kızlar kolumun altı yanıyo sanki hala hassaslığı geçmedi ben bi de kukuma yaptırırsam bu sir ağda olayını nasıl yürüyeceeeem :S soyunacam az kaldı krem sürdüm ama bilmiyorum nolacak yok mu bunun bi çaresi öff üffleyiiiiiin
iyi ki koltuk altında denedin belki de cildin hassastır, dikkatli ol derim s&r :18: üff üfff işe yarr umarım üff üffffarklı bi üfleme oldu ama idare ediver
evet canım o kilolar azimle verildi :) 2 ay 10 günde 12 kilo verdim diyetisyenlee önceden de kendim abur cuburu keserek 4 kilo vermiştim inşallah 65 e düşerim ya :)
2 ay 10 günde miiiiçok fazla görünüyor ama beslenmede bayağı hata vardı herhalde onlardüzeldi di mi, yoksa 12 kg bak zaten abur cubur kesip de 4 kilo vermişsin zamanında, doğru yoldasın sanırım düzenli beslenme ve hareket, hareket... neden olmasınnn
öff cildim hassas bi de ilk kez aldırdım kuaförde yılların jiletini yedi yani kolum kendini şaşırmıştır :)
ama cildi hassas olanlar sir ağda yapamıyo mu :) üflediğin için saol şekerim
ordaki derilerde yolundu tabiki alışkın olmadıkları için korkma 1 2 sefer anca sürer bepanthene merhem varsa sür ki ordaki deriler kendini yenilesin korkma alerjin varsa belli eder kendini zaten kuaförün falan anlar:97:
kıl kökleri çok kalın olduğu için orayı yara yaparak çıkması çok normal ben de 4 5 ay lazerden sonra ağdaya döndüğümde kıpkırmızı kabarmıştı ben o halde denize bile gitmiştim
her kıl kökü iltihaplı gibi görünür sanırım alerjin olsa:18:
eh devamı gelsin o zaman
evet canım diyetisyene ocak ayında başladım 85 kiloyla şu anda 72 kiloyum işte ama hiç tatlı yoook 5 öğün yiyoorum falan eskiden kahvaltı yok öğle yemeği bisküvi cips akşam ekmek arası saldır gece acıkınca börek ekmek arası derken şiştim tek başıma yaşıyodum tabiki o zamanlar insanın yemek yapası gelmiyo ama şimdi düzenli hayatım var inşş ideal kilom 65 miş ona ulaşmama az kaldı
jiletle alanda gidiyo ağdayla alanda 1 kere ağdayla aldırdım aman allahım o ne acı ağrıdır.ya ben çok dayanıksızım.bi kere geldm dunyaya o acıya katlanamam 1 kez daha vala.anneeeeeeeeee
neyse kızlarrr ben yatıyorum kollarım açık vaziyetteeeee yeni ağda maceralarımlaaa görüşmek üzeree
ayy buna bi topic mi açsak ne dersiniz ?
öff cildim hassas bi de ilk kez aldırdım kuaförde yılların jiletini yedi yani kolum kendini şaşırmıştır :) ama cildi hassas olanlar sir ağda yapamıyo mu :) üflediğin için saol şekerim
kukum hazır bekliyo amaaaa ben hazır değilim :84:
neyse kızlarrr ben yatıyorum kollarım açık vaziyetteeeee yeni ağda maceralarımlaaa görüşmek üzeree
ayy buna bi topic mi açsak ne dersiniz ?
jiletle alanda gidiyo ağdayla alanda 1 kere ağdayla aldırdım aman allahım o ne acı ağrıdır.ya ben çok dayanıksızım.bi kere geldm dunyaya o acıya katlanamam 1 kez daha vala.anneeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?