hemşolarım benim hepinize hayırlı cumalar diliyorum nasılsınız bakalım beni sorarsanız iyi olmaya çalışıyorum c.tesi kaynanamlar gidecek biraz daha kalsalar kendimi tutamayıp ya görümceme ya kaynıma dalacam... hasta bunlar ya herkes üzerimde hak sahibi sanki....neyse onlar köye giderse bizim görüşmelerde kesilir zaten rahat ederim ama bunlara biraz dişimi göstermem gerek belasını arıyolar geçimsizler...kimseyi kırmim diyorum evimde misafirler kadıncağızda kısa süreliğine gelmiş bari bu sefer temiz sorunsuz ayrılalım diyorum şanslarını zorluyolar...
selam ank06 nassın canımmkaydirigubbakcemile3Sevgili malatyalılar cumanız mübarek olsun kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalımmmmmmkimseler yok galiba:1hug::1hug:
güzel malatyamın güzel insanları nerdesiniz..
burdayız canım evde yoktuk kızım bugün evdeydi dışarı çıktık çok yoruldum beni yürüttüler neymiş yürüyüş olsun canım çıktı valla sizler nasılsınız kızlar hepinizi tek tek öpüyorum
ankaradan selamlar kızlar. burada internete pek giremiyorum. inşallah yakında hayırlısıyla evime döneceğim. orada sizlerle bol bol yazışırız.
ankaradan selamlar kızlar. burada internete pek giremiyorum. inşallah yakında hayırlısıyla evime döneceğim. orada sizlerle bol bol yazışırız.
ankaraya geldim ama boş durmadım. kızım dıptısdıptısla buluşmaya gittik. orada resimlerimiz var. haftasonu herkes evine dönecek. inşallah hayırlı haberlerle evime dönerim.
ankaraya geldim ama boş durmadım. kızım dıptısdıptısla buluşmaya gittik. orada resimlerimiz var. haftasonu herkes evine dönecek. inşallah hayırlı haberlerle evime dönerim.
canlarım güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. bize dualarınızı yollayın. buna çok ihtiyacımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?