sanada iyi pazarlar canikom..
oh dün kurtlarımı döktürdüm yine. izmir inledi sesimle. kaydirigubbakcemile3 piknikteydim dün. bugün rahatlamış vaziyette karşınızdayım. piknik resimlerimiz nasıl çıkmış kızlar. :lepi:
hepinizi Şeniz iyisinizdir umarım.delikafadulden
pikniğinizin her halinizden belliydı canım iyi geçtiği hepiniz süper gözüküyodunuz
afiyetler olsun yemeklerde yendi eğlendiniz sefanız olsun zemuszemus
resimlere baktım dostluğunuz daim olsunkaydirigubbakcemile3
evet ya valla ne iyi yapmışsınız bizde kedinin ciğere baktığı gibi baktıkyerimsenibenmalatyaya gelsen malatya buluşması yapardık..:gitme:
bebiş,sehernaz sizede iyi haftalar)
işallah ablacım bekleriz her zaman..sağol canım benim. Şeniz
inşallah vallahi ne güzel olurdu. :lepi: ama gelecem mutlaka. eski arkadaşlarımda çağırıp duruyor.kaydirigubbakcemile özellikle çok sevdiğim bir akrabamız. onun için gelmek istiyorum. küsüyor bana.gelmeden haber vereceğim sizlere.alkisalkisalkisdelikafaduldennaniknanik
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3saol tatlummm benimmmm kaydirigubbakcemile3munckkkkkk
canelimmm kaydirigubbakcemile3bebişimmkaydirigubbakcemile3 fırstlayyykaydirigubbakcemile3 emineekaydirigubbakcemile3 bacımmmm munckkkkkk
hoşgeldin canım.gelmeyenleri her zaman merak ediyoruz biz ama belki gelmek istemiyordur diyede bişeycik diyemiyoruz.ama bundan sonra mazaretsiz gelmeyenleri idam ediyoruz..yerimseniben yerimsenibencanım bırakma topiği olurmu hiç.opuyorumnanaktanSelam kızlar ben geldim özür dilerim uzun zamandır topiğe uğrayamıyordumsizde maşallah beni çok merak etmişsiniz yani :umursamaz: neyse mafoldumben
hoşgeldin canım malatyalı olman yeter gelmesende sık sık...a.s.bende malatyalıyım kızlar yerimseniben
Malatya ya 4 kere gittim bu yaşıma kadar ama olsun .
biraz geciktim ama yetiştim sanırım ben de malatyalıyııııımmmm hihoyyyt doğma buyume malatyalıyım ama 3 yıldır trabzondayım malum öğrencilik bilirsinz
Selam kızlar gününüz güzel geçsin...
Özledim ben malatya'yı en son 91 yılıydı oradaydık sonra ayrıldık
Selam kızlar nasılsınız
Hiç topiğimizi bırakırmıyım kaydirigubbakcemile5
vereliniortak vereliniortak vereliniortak opuyorumnanaktanSelam kızlar nasılsınız
Hiç topiğimizi bırakırmıyım kaydirigubbakcemile5
slm bacılar nasılsınız yeni gelenler hoşgelmişler eskiler nerde kayıp bak kimse yok geneklava: klava::1hug:
Selam kızlar gününüz güzel geçsin...
Özledim ben malatya'yı en son 91 yılıydı oradaydık sonra ayrıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?