• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

malum bölgeyi jiletle alanlara sorum var

ıyy bi de bazı tüy dökücü kremler iğrenç kokuyo kardeşim almıştı bi keree

Kıl milletinden nefret ediyorum kıllıyken kendimi pis :47: kılsızkem dünyanın en güzel kadını hissediyorum :66: bende jilet kullanıyodum tak etti cımbızla aldım iki kere bikini bölgemi sonra veet in soğuk ağda bantlarını kullandım korkulan kadar acımadı cımbızla alıştırmıştım,çok rahat oluyor kuaföre gidemem ya utanırım ben :77:

Kıl milletinden nefret ediyorum kıllıyken kendimi pis :47: kılsızkem dünyanın en güzel kadını hissediyorum :66: bende jilet kullanıyodum tak etti cımbızla aldım iki kere bikini bölgemi sonra veet in soğuk ağda bantlarını kullandım korkulan kadar acımadı cımbızla alıştırmıştım,çok rahat oluyor kuaföre gidemem ya utanırım ben :77:

cımbızlamııııı:52: teker teker hepsinimiiiiiiii, nasıl dayandın :52::52::52:

:9::111: nasıl dayanıyosan bravo valla. en iyisi lazer epilasyon kızlar. en fazla 3 kez gidiyosun ve hepsi bitiyo. kesin çözüm :46:

bende jilet kullananlardanım başka birşeye başvuramıorum çünkü acısına dayanamıorum aslında sir ağda en iyisimiş ama okadar acıya dayanamam...:78:

bende jilet kullananlardanım başka birşeye başvuramıorum çünkü acısına dayanamıorum aslında sir ağda en iyisimiş ama okadar acıya dayanamam...:78:
canım korkutmak gibi olmasın da sir ağdayı da denemiştim ben.bir de çok güçlüydü tüylerm. böyle bi acı yok resmen ağlamıştım.yaptrabiliyosan aşk olsun yanii :52::27:

slm kizlar bende bu dertten muzdarip olanlardan biriyim senelrdir hep jilet kullandim koltuk alti genetik bølge vs. ama hep ertesi gun hemen cikiyor bide erkek sakali sertt, bundan 7- 8 sene once agda kullanmaya basladim heryerime evet ilk baslarda cok aci veriyodu ama zamanla killar inceliyor ve vucut bir sekilde agdaya aliyor ama tabiki buda bir cøzum degil aslinda, insan o kadar bikiyorki dusunsene tum bir gunun hep vucudundaki killari almakla geciyor ardindan boyun tutulmasi falan hayir o da birsey degil aniden bir isin cikiyor doktor olsun veya baska bisey vucut killi oldugu icin insan ne yapacagini sasiriyo sonunda bende karar verdim bu sene lazere almaya 2.seferden sonra inanilmaz bir azalma oldu ( koltukalti,baldirlar yuz tangabølgesi ve popo) suan gercekten cok rahatim tavsiye ederim bu lazer epilaysonu ozelliklede vucudunda cok killanma olan arkadaslara aynen benim gibi:66:

canım korkutmak gibi olmasın da sir ağdayı da denemiştim ben.bir de çok güçlüydü tüylerm. böyle bi acı yok resmen ağlamıştım.yaptrabiliyosan aşk olsun yanii :52::27:

ben de yeni yaptırdım koltukaltıma sirağda ama öylee ağlancak bi acı değildi kanadı falan yıllardır ben de jilet yapıyodum çünkü..malum bölgeye ben de cesaret edemedim henüz ama edecem inşallaaaah bence siz de deneyin en azından koltuk altından başlayın benim gibi

kızlar böyle ağda yapın/yaptırın demekle olmuyor,ağdacı tavsiyesinde de bulunun.yok mu şöyle eli hafif,temiz ve eli çabuk dediğiniz kuaför,ağdacı :23:

ben de kendi yontemimi yaziyim belki uygulamak isteyen olur gerci nerde soylesem tuhaf bulunuyo ama olsun, ben ilk almaya basladigim zaman yazin tuy dokucu, jilet kullaniyodum,kisin makasla kisaltiyodum, dayanamiyodum acisina ama jiletin o sertligi canima tak ettirdi, cok uzun zamandir sakizla aliyorum, anane yontemi :9: sekersiz sakiz, falimin damla sakizlisi ozellikle cok iyi gidiyo, boyle elde yumusatiyosun sakizi sonra tuyleri 10 ar 15 er cekiyosun, seri aldikca uyusuyo zaten hem de baya girilemicek yerlere kadar ulasilabiliyo, ben sabirla bu yontemi uyguladim onceleri saatlerce suruyodu simdi en fazla bi saatte kendim yapabiliyorum hem cok ince tuyler hem de cok azaldi, zaten kokleri ince ve zayif olmaya baslayinca cekip cikarmak da cok kolaylasiyo, birden jiletten agdaya gecmek zor olabilir, en azindan boyle bi gecis yaparsiniz, memnun kalirsaniz devam edersiniz, ya da agdaya gecersiniz:)

ben jiletimle mutlu mesut yaşıyorum, sadece bikini zamanları yani yaz dönemine kökten çözüm yöntemleri bakıyorum:9:

hiç kıl dönmesi sorunu yaşadınız mı? kılların çıkış yönünün tersine doğru mu alıyorsunuz altlarda da, iyi de onların yönünü şaşırıyorum ben o da ayrı sorun zaten:26:

ben de kendi yontemimi yaziyim belki uygulamak isteyen olur gerci nerde soylesem tuhaf bulunuyo ama olsun, ben ilk almaya basladigim zaman yazin tuy dokucu, jilet kullaniyodum,kisin makasla kisaltiyodum, dayanamiyodum acisina ama jiletin o sertligi canima tak ettirdi, cok uzun zamandir sakizla aliyorum, anane yontemi :9: sekersiz sakiz, falimin damla sakizlisi ozellikle cok iyi gidiyo, boyle elde yumusatiyosun sakizi sonra tuyleri 10 ar 15 er cekiyosun, seri aldikca uyusuyo zaten hem de baya girilemicek yerlere kadar ulasilabiliyo, ben sabirla bu yontemi uyguladim onceleri saatlerce suruyodu simdi en fazla bi saatte kendim yapabiliyorum hem cok ince tuyler hem de cok azaldi, zaten kokleri ince ve zayif olmaya baslayinca cekip cikarmak da cok kolaylasiyo, birden jiletten agdaya gecmek zor olabilir, en azindan boyle bi gecis yaparsiniz, memnun kalirsaniz devam edersiniz, ya da agdaya gecersiniz:)

damla sakız öyle elde yumuşuyor mu, çünkü çiğneyip yumuşatsak, zararlı bakteri vb yani o bölge için zararlı şeyler olabilir di mi:26:

damla sakız öyle elde yumuşuyor mu, çünkü çiğneyip yumuşatsak, zararlı bakteri vb yani o bölge için zararlı şeyler olabilir di mi:26:[/QUOTE]

yumusuyor hamur gibi iste biraz elde oynayinca oluyo, cignesen de olur zarari olmaz zaten oraya yapistirmiyosun tuylere yapistirip cektigin icin derine temas etmiyo cok fazla etsede zararli bisey degil kendi tukurugun sonucta :34:

sakızlamı :53::cnm cidden sakız alıyor mu yani özellikle o bölgeyi ilk kez duydum ve şok acıyor mu yani ciddi ağda gibi mi alıyor :30:

bende jiletle alıyorum tüyler çok sert ve çabuk çıkıyor. uyusturucu krem kullanıp ağda yapmayı denicem :S en iyisi lazer epilasyon yaptırıp kurtulmak

bi yanlışlık var o işte canım, kutuyu elime aldım baktım şimdi 28,69 TL hatta, daha geçen ay aldım:34: bak resmide bu içinde 5 tane tüp var Eki Görüntüle 159726

bende jilet kullanıyrdm snra bu ilacı duydum.ağda mı bu kremle yaptım.mükemmel bişy.ama kremledikten snra küçücük bi yerden bile hava alrsa hiç bi işe yaramıyor.bekletme süresi de önemli tabi.ben 2-2 buçuk saat kadar beklettim.kızlar denemenizi tavsiye ederim... artık kullanmıyorum gerek duymuyorum çünkü kremsizde halledebiliyorum.ama en son ben bunu 1-1 buçuk sene önce almıştm doktor yazıyordu.7 liraya almştm ben... içindeki tüpler serçe parmak büyüklüğünde...

sakızlamı :53::cnm cidden sakız alıyor mu yani özellikle o bölgeyi ilk kez duydum ve şok acıyor mu yani ciddi ağda gibi mi alıyor :30:

aliyo valla catir catir :64: agda gibi yapistirip cekmiyosun, tuyleri sakiza yapistirip tutup tutup cekiyosun, hem de agda gibi deriye abanmadigi icin sarkma da olmuyo

cımbızlamııııı:52: teker teker hepsinimiiiiiiii, nasıl dayandın :52::52::52:

valla dayanın azcık sıkın dişinizi,inanın daha rahat oluyo ben öyle alıştırıyorm kendimi:16:

ben bi kere sakızla denedm ama beceremedm sankim:26: yani sadece bacağıma denemiştm üst bacak.2-3tane bişey aldıydı ama sakızın markasını cinsini hatırlamıyom:1::1::1:

aliyo valla catir catir :64: agda gibi yapistirip cekmiyosun, tuyleri sakiza yapistirip tutup tutup cekiyosun, hem de agda gibi deriye abanmadigi icin sarkma da olmuyo

nsl yani cnm ben bunu anlamadm:41: sakızı cımbız niyetinemi kullanıyosn:60: vallahi anlamadmmm:9:

cidden sakız öyle yapıştırmadan kullanıluyosa cımbızdan ne farkı var ki:44: kızlar bi de kauçuk doktor eldivenlerini ellerine takıp tavuk yolar gibi yoluyolarmış her taraflarını,cesareti olan varsa denesin:1: ağdayı tercih ederim valla:8:

damla sakız öyle elde yumuşuyor mu, çünkü çiğneyip yumuşatsak, zararlı bakteri vb yani o bölge için zararlı şeyler olabilir di mi:26:

yumusuyor hamur gibi iste biraz elde oynayinca oluyo, cignesen de olur zarari olmaz zaten oraya yapistirmiyosun tuylere yapistirip cektigin icin derine temas etmiyo cok fazla etsede zararli bisey degil kendi tukurugun sonucta :34:[/QUOTE]

elde eriyorsa iyi. kendi tükürüğün başkasının tükürüğü değil de, yanlış hatırlamıyorsam seneler önce bir yazı okumuştum, hani vücudun farklı yerlerinde savunma mekanizmaları farklı bakterilere vb karşı koruma sağladığı vb şeyler yazıyordu, o yüzden karıştırmamaktan yanayım:1:

beyaz eldivenlerle yapmanın farklı bir yolu aslında düşününce, hani denemekte fayda var:34:

cidden sakız öyle yapıştırmadan kullanıluyosa cımbızdan ne farkı var ki:44: kızlar bi de kauçuk doktor eldivenlerini ellerine takıp tavuk yolar gibi yoluyolarmış her taraflarını,cesareti olan varsa denesin:1: ağdayı tercih ederim valla:8:

yok öyle acıtmıyor yahu, seneler önce denemiştim, gerçekten işe yarıyor, ara vere vere yapılabiliyor, hem ucuz hem de evde uygulanabilen bi yöntem. zaten bir ddefa aldıysanız ağda gibi, epilatör gibi kökten aldığı için tüyler incelince çabucak alıveriyor:34:

Back