Malatya///44

evet ya valla ne iyi yapmışsınız bizde kedinin ciğere baktığı gibi baktıkyerimsenibenmalatyaya gelsen malatya buluşması yapardık..:gitme:

sağol canım benim. Şeniz

evet ya valla ne iyi yapmışsınız bizde kedinin ciğere baktığı gibi baktıkyerimsenibenmalatyaya gelsen malatya buluşması yapardık..:gitme:

inşallah vallahi ne güzel olurdu. :lepi: ama gelecem mutlaka. eski arkadaşlarımda çağırıp duruyor.kaydirigubbakcemile özellikle çok sevdiğim bir akrabamız. onun için gelmek istiyorum. küsüyor bana. gelmeden haber vereceğim sizlere.alkisalkisalkisdelikafaduldennaniknanik

Selam kızlar ben geldim özür dilerim uzun zamandır topiğe uğrayamıyordum sizde maşallah beni çok merak etmişsiniz yani :umursamaz: neyse mafoldumben

biraz geciktim ama yetiştim sanırım ben de malatyalıyııııımmmm hihoyyyt doğma buyume malatyalıyım ama 3 yıldır trabzondayım malum öğrencilik bilirsinz

işallah ablacım bekleriz her zaman..
saol tatlummm benimmmm kaydirigubbakcemile3munckkkkkk

canelimmm kaydirigubbakcemile3bebişimmkaydirigubbakcemile3 fırstlayyykaydirigubbakcemile3 emineekaydirigubbakcemile3 bacımmmm munckkkkkk
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar ben geldim özür dilerim uzun zamandır topiğe uğrayamıyordum sizde maşallah beni çok merak etmişsiniz yani :umursamaz: neyse mafoldumben
hoşgeldin canım.gelmeyenleri her zaman merak ediyoruz biz ama belki gelmek istemiyordur diyede bişeycik diyemiyoruz.ama bundan sonra mazaretsiz gelmeyenleri idam ediyoruz..yerimseniben yerimsenibencanım bırakma topiği olurmu hiç.opuyorumnanaktan
bende malatyalıyım kızlar yerimseniben

Malatya ya 4 kere gittim bu yaşıma kadar ama olsun .
hoşgeldin canım malatyalı olman yeter gelmesende sık sık...a.s.
biraz geciktim ama yetiştim sanırım ben de malatyalıyııııımmmm hihoyyyt doğma buyume malatyalıyım ama 3 yıldır trabzondayım malum öğrencilik bilirsinz

ay canım sende hoşgeldin.demek okuyorsun allah kolaylık versin..her zaman bekleriz topiğe.

Selam kızlar gününüz güzel geçsin...

Özledim ben malatya'yı en son 91 yılıydı oradaydık sonra ayrıldık

ewtyaaa vala özledik malatyayııı inş gitmek kısmet olurrr

Selam kızlar nasılsınız
Hiç topiğimizi bırakırmıyım kaydirigubbakcemile5

slm canımm ewt bitenemm topikki boş bırakmayakkvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…