- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
- 448
cımbızlamııııı teker teker hepsinimiiiiiiii, nasıl dayandın
Vala bana o zaman en cazip i cımbızla tek tek almak geldi ama saatlerimide almıştı elim acıyordu cımbızı tutmaktan o günkü rezilliğimi hala unutmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cımbızlamııııı teker teker hepsinimiiiiiiii, nasıl dayandın
:111: nasıl dayanıyosan bravo valla. en iyisi lazer epilasyon kızlar. en fazla 3 kez gidiyosun ve hepsi bitiyo. kesin çözüm
bende jilet kullanıyrdm snra bu ilacı duydum.ağda mı bu kremle yaptım.mükemmel bişy.ama kremledikten snra küçücük bi yerden bile hava alrsa hiç bi işe yaramıyor.bekletme süresi de önemli tabi.ben 2-2 buçuk saat kadar beklettim.kızlar denemenizi tavsiye ederim... artık kullanmıyorum gerek duymuyorum çünkü kremsizde halledebiliyorum.ama en son ben bunu 1-1 buçuk sene önce almıştm doktor yazıyordu.7 liraya almştm ben... içindeki tüpler serçe parmak büyüklüğünde...
ya kızlar ben bu emlayı yine sordum bana başka bi eczanede yine 55 lira dediler siz nasıl 28 e alıyosunuz ???
hadi ya o kadar olduğunu bilmiyodum.reçeteyle 7 liraya almştım ben... sağlık ocakları falan yazıyodur belki hala sormak lazım
bu arada emla kremin fiyatı iki katı arttı onun yerine anestol kremde kullanabilirsiniz.
cidden sakız öyle yapıştırmadan kullanıluyosa cımbızdan ne farkı var ki:44: kızlar bi de kauçuk doktor eldivenlerini ellerine takıp tavuk yolar gibi yoluyolarmış her taraflarını,cesareti olan varsa denesin ağdayı tercih ederim valla
aynen, nasil eldivenle tutup cekiliyo, ayni mantikla parmaginin ucunda sakiz oluyo ona yapistirip cekiyosun, cimbiz gibi bi islem degil cunku tek tek gelmiyo bi suru tuy beraber geliyo hizli hizli yapmaya basladikca kisa surede bitiyo, ilk uygulicaklar icin uzun olabilir ama az acili kokten cozum sonucta
bence o kadar da değil yani yıllardır ağda yapanlarla yıllardır jilet yapanlaaın kıl yoğunluğu aynı değildirrr ne azalır ne de biter demişsin ama anneem hep çamsakızı ağda yapmıştırr ve artık 2 3 tane kılcık çıkıyoo kukusunda onu da almasa bile olur yani o derecee
ve tıbben en sağlıklısı jilettir..kılları uzatıp uzatıp almak çok sağlıksız ve hijyenik olmayan bir durumdur
ve tıbben en sağlıklısı jilettir..kılları uzatıp uzatıp almak çok sağlıksız ve hijyenik olmayan bir durumdur