• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

malum bölgeyi jiletle alanlara sorum var

bugün cesaretlendim ve ağda yaptırmaya karar verdim.jiletten sonra ilk ağdam.kuaförüme gittim ve başladı yapmaya.allahım o nasıl bir acı nasıl bağırdım nasıl ağladım anlatamam:50::30:kadının eline nasıl vuruyorum acıdan.çalışan erkekler de var kuaförde hepsine rezil oldum.5kez filan yapıştırıp çekti.yeter artık dedim dayanamıcam.yarım yamalak oldu.daha çok acıyo kızlar zonkluyo böyle dayanamıyorum yaa.bide sarışın tenim.kıpkırmızı oldu:50::50::50::50:

kızlar cımbız, eldiven, jilet, tüy dökücü hepsi hikayeymiş geçen hafta ilk siri yaptırdım. yok böyle bi rahatlık.ben ki korkudan çekinmekten yıllarca erteleyen insan bittikten sonra bumuydu dedim. kuaförden çıkarken yüzümde bir gülümse evet başardım edasıyladım :82::82::82:

bazı arkadaşların anlattığı gibi dayanılmıyacak bir acı felan yok :34: kesinlikle sir ağdaya gidin :34:

eskiden jilet kullanıyordum. iğrenç , hemen cıkıyordu. daha sonra sir ağda yaptırmaya başladım. bioder vs. ürünler hiç bir işe yaramadı. şuan normal ağda ve epilixir diye bir ürünü kullanıyorum. çok az ve tüy halinde çıktıgı için kendim almaya başladım. üstelik kıl kökleri yok oldugu için rengi açıldı:))

nasıl alıyorsun ağdayla ya ben beceremedim yapıştıramadım bile bacaklarımı falan normal alıyorum fakat oraya olmuyor

bugün cesaretlendim ve ağda yaptırmaya karar verdim.jiletten sonra ilk ağdam.kuaförüme gittim ve başladı yapmaya.allahım o nasıl bir acı nasıl bağırdım nasıl ağladım anlatamam:50::30:kadının eline nasıl vuruyorum acıdan.çalışan erkekler de var kuaförde hepsine rezil oldum.5kez filan yapıştırıp çekti.yeter artık dedim dayanamıcam.yarım yamalak oldu.daha çok acıyo kızlar zonkluyo böyle dayanamıyorum yaa.bide sarışın tenim.kıpkırmızı oldu:50::50::50::50:

ağda cesaretne maşallah diyorum darısı başıma............

ağdanın üzerine tanımam temizlik işinde, bir keresinde eşim jiletle ben temizleyeyim kabul ettim kısa sürede bitti ama ertesi gün kaşıntıdan duramadım iki gün sonra ö sevişme sırasında eşim elini attı okşayacak kıllar eline batmaya başladı onunda hoşuna sen bildiğini yap bundan sonra dedi

:53: bukadar ince ayrıntıya gerek yoktu be güzelim :9:
ben herşeyi denedim en iyisi eldiven üstüne tanımam valla
epilixir demiş biri,büyük boyundan aldım zamanında ilk çıktığında yani
120 yada 150 verdim tam hatırlamıyorum yorumlarımda var zaten ilgili başlıkta
başta işe yarıyor gibiydi ama inanmak istediğimdendi sanırım değişen bişey olmadı boşuna para harcamayın
sir uğraştırıyor ve sevmiyorum ağdayı yapış yapış durumları
eldivene alıştım 7-8 senedir
öncesi hep jiletti
şimdi rahatlığıma diyeck yok

:53: bukadar ince ayrıntıya gerek yoktu be güzelim :9:
ben herşeyi denedim en iyisi eldiven üstüne tanımam valla
epilixir demiş biri,büyük boyundan aldım zamanında ilk çıktığında yani
120 yada 150 verdim tam hatırlamıyorum yorumlarımda var zaten ilgili başlıkta
başta işe yarıyor gibiydi ama inanmak istediğimdendi sanırım değişen bişey olmadı boşuna para harcamayın
sir uğraştırıyor ve sevmiyorum ağdayı yapış yapış durumları
eldivene alıştım 7-8 senedir
öncesi hep jiletti
şimdi rahatlığıma diyeck yok
evli bayanların işte bu sebebten jilet kullanmamalarını hiç tavsiye etmiyorm. bekar hanımlarda jilet kullanmayın, hem tahriş yapıyor hem kaşıntı hem kökündn almıyor. olduda hastaneye gittiniz nolck yani her türlü hal vr başmzda tertemiz gezelm uğraşmaylm iki gnde bir jiletle vs. agdayla aldınızmı devamlı alşrsnz.:79:

kızlar sonunda aldım emlayı gittim açtım oh tertemiz oldu 22 nisanda aldırdım tatildi de rahat rahat :) hala çıkmadı diyebilirim önce koltuk altımı aldırdım sonra da malum bölgeyii koltuk altım daha çavuk uzadı sanki orayı 2.ci aldırışımdı..heerkese tavsiye ediyorum kesinlikle aldırın uyuştu nerydese hiçbirşey anlamadım o kadar korkuyodumm ama bişe yokmuş şimdi kardeşimi ikna etmeye çalışıyorum :) ben de başardım yaa kimse gitmemezlik etmesin :52:

ya bende jiletle alıyorum sert çıkması 2 güne bi almaktan falan bıktım :43:

ilk çıkmaya başladığı zaman annem alıyordu ağda ile ama dayanılacak giib değildi sonradan jilete başladım ama şimdi artık hem görünüm olarak hemde rahatlık açısından rahatsız etmeye başladı beni :( ağdacıya gitmeyede çok korkuyorum ben bide jiletle alınınca haliyle sertleşti daha zor olur napıcam ya :(

ya bende jiletle alıyorum sert çıkması 2 güne bi almaktan falan bıktım :43:

ilk çıkmaya başladığı zaman annem alıyordu ağda ile ama dayanılacak giib değildi sonradan jilete başladım ama şimdi artık hem görünüm olarak hemde rahatlık açısından rahatsız etmeye başladı beni :( ağdacıya gitmeyede çok korkuyorum ben bide jiletle alınınca haliyle sertleşti daha zor olur napıcam ya :(

canım amelıyat eldıvenını duymussundur onu dene ıstersen ben denedım normalde ulasamadıgım yerlerı rahatlıkla aldım umarım faydasını gorursun .ha bıde aldıktan sonra lımon tuz sur :34:

üst tarafı ağda yapıyorumda gel gör ki aşağı yumuşak hassas olunca olmuyor :2:

jiletle çıkış yönüne aldıktan sonra biraz gerip tersine al küçük küçük kalanları alıyor ilk gün ağdayla yapılmış gibi tertemiz oluyor
ama 2.günden itibaren kaşıntı tahriş sıkıntı yapıyor

Kızlar jiletden vazgeçin,kukunuzu kesmekten korkmuyor musunuz?:/ Ağdaya başlayın bir an önce,acıysa acı.Jiletle aldıktan sonra hiçbir şey pürüzsüz yapmaz maalesef.

bende jilet kullanıyrdm snra bu ilacı duydum.ağda mı bu kremle yaptım.mükemmel bişy.ama kremledikten snra küçücük bi yerden bile hava alrsa hiç bi işe yaramıyor.bekletme süresi de önemli tabi.ben 2-2 buçuk saat kadar beklettim.kızlar denemenizi tavsiye ederim... artık kullanmıyorum gerek duymuyorum çünkü kremsizde halledebiliyorum.ama en son ben bunu 1-1 buçuk sene önce almıştm doktor yazıyordu.7 liraya almştm ben... içindeki tüpler serçe parmak büyüklüğünde...
cnmmm biraz daha acarmısın ...nasıl kullanıyorsun ..nasıl uyguluyorsunnn??

Ay bende bişey sormak istiyorum.
Benim arkadaşım malum bölgeyi alırken dudakları makineye kaptırmış. :9:
Çıkartmam çok zor oldu demişti. :9::9:
Hazır aklıma gelmişken soruyum dedim bende. Böyle bişey yaşayan var mı aranızda? :1:

Ben malum bölgemi jiletle aldığımda kocaman kocaman sivilceler çıkıyor.ama ağda ile aldığımda müthiş acı çekiyorum.çok yakın arkadaşım lazer yaptırdı ama sonuç alamadı.parası da zamanı da umutları da boşa gitti.yanlız banyo jileti değilde eşimin kullandığı çok bıçaklı jiletlerle aldığımda o kadar sivilce çıkmıyor nedense.

şimdiye kadar hep jiletle aldım arada bir tüy dökücü sürüyodum pekte öenmsemiyodum açıkçası ama düğün yaklaştkça kara kara düşünür oldum..bacaklarıma epilatör kullanıyorum 10 günde falan anca çıkıyolar..alıştığı içinde acımıyo artık keşke zamanında o bölgeyide alıştırsadım şimdi düşünmezdim böyle:37: ama düğüne kadar alıştırcam

Ben malum bölgemi jiletle aldığımda kocaman kocaman sivilceler çıkıyor.ama ağda ile aldığımda müthiş acı çekiyorum.çok yakın arkadaşım lazer yaptırdı ama sonuç alamadı.parası da zamanı da umutları da boşa gitti.yanlız banyo jileti değilde eşimin kullandığı çok bıçaklı jiletlerle aldığımda o kadar sivilce çıkmıyor nedense.

Arkadaşın büyük ihitimal ıpl yaptırmıştır yoksa o bölgede düzgün lazer yaptırıp da bütün seanslerı aksatmadan gidip de memnun kalmayanı hiç duymadım canım koltuk altı ve genital bölge lazer de en çok sonuç alınan bölgeler. Tamamen bitmiyor tabi ama çoğu kısım bitiyor kalanlarda öyle sakal gibi olmuyor yumuşak tüy gibi oluyor :34:.

kesinlikle jiletten vazgeçmelisiniz. bende jiletle alıyordum ama kaşıntısı, batıkları, sert olması hepsi ayrı bir dertti. bende ameliyat olacağım temiz olayım diye gittim kuaföre ağda yaptırdım bu arada kuaföre gitmeden 1 saat evvelden emla krem sürdüm yoksa o ağrı ve acı dayanılır gibi değil. şimdi ise lazer epilasyon yaptırıyorum 5 seans gittim ciddi anlamda azalma oldu bitene kadarda gideceğim. bu arada lazer epilasyonla bitmiyor diyenler var bende bitmeyecek sandım çünkü hata yaptığımı fark ettim. lazer epilasyon yaptırmadan 2 gün önce jiletlenen bölgeler bir sonraki seansa kadar kesinlikle hiç bir şekilde temizlenmemeli (jilet, ağda, krem vs) eğer bu işlemleri yaparsanız azalma falan olmazmış keza bunu epilasyon işlemimi yapan uzmana sordum.

Back