Malatya///44

hemşolar nasılsınız.FirstLady çok üzüldüm kızın için.allah hayırlısını nasip etsin.bende bebek için uğraştığım için çok iyi bilirim bu acıyı.allah kimseye yaşatmasın..işallah kendiliğinden gelir bebişi.

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım...ben iyi olmaya çalışıyorum...dr gittim bugün kontrole... hormanlarım iyi diyolar o zaman neden olmuyo diyorum önceden sorun varmış şimdi iyi diyolar...bunlar dalgamı geçiyo benle anlamıyorum sonuçta elinde sadece bi test sonucu var...neyse sonra yine malum muayene ve karar verildi tembel yumurtalıklar...sağ daha tembel solda hareketlilik var...ablamda diyo temizlenmenin hemen üstüne anlaşılmaz biraz daha geçmeli...bişeydende anladığım yok...geliyolar soldan soldan...cumaya yine çağırdı yumurta takibi yapıcakmış...ne bileyim bişey anlamadım ama çok hastaları var iyi dr olmalı...artık bakacağız dua edin bana sınav için... şu dr işi için... köy için...dua listesi kabarıyo dimi...

canım allah kolaylık versin...bende bebek için uğraşanlardanım.mafoldumbensen tedavini ihma etme hiç.allah yardımcın olsun..:Saruboceq:

merhaba hanımlar...nerdesiniz ya hem yoksunuz hemde uğradığınızda iki muhabbet yok hemen vınn... olmazkine küsecem şimdi...en azından neler yapıyonuz yoksanız nereleri geziyonuz onları anlatın... ben çalışanlar ve bunalanlardan olarak diyorum ki gezmesekte en azından duyalım kulağa hoşş geliyo... yabangülüm senin çocuk çalışmaların nasıl gidiyo hangi tedavilere bakıyolar nasıl oluyo...ya nebileyim ya düzgün bi dr.yok yada kafama göre bi dr. bulamıyorum...bu iyiye benziyo ama sormasan bişey demez ağzından cımbızla laf al...bide paso masa...bilmiyorum ya en azından şimdiye dek gittiklerimden en fazla ilgi göstereni bu...devam edip görecez artık hayırlısı...

kusura bakmayın ikidebir bu konu üzerinde konuşuyorum ama en azından ortak kaderdeki arkadaşların yaşadıklarını anlatırlarsa az çok bilgim olur ona göre soru sorarım davranırım diye düşündüğümden... yaaa emine,sehernaz,firstlady abla,canel nerdesiniz yaaa...çok yalnız bırakıyonuz bak beni ben hep haber veriyorum kendimden siz ortalarda yoksunuz...

canım ben şu an tedavi görmüyorum.hipertroid çıktı o yüzden bırakmak zorunda kaldım tedaviyi.:çok üzgünüm:değerlerim normale binene kadar sonra tedavime devam edecem.canım ben klomen kullandım hep.en son aşılama yaptırdım yine klomen 4 günde iğne oldum.pkolu olduğum için yumurtalıklar aşırı uyarıldı ve aşılamam tutmadı.mafoldumbenböyle işte.6 yıllık evliyim..senağlama

geldim bacım geldim ne oldu sana bakıyım haa bacım sorunlarını anlatıcanki beraber çare bulalım inşallah rabbim en kısa sürede sana ve bütün bebiş isteyen annelere hayırlı sağlıklı evlatlar verir :Saruboceq::Saruboceq: bu aralar bende rahatsızdım giremedim çok şükür iyiyim şimdi sık sık buradayım canım kontrollerini sakın ihmal etme ben ilk doğumumdan önce 2 tane düşük yaptım çok doktor gezdim rabbim sonunda banada 2 evlat verdi allah herkesin yavrusunu korusun sende hiç acele etme vakti zamanı gelince sende kucağına alcan o minişlerden:ecrin_bebek::ecrin_bebek:çokk öptüm cnm

selam arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum...canel iyi temennilerin için teşekkür ediyorum... yabangülüm söylediğin ilaçtan banada verdi 5 gün kullandım...bana ilk ilaç verende bu dr.galiba doğru yoldayım desene...o zaman bu dr. peşini bırakmayalım dur bakalım...senin içinde üzüldüm şimdi nasıl oldun dr.lar ne diyo...

canım zaten ilk başta klomen veriyorlar.1 taneyle başlayıp yumurtalıkların cevabına göre artırıyorlar.mesela ben 1 le başladım 2-3 drken 4 tane kullandım günde.4 taneye cevap verebildik ancak ama bulana kadar onu klomen limitimi doldurmuş oldum.doktorum çok umutluydu normal olur diyordu ama olmadı.ama tedavi gördüğüm süreçte hipertroid olduğu için olmadı.genel cerrah bu sonuçla hamile kalamazsın dedi.bakalım şu an troidim hallolsun 2.aşılmayı yaptıracaz ve iğne kullanacam.allah cümlemizin yardımcısı olsunsakın stres yapma kendi haline bırak.işallah en kısa zamanda müjdeni alırız.:ecrin_bebek: :CüvCüv:

canım bizim kızın eşide normal test yaptırıyordu. ama tüp bebek merkezinde detaylı test yapılınca daha güvenli netice çıkıyor. eşinin değerlerini hep normal buluyorlardı. meğer bütün sorun eşindeymiş. orada yapılan test kesin neticeyi ortaya koydu. bizde bizim kızda sorun var sanıyorduk. kızın sorunu ilaçla tedavi oluyormuş meğer. dışarda yapılan detaylı testlere pek güvenmeyin bence.

kendiliğinden kesin olmazmış. eşinin mikro enjeksiyon operasyonu geçirmesi gerekiyor. elde edilen sağlıklı ve canlı hücre bulunması normal yolla imkansız. :çok üzgünüm: kemoterapi görenlerde bu bir mucize imiş. :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…