günaydın hanımlar nasılsınız bakalım...iyi diyelim iyi olalım hep beraber inşallah...ben dr iş arası mekik dokuduğum için sizi ihmal ettim yani makul bi sebebim var...iğne verdiler dün vuruldum sigortada karşılamıyomuş...neyse çok şükürki alabilecek durumdayız...neyse çalışmalar başlıyacak bakalım pzts. yine dr.yolu görünüyo sonuca bakacakmış.bilemiyorum artık hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli olacaksa bizde hakkıyla yetiştirebileceksek ailesine çevresine hayırlı bir insan iyi bi kul yetiştirebileceksek yani hakkıyla yapabileceksek evlat yetiştirmeyi Rabbim nasip etsin.
nerdesiniz yaaaaaaa dünden beri kimse gelmemiş buraya ayıp oluyo hemşolarrrrrrrrklava: klava:
canım hangi iğneden verdiki?bide sigorta karşılıyor anlamadım.haa kaç yıllık evli olduğuna bağlı aslında..ne kadar oldu evleneli*günaydın hanımlar nasılsınız bakalım...iyi diyelim iyi olalım hep beraber inşallah...ben dr iş arası mekik dokuduğum için sizi ihmal ettim yani makul bi sebebim var...iğne verdiler dün vuruldum sigortada karşılamıyomuş...neyse çok şükürki alabilecek durumdayız...neyse çalışmalar başlıyacak bakalım pzts. yine dr.yolu görünüyo sonuca bakacakmış.bilemiyorum artık hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli olacaksa bizde hakkıyla yetiştirebileceksek ailesine çevresine hayırlı bir insan iyi bi kul yetiştirebileceksek yani hakkıyla yapabileceksek evlat yetiştirmeyi Rabbim nasip etsin.
Beni bekliyodunuz heralde geldim işte tüm malatyalılar selamlar.Yanlız değilsiniz merak etmeyin
merhaba hanımlar...yabangülüm ben 4 yıllık evliyim...1.5 sene korunduk yaklaşık bi sene ayrı kaldık tam 1,5 yıldır denemeler sonuç vermedi...verdiği ovitrelle diye bi iğneydi galiba...80 tl verdim...fazla bişey değil ama tahlildi iğneydi muayeneydi ufak ufak derken birikiveriyo...sağlık olsun yaa yeterki olsun... bizi para için bunaltıyolarda buda üstüne gelince bunalmaya yer arıyorum işte... geçen babası gene aramış para istemiş karışmıyorum dedim ama biliyosunki dr gidiyorum avansta çektin bidahaki ay az maaş alacaksın köyede gidilecek hesabını yap verebiliyosun ver dedim...şimdi yok desem kendi baban olsa öylemi yaparsın dicek...sıkışsında aklı başına gelsin.
tTeşekkür ederim yabangülüm bence de çok iyi attim artık sıkılmam çok güzel stres atılır bu forumda
merhaba hanımlar nasılsınız bakalım....keyfiniz nasıl çocukların karnesi falan...yabangülüm iyi dileklerin için sağol...valla tanıdık bi eczaneye gittim ben karşılamıyo dedi neyse ne olan oldu işte...bu rahim filmi nasıl oluyo ya çok zor diyolar ödüm kopuyo valla...
slm bacılar nasılsınız bakalım ben koşturmaktan yoruldum karne günü malum kızımın hepsi 5 turkbayragi 3. sınıfa gidiyo oğlumun da 2 tane 2 si var buna şükür diyoruzz oda 8.sınıfa gidiyo inşallah bütün öğrencilerin karneleri istedikleri gibi olur :Saruboceq::Saruboceq:
canel aferin kızına akıllı kızmış...yabangülüm bişey daha sorucam sana bu filmi çektirirkin bünyende bi rahatsızlık varsa tüm vücuda yayıyomuş diyolar...kontrol edip mi filmi çektiriyorlar yoksa umursamadan direkt çekiliyo mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?