• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

gen ben - gene ben - gene ben...evet hanımlar kaynanam gitti bende ders çalışmaya başladım yavaş yavaş gerçi çok geç bile kaldım ama neyse...işler aynı kaldığı yerden devam beyannameler bitti ya anca bi kaç gün rahatız işte...sizde haberler nasıl bakalım...günlere gezmelere devam galiba...

zekocum ne sınavına girecen kız kayınvaldede gitmiş rahat çalış bari bizde nolsun fırsat buldukça günler gezmeler yapıyoz

iyi akşamlar hanımlar...ben staj sınavına giricem emine ablacım...dışardan işletme fakültesini bitirdim sıra staj sınavında bakalım Allah yardımcım olsun sizde dualarınızı esirgemeyin...20 haziranda offf of. bi rahat yok bana...

iyi akşamlar hanımlar...ben staj sınavına giricem emine ablacım...dışardan işletme fakültesini bitirdim sıra staj sınavında bakalım Allah yardımcım olsun sizde dualarınızı esirgemeyin...20 haziranda offf of. bi rahat yok bana...

zekocum hayırlısı olsun canım allah zihin açıklığı versin ne kadar güzel başarılar dualarımız seninle öpüyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben izmire döndüm kızlar. ama çok üzgünüm. maalesef tutmadı. elimiz boş. :a015::çok üzgünüm: kızım çok perişan oldu. şimdi onunla uğraşıyorum. konuyu dahi konuşmuyorum ki üzülmesin diye. çok çaresiz kaldım.senağlama

ben izmire döndüm kızlar. ama çok üzgünüm. maalesef tutmadı. elimiz boş. :a015::çok üzgünüm: kızım çok perişan oldu. şimdi onunla uğraşıyorum. konuyu dahi konuşmuyorum ki üzülmesin diye. çok çaresiz kaldım.senağlama

ablacım olay ne tam bilmiyorum ama hayırlısı olsun..
Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin.:Saruboceq:

bu arada sen de mi malatyalısın?
ben de malatyalıyım da..

iyi akşamlar hayırlı cumalar hanımlar...emine ablacım ihmal etme beni sınav yaklaştıkça dualara yoğunluk ver...ne çıkarcıyım dimi...günlere gideceğine sehernaz ablayla oturup dua edin..şaka yaptım alınma hıı...zaten tam çalışamadımki kazanmam zor hayırlısı artık...firstlady ablacım kızın için üzüldüm hakkında hayırtlısı olsun...valla ne diyeyim bilmemki benim durumda karışık dr.gittim hormanlar iyi ama bide erkeksi hormanmu ne varmış ona bakalım dedi ilaç verdi salıya tekrar randevu...daha doğum yapmadan kaç kere masaya çıktım bide muayenesi off of sanki hala sancısını duyuyorum...

fırstldy hoş geldin üzülme allahtan hayırlısı inşallah bidahakine
kız zekocum sende ben her zaman dua edrim dokdor işinde seninkide inşallah hayırlısı olur

fırsldy ablam hoşgeldin yaaa bende üzüldüm ne kadar çok istediginizi biliyodumm allahtan hayırlısı allah büyüktür

zekocumm dularımız seninle inş kazanırsın calışmaya devammm bacımmm

ocean canım hoşgeldin

herkesin cuması hayırlı olsun duları kabul olsunnn inş

fırstldy hoş geldin üzülme allahtan hayırlısı inşallah bidahakine
kız zekocum sende ben her zaman dua edrim dokdor işinde seninkide inşallah hayırlısı olur

fırsldy ablam hoşgeldin yaaa bende üzüldüm ne kadar çok istediginizi biliyodumm allahtan hayırlısı allah büyüktür

ocean canım hoşgeldin

canlarım hoşbuldum. evimi özlemişim.:icecream:

iyi akşamlar hayırlı cumalar hanımlar...emine ablacım ihmal etme beni sınav yaklaştıkça dualara yoğunluk ver...ne çıkarcıyım dimi...günlere gideceğine sehernaz ablayla oturup dua edin..şaka yaptım alınma hıı...zaten tam çalışamadımki kazanmam zor hayırlısı artık...firstlady ablacım kızın için üzüldüm hakkında hayırtlısı olsun...valla ne diyeyim bilmemki benim durumda karışık dr.gittim hormanlar iyi ama bide erkeksi hormanmu ne varmış ona bakalım dedi ilaç verdi salıya tekrar randevu...daha doğum yapmadan kaç kere masaya çıktım bide muayenesi off of sanki hala sancısını duyuyorum...

canım eşinde baktırsın. ama tam test yaptırsın. sorun kızımın eşinde çıktı. bunca sene boşuna kendinden şüphe etmiş meğer. Çok üzgünüm çoook yinede sen tam olarak testlerini yaptır. Şeniz

ocean canım hoşgeldin

hoşbulduk canımŞeniz
önceden de uğramıştım da yoğunlukta pek gelemiyorumkaydirigubbakcemile5

eşim malatyalı. eh bende malatya gelini oluyorum. delikafaduldenşutarafagitti

ee tabi ablacım, misal ben de nevşehirliyle evlenince, nevşehirli olcem:asigim:

canım Allah yardımcın olsun..
ben de 27 haziranda kpss ye gircem..
inşallah ikimiz de emellerimize kavuşuruz..
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...

merhaba hanımlar yine ben...emine ablacım demek dua ediyosun hı sağolasın ablaların gülü...hemen yalakalığa başladım dimi...ama ablacım sen yine bu dua kısmını geniş kapsamlı tut ben sana liste yollarım benim için şunları dile diye fazla değil yaklaşık on sayfa kadar...sehernaz ablamda sağolsun... sınav için iyi dilekleriniz için sağolun ocean sanada sınavında başarılar dilerim...ahhh ah hakkımızda hayırlısı olsun...firstlady ablacım bişey sorucam erkeklere ne testi yapılıyoki bi malum tahlil değilmi onu yaptırdı ilk değerleri düşük çıkmıştı şimdi düzeldi...bana sen dr.git benim için git derse bende giderim diyo...ama midem bunalıyo artık o muayenelerden insanın canı yanıyo...eşimde kızıyo ne tatlı canın var diye tatlı tabii

Back