• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

slm bacılar yaa topiki acan olmamış bileydim erkene kalkardım acardımm birazda temüzlük yapardımmkaydirigubbakcemile2
neyse geç oldu bu saatten sonaaa temüzlük olmaz inş başka sefere:olmaz:

canlarımm hepiçiginize keyifli neşeli güzel bi gün olsunnnsositosositoopuyorumnanaktan

seni seni işine gelmedi dimi neyse bu seferlik olsun baklım yarın görüşürüz inşallah bi alsilik olmassa ordayım anacımmmm:lepi:opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile4

bugünlerde izmir fena sıcak oldu. pc başına bile oturmak zorrrr.mafoldumben kızlar az ve öz kalcam buralarda. hepinizi öpüyorum. Şeniz

herkese merhaba.....bi bakayım dedim topik ne alemde.yaban gülüm davet etmiş sağolsun.daha sık uğramaya çalışacağım inşaallah ama epey yabancı kaldım konulara...

herkese merhaba.....bi bakayım dedim topik ne alemde.yaban gülüm davet etmiş sağolsun.daha sık uğramaya çalışacağım inşaallah ama epey yabancı kaldım konulara...
hoşgeldin canım.her zaman bekliyoruz topik sahibi sensinbuyrunnnnnnnnn
hayırlı cumalar
bebişim hoş geldincanım

sanada hayırlı cumalar canım..opuyorumnanaktan

herkese günaydınnnnnnn yatıyomusunuz dahaaa hadi kalkın ben kahvaltı yapmaya gidiyommm öptümmmmm:1hug:

canımcım bugün erken kakmışım c.tesi pazarına gettik canımız cıkana kadar gezdik eve zor attık kendimizi vala güneşden resmen piştik odaki çok erken gittik öptümm bitenemmopuyorumnanaktan

yabangülümkaydirigubbakcemile3 bebişimm kaydirigubbakcemile3canelimkaydirigubbakcemile3 emine bacımm kaydirigubbakcemile3
hepiçiginize keyiflisositososito güzel bi hafta sonuu olsunnn öpüldünüzzopuyorumnanaktan

bacılar nerdesinizzz gezmelere gittinizz herhalinnnkaydirigubbakcemile4
ben bugün evdyim gezme mezme yokkkk dünden yorgunummkafamçokkarıştı

hepiçiginize güzel pazarlarrrrr canlarımmmopuyorumnanaktana.s.

oh dün kurtlarımı döktürdüm yine. izmir inledi sesimle. kaydirigubbakcemile3 piknikteydim dün. bugün rahatlamış vaziyette karşınızdayım. piknik resimlerimiz nasıl çıkmış kızlar. :lepi:
hepinizi Şeniz iyisinizdir umarım.delikafadulden

oh dün kurtlarımı döktürdüm yine. izmir inledi sesimle. kaydirigubbakcemile3 piknikteydim dün. bugün rahatlamış vaziyette karşınızdayım. piknik resimlerimiz nasıl çıkmış kızlar. :lepi:

ewt ablam baktım resimlere sefanız olsunnnyaaasositososito dolmalara ne demelii börekler çöreklerrr ohhhh hihoyyyt yaniii gözmüzde kaldı birazcıgınnnkafamçokkarıştı hepiniz çokkk hoşdunuzzzzopuyorumnanaktan

ewt ablam baktım resimlere sefanız olsunnnyaaasositososito dolmalara ne demelii börekler çöreklerrr ohhhh hihoyyyt yaniii gözmüzde kaldı birazcıgınnnkafamçokkarıştı hepiniz çokkk hoşdunuzzzzopuyorumnanaktan

sarmalar benim eserimdi. birde börek yapmıştım. ben onların tadına bakmadım. kısır, mercimek köfte ve turşulara yumuldum.delikafadulden uzun zamandır onları yapmamıştım. görünce dayanamayıp yedim.:a015: inanın gece yemek bile yemedim. halada yiyemiyorum. nasıl yemişsem.:roflol::roflol::roflol:

pikniğinizin her halinizden belliydı canım iyi geçtiği hepiniz süper gözüküyodunuz
afiyetler olsun yemeklerde yendi eğlendiniz sefanız olsun zemuszemus
resimlere baktım dostluğunuz daim olsunkaydirigubbakcemile3

Back