• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

canel72 uzun zamandır görünmüyordun güzelim. yavrularının karneleri hayırlı olsun.
sehernaz-yabangülüm-eminem-zekocum sizler nasılsınız. hepinizi çok özlemişim.
gittiğim yerlerde internete pek giremiyordum. onun için yazışamadık sizlerle.
neyse artık evimdeyim. moralimde süper.:lepi: sıkıntılı günlerim bitti sayılır.opuyorumnanaktan
zekom aslında rahim filmi çok önemli. en azından ne var ne yok öğreniyorsun.
yalnız anestezi al. yoksa çok ağrı ve acı duyarsın. ona görede tedavin olur.
zaten bir hastalığın tam teşhizi için film gerekir. buda o amaçla yapılıyor.

hşgeldin ablam bizde seni özledik iyi olduguna sevindim oglunişinide tebrikler gezmek gibi varmı fırsatın varkene gez ablab gezzkaydirigubbakcemile4opuyorumnanaktan

canel72 uzun zamandır görünmüyordun güzelim. yavrularının karneleri hayırlı olsun.
neyse artık evimdeyim. moralimde süper.:lepi: sıkıntılı günlerim bitti sayılır.opuyorumnanaktan
iyiyiz abliş sen nasılsın..oh ne iyi yapmışsın valla bizde gidebilsek bi yerlerekaydirigubbakcemile4
Cok özledim memeleketimi coook mafoldumben
Malatya'da kimleri birakip gurbet ellere gelmedim ki...
Canim ablam, enistem, yegenlerim, dayim, kuzenlerim ve niceleri. Telefonda konusmak yetmiyor, yaninda istiyor insan sevdiklerini mafoldumben
En önemliside canim babacigimi... Allah rahmet eylesin, mekanini cennet eylesin mafoldumben Onu oralarda birakipda Almanya'ya dönmek ne kötü bir kaderdir, kabrine gidip duasini edemiyorum, sevincimi, üzüntümü onunla paylasamiyorum mafoldumben
Ablam hep derdi, canim kardesim benim bunca sene babamiz seninleydi, gurbet eldeydi, benden uzakdaydiniz, simdi ise benim yanimda Malatya'da ama topragin altinda mafoldumben

:a015: canım benim babana allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun..senağlama

saol ablacım biraz rahatsızdım ama arda girip bakınıyodum sende görünmüyodun yaa oğluşunun da mezuniyeti hayırlı olsun
Canim ablam, enistem, yegenlerim, dayim, kuzenlerim ve niceleri. Telefonda konusmak yetmiyor, yaninda istiyor insan sevdiklerini mafoldumben
En önemliside canim babacigimi... Allah rahmet eylesin, mekanini cennet eylesin mafoldumben Onu oralarda birakipda Almanya'ya dönmek ne kötü bir kaderdir, kabrine gidip duasini edemiyorum, sevincimi, üzüntümü onunla paylasamiyorum mafoldumben
Ablam hep derdi, canim kardesim benim bunca sene babamiz seninleydi, gurbet eldeydi, benden uzakdaydiniz, simdi ise benim yanimda Malatya'da ama topragin altinda mafoldumben
canım babana allah rahmet eylesin

hoş geldin canımbizde seni özledik oğluşun mezuniyetide hayırlı olsun
valla fırsat elde varken gez bacım zamanında çalş çabala yap yedir didinip duruyoz şimdi hak ediyoz dimi allah bidaha sıkıntı vermesin ailene ve sana mutluluklar canım öpüyorumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hoş gelmişin babana allah rahmet etsin canım

günaydınlarrr bacılarr hepiçiginize keyiflisositososito gezmelikaydirigubbakcemile4 neşeli hihoyyytsaglıklı huzrlu güzel a.s.bi pazar olsunopuyorumnanaktan

yabangülüm canelim zekocum sehernaz sizleride kocaman öpüyorummmmmopuyorumnanaktan
bende öptüm teyzoşummm :1hug::1hug:
günaydınlarrr bacılarr hepiçiginize keyiflisositososito gezmelikaydirigubbakcemile4 neşeli hihoyyytsaglıklı huzrlu güzel a.s.bi pazar olsunopuyorumnanaktan

sanada günaydınnn bacımmmm ve bütün bacılarım ablalarım hepinize sağlıklı mutlu:1hug:a.s.kaydirigubbakcemile5 hafta sonları diliyorumm

merhaba kızlar. ay hepinizi çok özlemişim. eşim temmuzda malatyaya uzanacak. bir an bende mi gitsem dedim. sonra oğluşumla kediciğim aklıma düştü. sonra vaz geçtim. zaten kedim benim peşimde. oda oda kuyruk gibi dolanıyor benle. yine gideceğim korkusu düşmüş yavruma. artık gidersem onuda götürürüm:

merhaba kızlar. ay hepinizi çok özlemişim. eşim temmuzda malatyaya uzanacak. bir an bende mi gitsem dedim. sonra oğluşumla kediciğim aklıma düştü. sonra vaz geçtim. zaten kedim benim peşimde. oda oda kuyruk gibi dolanıyor benle. yine gideceğim korkusu düşmüş yavruma. artık gidersem onuda götürürüm:

bizde seni özledikkk kısmet olursa annemle bizde malatyaya gitmeyi dşünüyoz anneme baglı hastane işlerimiz biterse saglık durumumuz iyi olur inş bizde bi malatya yaparızhihoyyyt

günaydın hnımlar nasılsınız topiği ben açtım etrafı süpürdüm tozları aldım her yer misler gibi oldu ohhhhhhhhh hadi kalkın kahvaltı hazır yaaaaaa çay da demlendi ohhhhhhhhhh:kahve:a.s.

günaydın hnımlar nasılsınız topiği ben açtım etrafı süpürdüm tozları aldım her yer misler gibi oldu ohhhhhhhhh hadi kalkın kahvaltı hazır yaaaaaa çay da demlendi ohhhhhhhhhh:kahve:a.s.

canım benimmm tatlumm ellerine kollarına saglıkkkk bacımmm koççemennn öptümmmopuyorumnanaktansositosositokaydirigubbakcemile3

oyy oyyy kim gelmez hazıra ellerine sağlık güzelim yoruldum çayda ne iyi gelir vallazemuszemus
kızlar hepiciğinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

yabangülüm canelim zekocum sehernaz sizleride kocaman öpüyorummmmmopuyorumnanaktan
bende öptüm canımkaydirigubbakcemile3
a.s. a.s.
valla süper olur ya..gel ablacım bekliyoruz..
bizde seni özledikkk kısmet olursa annemle bizde malatyaya gitmeyi dşünüyoz anneme baglı hastane işlerimiz biterse saglık durumumuz iyi olur inş bizde bi malatya yaparızhihoyyyt

canım işallah hadi allah nasip etsin..

slm hanımlar nasılsınız bakalım çokk yoruldum çokkkk bakırköye gittim kızım hastaneye götrdüm sonra alışverişe gittik kızımla öldüm yorgunluktan bi çay olsada içsemm:kahve:

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım...firstlady ablacım oğlunun mezuniyeti hayırlı olsun...fırsatın varken gez valla tozunu attır güzelim ülkemin...haven aramıza hoşgeldin canım baban için üzüldüm başın sağolsun...yabangülüm söylediğimi internetten okuyanlar söyledi intihabın falan varsa tüm vücuda yayılıyo dedi...bugün tahlil için bağcılar araştırmaya gittim progeston diye bi tahlil yaptırmak için...izin alabilirsem yarın sonucu alıp dr. göstericem...valla artık utanıyorumda zırt bırt izin al...bu kadar işin içinde napalım çocuk için herşey feda...ayrıca daha tedaviye başladım dur bakalım daha neler görecem...

slm hanımlar nasılsınız bakalım çokk yoruldum çokkkk bakırköye gittim kızım hastaneye götrdüm sonra alışverişe gittik kızımla öldüm yorgunluktan bi çay olsada içsemm:kahve:

ah kıyamam tadlım bakırköye kadar gelmişken uğrasaydın ben sana yapardım çay oh ne güzel içerdik dinlenirdin ne ciciler aldın kız kıada geçmiş olsun opuyorumnanaktan

ayrıca canel sehernaz emine ablama selamlar sizi çok özledim...ben iyi olmaya çalışıyorum diyelim...

ya bakın dün ne oldu eşimi sınava gönderdikten sonra ders çalışayım dedim...öğlene doğru baktım eltim kapıda misafir gelecekmiş bi akrabanın kızına seçeceği bölümde yardımcı olacakmışım...ya ben düğünde konuştum sınavım olduğunu söyledim ben düz lise mezunuyum meslek liselerinden anlamam dedim napayım ayıp olmasın diye gelsin dedim...tabi ders çalışıcam diye ortalık almış başını gidiyo kalktım etrafı toparladım neyse geldiler...anam ders çalıştığımı görüyosun oturdu kaldı...peşine enişteleri gelmesin mi...üstelik evde fazla yemekte yok...neyse bişeyler hazırkladım.sonra ablaya baktım kalkıcak gibi değil yemek yermisin dedim...yok dedi ama yerim der gibi..kalk yeni yemek yap topla yıka....neyse akşam 7 gittiler eşime hazırlayıp topladım tam ders çalışacam eniştenin babası ölmüş apar topar oraya gittik...çok üzüldüm valla koştuk gittik...kanser ne çok hortladı ya...yediklerimizden mi,stresten mi... valla Allaha emanet yaşıyoruz.

ya bakın dün ne oldu eşimi sınava gönderdikten sonra ders çalışayım dedim...öğlene doğru baktım eltim kapıda misafir gelecekmiş bi akrabanın kızına seçeceği bölümde yardımcı olacakmışım...ya ben düğünde konuştum sınavım olduğunu söyledim ben düz lise mezunuyum meslek liselerinden anlamam dedim napayım ayıp olmasın diye gelsin dedim...tabi ders çalışıcam diye ortalık almış başını gidiyo kalktım etrafı toparladım neyse geldiler...anam ders çalıştığımı görüyosun oturdu kaldı...peşine enişteleri gelmesin mi...üstelik evde fazla yemekte yok...neyse bişeyler hazırkladım.sonra ablaya baktım kalkıcak gibi değil yemek yermisin dedim...yok dedi ama yerim der gibi..kalk yeni yemek yap topla yıka....neyse akşam 7 gittiler eşime hazırlayıp topladım tam ders çalışacam eniştenin babası ölmüş apar topar oraya gittik...çok üzüldüm valla koştuk gittik...kanser ne çok hortladı ya...yediklerimizden mi,stresten mi... valla Allaha emanet yaşıyoruz.

zekocum bizde seni seviyoruz canım kaydirigubbakcemile3
ama ne yoğunsun ya nasıl baş ediyosun hem iş hem ev üstelik misafir ama onlarda anlayışsızmış ya bu sıkılıkta sen nasıl çalışıyosun be güzelim senin kafan rahat olması lazımki sınavında iyi geçsin inşallah iyi geçer benim kızda girecek kpss ye27 sinde allah yardımcınız olsun duam sizlerlen canım enişten içinde başınız sağ olsun evet bu meret hastalık çoğaldı allah hepsine acil şifa versin kendine iyi bak opuyorumnanaktan

Back