valla ben kollarımı ağdayla aldım zaten azdı tek tük kaldı bikç kıl kaldı benimki onu bile gördü o kadar aldın bikç tanesi daha kalmş dedi nazar boncuğu dedim ben onun bi kılını çektim kıyameti kopardı canım acıdı diyee yaaa bak gör dedim
öyle ama ben bi gel beraber epilasyona gidelm orman gibi gezme deyince de erkek kıllı olur diyooo ayy allam ölcemm nedir bu kıl tüyy ne gereği vattt
kızlar az önce denedim vi-vet ağdayı..
malum bölgeye ilk kez ağda uguladım bu arada.. küçük küçük kestim ütüyle ısttım ve yapıştırdım.. aynı anlattığınız gibi ters yönde tabi ki nefesimi tutaraaaak çektim vee korktuğum kadar acımadıııı ne uyuşturucu sprey ne emla kullandım ama tabi ki daha üst kısmının yarısını yapabildim..
umarım becerebilmişimdir aldıktan sonra baktım kökleri çift ççift kalın kalın duruyodu kırmamışımdır değil mi??
bir de bi sorum olcak kızlar sol tarafı aldım sağ elle çekmek kolay oluyo daa sağ tarafı napacaz :)
kökleri bariz bi şekilde görünüyodur ilk ağdanızsa eğer kökler varsa kırılmamıştır :)
sağ sol el olayını anlamadım:44:
gittiğiniz kuaföre bağlı saç kesimi boyası gibi şeylerinde yapıldığı yerlerde acıtıyorlar gelişi güzel yapıyorlar ama eğer sadece ağda kaş alımı manikür tarzı şeylerin yapıldı yani esas alanı ağda üzerine olan güzellik salonlarına veya hamamlara giderseniz daha bilinçli kişiler yaptığı için daha az acıyo ya da bilmiyorum kendi canıma kıyamadığım için onlar daha rahat yaptığı için acımıyo gibi hissediyo olabilirim
sürülen ağda kullanıyo olsaydınız şuan parmaklarınıza ağda alın birazcık ve tüyleri tutam tutam yolun derdim ama ağda bandı kullanıyosunuz hmm orası için ne yapılabilir....
dik oturarak değilde uzanır gibi oturarak deneseniz kolunuzu hareket ettirmeniz daha kolay olabilir?
hehhe evet göbeğinizden tutup gerdirin göbeğiniz için iyi olur mu bilmiyorum ama ağdayı yapmanız açısından kolaylık sağlar