• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

malum bölgeyi jiletle alanlara sorum var

cımbızlamııııı:52: teker teker hepsinimiiiiiiii, nasıl dayandın :52::52::52:

Vala bana o zaman en cazip i cımbızla tek tek almak geldi ama saatlerimide almıştı elim acıyordu cımbızı tutmaktan o günkü rezilliğimi hala unutmam :37: :37: :37:

:9::111: nasıl dayanıyosan bravo valla. en iyisi lazer epilasyon kızlar. en fazla 3 kez gidiyosun ve hepsi bitiyo. kesin çözüm :46:

Ya temiz olsun ben onun acısına bakmıyorum yeterki temiz olsun lazer e bir arkadaşım gidiyor ondanda ben çekiniyorum yan etkisi olur diye

bende jilet kullanıyrdm snra bu ilacı duydum.ağda mı bu kremle yaptım.mükemmel bişy.ama kremledikten snra küçücük bi yerden bile hava alrsa hiç bi işe yaramıyor.bekletme süresi de önemli tabi.ben 2-2 buçuk saat kadar beklettim.kızlar denemenizi tavsiye ederim... artık kullanmıyorum gerek duymuyorum çünkü kremsizde halledebiliyorum.ama en son ben bunu 1-1 buçuk sene önce almıştm doktor yazıyordu.7 liraya almştm ben... içindeki tüpler serçe parmak büyüklüğünde...

ya kızlar ben bu emlayı yine sordum bana başka bi eczanede yine 55 lira dediler siz nasıl 28 e alıyosunuz ???

arkadaşlar böyle bir kıl sorununuz varsa bence lazer epilasyonu deneyin benimde aynı batık ve sertlik problemim vardı.Epilasyonda 3.seansımı yaptırdım çok rahatım 5-10 tane tüy kaldı.tüm vücut yaptırıyorum.sizede öneririm

ya kızlar ben bu emlayı yine sordum bana başka bi eczanede yine 55 lira dediler siz nasıl 28 e alıyosunuz ???

hadi ya o kadar olduğunu bilmiyodum.reçeteyle 7 liraya almştım ben... sağlık ocakları falan yazıyodur belki hala sormak lazım

Genital bölgemi almaya ilk ağdayla başladım. Fakat ağda yaptığım aralıkları çok uzun tutmam nedeniyle tüylerim çok uzuyordu. Genelde başladığım ağdayı bitiremiyordum. Bu nedenle bir süre jilet ve tüy dökücü krem kullandım içim rahat etmese de. İlk başlarda tüylerim 4-5 günde, daha sonra 3, sonra 1 günde çıkmaya başladı. Bu durum canıma tak etti ve ağdaya geri döndüm. Tabii öncekilerden canım daha çok yandı bir süre jilet yaptığım için. Ama alınan sonuca değer. O yüzden jiletle alınmamalı kesinlikle. Dişinizi sıkıp ağda yapın, sonucunu çok beğeneceksiniz. :34:

beyaz eldivenlerle yapmanın farklı bir yolu aslında düşününce, hani denemekte fayda var:34:

aynen, nasil eldivenle tutup cekiliyo, ayni mantikla parmaginin ucunda sakiz oluyo ona yapistirip cekiyosun, cimbiz gibi bi islem degil cunku tek tek gelmiyo bi suru tuy beraber geliyo hizli hizli yapmaya basladikca kisa surede bitiyo, ilk uygulicaklar icin uzun olabilir ama az acili kokten cozum sonucta :34:

cidden sakız öyle yapıştırmadan kullanıluyosa cımbızdan ne farkı var ki:44: kızlar bi de kauçuk doktor eldivenlerini ellerine takıp tavuk yolar gibi yoluyolarmış her taraflarını,cesareti olan varsa denesin:1: ağdayı tercih ederim valla:8:

evt eldivende iyi ama sıkı tutmazsan elinden kaçıyo daha çok uğraştırıyo gibi geldi bana:1::1: yok anacım cımbıza alıştm ben, 2günde yaklaşık yarısını bitirdim oranın millet uyuyunca ben işe girişiyom hem bağırma gibi çarende olmuyo ağlasanda sızlansanda bitiyo :1::33::33::33::33:

aynen, nasil eldivenle tutup cekiliyo, ayni mantikla parmaginin ucunda sakiz oluyo ona yapistirip cekiyosun, cimbiz gibi bi islem degil cunku tek tek gelmiyo bi suru tuy beraber geliyo hizli hizli yapmaya basladikca kisa surede bitiyo, ilk uygulicaklar icin uzun olabilir ama az acili kokten cozum sonucta :34:

hmm çaktım şimdikkkk:10: sağol yavrumm:24::24:

evt eldivende iyi ama sıkı tutmazsan elinden kaçıyo daha çok uğraştırıyo gibi geldi bana yok anacım cımbıza alıştm ben, 2günde yaklaşık yarısını bitirdim oranın millet uyuyunca ben işe girişiyom hem bağırma gibi çarende olmuyo ağlasanda sızlansanda bitiyo

valla cnm iyi azim ve cesaret tebrik eidyorum seni :46::46::46::46::46:

bence o kadar da değil yani yıllardır ağda yapanlarla yıllardır jilet yapanlaaın kıl yoğunluğu aynı değildirrr ne azalır ne de biter demişsin ama anneem hep çamsakızı ağda yapmıştırr ve artık 2 3 tane kılcık çıkıyoo kukusunda onu da almasa bile olur yani o derecee

ve tıbben en sağlıklısı jilettir..kılları uzatıp uzatıp almak çok sağlıksız ve hijyenik olmayan bir durumdur

bence kesin çözüm ,ağda ve bioder birlikte kullanılacak :28:
şimdilik sadece ağdayla alıyorum
bioderde pahalı anacım 35 tl imiş kutusu bu ara alıcam
yaza biter belki:31:

ve tıbben en sağlıklısı jilettir..kılları uzatıp uzatıp almak çok sağlıksız ve hijyenik olmayan bir durumdur

madem kılsızlık sağlıklı jiletle daha çabuk uzayıp alıyosun ağdayla aldır uzun süre temiz kalsın daha iyi değil mi

eskiden jilet kullanıyordum. iğrenç , hemen cıkıyordu. daha sonra sir ağda yaptırmaya başladım. bioder vs. ürünler hiç bir işe yaramadı. şuan normal ağda ve epilixir diye bir ürünü kullanıyorum. çok az ve tüy halinde çıktıgı için kendim almaya başladım. üstelik kıl kökleri yok oldugu için rengi açıldı:))

kızlaarrr Hade paylaşalım geyik yapalım Hamileler,kaynana madurları,kocişlerini sevenlr,süslüler topiği açıldı... orda buluşalım super bılgıler var takılın bı ara

aslında en çok istediğim bu bölgeden kurtulmak ya ağda ya epilasyon aleti yada lazer ama birtürlü cesaret edemiyorum bazen kendime çok kızıyorum ama yinede vaz geçemiyorm

en etkilisi emladır ama anestol de idare eder.bu arada diğer arkadaşlara şiddetle lazer epilasyonu tavsiye ediyorum.çoook rahat.kıllarımı unuttum :) lazerden korkan arkadaşlar hiç korkmasın! kardeşim hamile 6. ayında şu an.lazer yaptırıyoruz ona hiçbir zararı yokk. ağda falan artık tarih oldu kızlar bu kıllarla uğraşmayın derim...

Back