slm bacılar yaa topiki acan olmamış bileydim erkene kalkardım acardımm birazda temüzlük yapardımmkaydirigubbakcemile2
neyse geç oldu bu saatten sonaaa temüzlük olmaz inş başka seferelmaz:
canlarımm hepiçiginize keyifli neşeli güzel bi gün olsunnnsositosositoopuyorumnanaktan
seni seni işine gelmedi dimi neyse bu seferlik olsun baklım yarın görüşürüz inşallah bi alsilik olmassa ordayım anacımmmm:lepipuyorumnanaktan
bugünlerde izmir fena sıcak oldu. pc başına bile oturmak zorrrr.mafoldumben kızlar az ve öz kalcam buralarda. hepinizi öpüyorum. Şeniz
hoşgeldin canım.her zaman bekliyoruz topik sahibi sensinbuyrunnnnnnnnnherkese merhaba.....bi bakayım dedim topik ne alemde.yaban gülüm davet etmiş sağolsun.daha sık uğramaya çalışacağım inşaallah ama epey yabancı kaldım konulara...
hayırlı cumalar
bebişim hoş geldincanım
hayırlı cumalar ben kısmetse yakında gideceğim memleketezemuszemus:dance:::dance:
herkese günaydınnnnnnn yatıyomusunuz dahaaa hadi kalkın ben kahvaltı yapmaya gidiyommm öptümmmmm:1hug:
yabangülümkaydirigubbakcemile3 bebişimm kaydirigubbakcemile3canelimkaydirigubbakcemile3 emine bacımm kaydirigubbakcemile3
hepiçiginize keyiflisositososito güzel bi hafta sonuu olsunnn öpüldünüzzopuyorumnanaktan
bacılar nerdesinizzz gezmelere gittinizz herhalinnn
ben bugün evdyim gezme mezme yokkkk dünden yorgunummkafamçokkarıştı
hepiçiginize güzel pazarlarrrrr canlarımmmopuyorumnanaktana.s.
oh dün kurtlarımı döktürdüm yine. izmir inledi sesimle. kaydirigubbakcemile3 piknikteydim dün. bugün rahatlamış vaziyette karşınızdayım. piknik resimlerimiz nasıl çıkmış kızlar. :lepi:
hepinizi Şeniz iyisinizdir umarım.delikafadulden
ewt ablam baktım resimlere sefanız olsunnnyaaasositososito dolmalara ne demelii börekler çöreklerrr ohhhh hihoyyyt yaniii gözmüzde kaldı birazcıgınnnkafamçokkarıştı hepiniz çokkk hoşdunuzzzzopuyorumnanaktan
oh dün kurtlarımı döktürdüm yine. izmir inledi sesimle. kaydirigubbakcemile3 piknikteydim dün. bugün rahatlamış vaziyette karşınızdayım. piknik resimlerimiz nasıl çıkmış kızlar. :lepi:
hepinizi Şeniz iyisinizdir umarım.delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?