Malatya///44

amiiiinnnn cnm allah gönlüne göre versin dualarımız seninle cnm:Saruboceq::Saruboceq:

Beni bekliyodunuz heralde geldim işte tüm malatyalılar selamlar.Yanlız değilsiniz merak etmeyin

canım hangi iğneden verdiki?bide sigorta karşılıyor anlamadım.haa kaç yıllık evli olduğuna bağlı aslında..ne kadar oldu evleneli*
Beni bekliyodunuz heralde geldim işte tüm malatyalılar selamlar.Yanlız değilsiniz merak etmeyin

evet ya hoşgeldin aramıza ne iyi ettinde geldin..opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

merhaba hanımlar...yabangülüm ben 4 yıllık evliyim...1.5 sene korunduk yaklaşık bi sene ayrı kaldık tam 1,5 yıldır denemeler sonuç vermedi...verdiği ovitrelle diye bi iğneydi galiba...80 tl verdim...fazla bişey değil ama tahlildi iğneydi muayeneydi ufak ufak derken birikiveriyo...sağlık olsun yaa yeterki olsun... bizi para için bunaltıyolarda buda üstüne gelince bunalmaya yer arıyorum işte... geçen babası gene aramış para istemiş karışmıyorum dedim ama biliyosunki dr gidiyorum avansta çektin bidahaki ay az maaş alacaksın köyede gidilecek hesabını yap verebiliyosun ver dedim...şimdi yok desem kendi baban olsa öylemi yaparsın dicek...sıkışsında aklı başına gelsin.

slm kızlar uzun zamandır bilgisayar kapalıydı yoktum şimdi geldim nasılsınız hemşerilerim ooo
topikte yine ısınmışsınız

tTeşekkür ederim yabangülüm bence de çok iyi attim artık sıkılmam çok güzel stres atılır bu forumda

iyi akşamlar hanımlar ne var ne yok bi haber verin bakalım....hem benmi anlatıcam...küsücem ama çok yalnız bırakıyosunuz beni...

hadi ya biz 15 tlye aldık.sigorta karşılıyor hemde.bilirm canım o sıkıntıları.bizde 5 yıldır uğraşıyoruz.yok rahim filmi,iğneler,aşılama topralanamıyoruz.neyse sen karışma gerçekten bişey söylesen huzurunuz kaçar ben eşimde biliyorum.sıkma canını işallah rabbim fazla bekletmeden bebişini nasip eder.stres yapma hiç..

merhaba hanımlar nasılsınız bakalım....keyfiniz nasıl çocukların karnesi falan...yabangülüm iyi dileklerin için sağol...valla tanıdık bi eczaneye gittim ben karşılamıyo dedi neyse ne olan oldu işte...bu rahim filmi nasıl oluyo ya çok zor diyolar ödüm kopuyo valla...

aslında tedavi görmeden çektirmek lazım.çünkü ben dünya bi tedavi gördükten sonra çektirdim sağ tüpüm tıkalıydı açıldı.o kadar ilaç o kadar para boşa gitti işte.doktorun söylerse ihmal etme olurmu.istersen anestezili çektirirsin o zaman anlamazsın.ama her bünyeye göre değişiyor.korkma bebiş için herşeye değmezmi..mesela ben aşılama yaptırdım hiç hissetmedim ama bazıları ağrı oldu diyor değişiyor yani.ama işallah gerek kalmaz bebişin gelir hemencecik..:Saruboceq:

slm bacılar nasılsınız bakalım ben koşturmaktan yoruldum karne günü malum kızımın hepsi 5 turkbayragi 3. sınıfa gidiyo oğlumun da 2 tane 2 si var buna şükür diyoruzz oda 8.sınıfa gidiyo inşallah bütün öğrencilerin karneleri istedikleri gibi olur :Saruboceq::Saruboceq:

maşallah kızına..

canel aferin kızına akıllı kızmış...yabangülüm bişey daha sorucam sana bu filmi çektirirkin bünyende bi rahatsızlık varsa tüm vücuda yayıyomuş diyolar...kontrol edip mi filmi çektiriyorlar yoksa umursamadan direkt çekiliyo mu...

yooooo :uhm:hiç öyle bişey duymadım.nede kimse kontrol etmedi..doktor gün verdi gittik hemen çekildi..

evet dün karne günüydü. küçüklerin karneleri hayırlı olsun. bende kocaelinden dün döndüm. oğluşumun mezuniyet törenine gitmiştim. hadi gitmişkende orada bir kk buluşmasına katılayım dedim. çokta güzel oldu. bu aralar ben leyleği havada gördüm galiba. ankara kocaeli şimdi sırada hangi il var diye düşünüyorum.kaydirigubbakcemile3 galiba muğla-fethiye var gibi görünüyor.delikafadulden balıkesir-altınoluktanda davetler geliyor. anacığım oradan ev alacakmış. hele alsın bir düşüneyim. gezmek güzelde kedim bana çok kızmış durumda. oda oda beni takip ediyor. yine onu bırakıp gidecem diye hırçılaşmış.

canel72 uzun zamandır görünmüyordun güzelim. yavrularının karneleri hayırlı olsun.
sehernaz-yabangülüm-eminem-zekocum sizler nasılsınız. hepinizi çok özlemişim.
gittiğim yerlerde internete pek giremiyordum. onun için yazışamadık sizlerle.
neyse artık evimdeyim. moralimde süper.:lepi: sıkıntılı günlerim bitti sayılır.opuyorumnanaktan
zekom aslında rahim filmi çok önemli. en azından ne var ne yok öğreniyorsun.
yalnız anestezi al. yoksa çok ağrı ve acı duyarsın. ona görede tedavin olur.
zaten bir hastalığın tam teşhizi için film gerekir. buda o amaçla yapılıyor.

Cok özledim memeleketimi coook mafoldumben
Malatya'da kimleri birakip gurbet ellere gelmedim ki...
Canim ablam, enistem, yegenlerim, dayim, kuzenlerim ve niceleri. Telefonda konusmak yetmiyor, yaninda istiyor insan sevdiklerini mafoldumben
En önemliside canim babacigimi... Allah rahmet eylesin, mekanini cennet eylesin mafoldumben Onu oralarda birakipda Almanya'ya dönmek ne kötü bir kaderdir, kabrine gidip duasini edemiyorum, sevincimi, üzüntümü onunla paylasamiyorum mafoldumben
Ablam hep derdi, canim kardesim benim bunca sene babamiz seninleydi, gurbet eldeydi, benden uzakdaydiniz, simdi ise benim yanimda Malatya'da ama topragin altinda mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…