ayrıca canel sehernaz emine ablama selamlar sizi çok özledim...ben iyi olmaya çalışıyorum diyelim...
bende öptüm canımkaydirigubbakcemile3
a.s. a.s.
valla süper olur ya..gel ablacım bekliyoruz..
canım işallah hadi allah nasip etsin..
slm hanımlar nasılsınız bakalım çokk yoruldum çokkkk bakırköye gittim kızım hastaneye götrdüm sonra alışverişe gittik kızımla öldüm yorgunluktan bi çay olsada içsemm
çok geçmiş olsun canım..slm hanımlar nasılsınız bakalım çokk yoruldum çokkkk bakırköye gittim kızım hastaneye götrdüm sonra alışverişe gittik kızımla öldüm yorgunluktan bi çay olsada içsemm
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım...firstlady ablacım oğlunun mezuniyeti hayırlı olsun...fırsatın varken gez valla tozunu attır güzelim ülkemin...haven aramıza hoşgeldin canım baban için üzüldüm başın sağolsun...yabangülüm söylediğimi internetten okuyanlar söyledi intihabın falan varsa tüm vücuda yayılıyo dedi...bugün tahlil için bağcılar araştırmaya gittim progeston diye bi tahlil yaptırmak için...izin alabilirsem yarın sonucu alıp dr. göstericem...valla artık utanıyorumda zırt bırt izin al...bu kadar işin içinde napalım çocuk için herşey feda...ayrıca daha tedaviye başladım dur bakalım daha neler görecem...
eminem, sehernazım, yaban gülüm, canel72 canlarım nasılsınız.
canelcim ortalık tertemiz olmuş. ellerine kollarına sağlık canım.alkisalkisalkisdelikafadulden
canelcim ortalık tertemiz olmuş. ellerine kollarına sağlık canım.alkisalkisalkisdelikafadulden
slm cnm bağcılar araştırma dedin yakınmısın oraya bende çok sık giderim ve yakın sayılırım :sm_cool:iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım...firstlady ablacım oğlunun mezuniyeti hayırlı olsun...fırsatın varken gez valla tozunu attır güzelim ülkemin...haven aramıza hoşgeldin canım baban için üzüldüm başın sağolsun...yabangülüm söylediğimi internetten okuyanlar söyledi intihabın falan varsa tüm vücuda yayılıyo dedi...bugün tahlil için bağcılar araştırmaya gittim progeston diye bi tahlil yaptırmak için...izin alabilirsem yarın sonucu alıp dr. göstericem...valla artık utanıyorumda zırt bırt izin al...bu kadar işin içinde napalım çocuk için herşey feda...ayrıca daha tedaviye başladım dur bakalım daha neler görecem...
valla teyzoşum bende dedim geliyim ama elife bişiler alcaktık bayağı bi oyalandık oralarda geç olunca vaz geçtim yoksa sürpriz yapcaktım size:lepi:ah kıyamam tadlım bakırköye kadar gelmişken uğrasaydın ben sana yapardım çay oh ne güzel içerdik dinlenirdin ne ciciler aldın kız kıada geçmiş olsun opuyorumnanaktan
bizde özledik cnm inşallah yakınızdırda görüşürük cnmayrıca canel sehernaz emine ablama selamlar sizi çok özledim...ben iyi olmaya çalışıyorum diyelim...
saolasın her zaman yaparım ne demek opuyorumnanaktanopuyorumnanaktaneminem, sehernazım, yaban gülüm, canel72 canlarım nasılsınız.
günaydın sanada cnm:1hug:günaydın kızlarrrrrrrrrrr
hayırlı sabahlar herkeseeee
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
saol ablam iyidir sende iyisindir inş ewt canelcim güzel temizlik yapmış bi sabahda ben yapam diycem ammaa ::kedi: söz vermiyimm neyse :çok üzgünüm:bende size beş cayıyaparımmmzemuszemus
günaydınlarrrrr
bizler iyiyiz canım iyi olmaya çalışıyoruz
bizde seni seviyoruzkaydirigubbakcemile3
kızlar hepiciğinizi öpüyorumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:gitme: :gitme:demek gelemiyorsun malatyaya.sağlık olsun.işallah seneye..iyiyiz sen nasılsın..
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır atlıyordum burayı kusura bakmayın bilgisayar bozuktu giremedim kusura bakmayın nasılsınız hemşirelim
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır atlıyordum burayı kusura bakmayın bilgisayar bozuktu giremedim kusura bakmayın nasılsınız hemşirelim
canel72 canım bu kızlar çok tembel. bak temizlediğin yerleri batırmışlar.opuyorumnanaktan
hoş geldin cnm iyiyiz sende iyisindir inşallahslm kızlar nasılsınız uzun zamandır atlıyordum burayı kusura bakmayın bilgisayar bozuktu giremedim kusura bakmayın nasılsınız hemşirelim
ewt abla yaaa bune yaaa şuraların tozun bak dur bi sileyimzemuszemusbakın bacılar olmaz böyle yaa zaten hastayım bide temizlik şaka şaka batırn kızzz ben yaparım ne olcek elimemi yapışcak :1hug::1hug:canel72 canım bu kızlar çok tembel. bak temizlediğin yerleri batırmışlar.opuyorumnanaktan
ablam bana temizlik demeyinlmaz: cayın yanında bi de kek böreklerrr yaprım cokacimcoooktemüzlügüüü canel yabangülüm emine yapsınnn hihoyyytzekoya heç demeyin başını kaşıycak vakti yokkk ::çok üzgünüm:
iyiyiz sen nasılsın bakim..slm kızlar nasılsınız uzun zamandır atlıyordum burayı kusura bakmayın bilgisayar bozuktu giremedim kusura bakmayın nasılsınız hemşirelim
tembel kız.lülülülülülü kahveyle çayla kurtulcan sanıyon.:dilcikar:
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
hiç belli olmaz. bir araba alırsam gelirim. arabasız asla. o kadar yol kolay kolay geçmez.naniknanikdelikafadulden
hoşgeldin canım. :1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?