Malatya///44

zekocum kk da bu konularla ilgili bölümler var. orada daha sağlıklı bilgiler alırsın. kadın ve çocuk sağlığı bölümünde tüm sorularının cevabını bulursun. sağlık sorununu orada açıklıyorsun. izleyeceğin yolu sana anlatıyorlar. bu durumları çok yaşayan var.

allah büyük işallah olur.o istedimi ne olmazki..herşeyde bi hayır vardır..

günaydın bacılar kepenkleri ben açtım yatıyonuz galibaaa hadi kalkın bakemmmmzemuszemuszemuszemushava sıcak güsellll yatmayın tembel tembelopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi günler kızlar nasılsınız doğru diyon teyzoşum yatılmıyo çok sıcak hepiciğinize iyi bir hafta geçirmenizi diliyorum
zekocum bu aralar yoksun gene iyisindir inşallah öpüyorum canım

:) galiba öle oluo sehercigim bi tanısıp kayanasamadık hemsolarla

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım...iyi diyelim iyi olalım hep beraber inşallah...ben dr iş arası mekik dokuduğum için sizi ihmal ettim yani makul bi sebebim var...iğne verdiler dün vuruldum sigortada karşılamıyomuş...neyse çok şükürki alabilecek durumdayız...neyse çalışmalar başlıyacak bakalım pzts. yine dr.yolu görünüyo sonuca bakacakmış.bilemiyorum artık hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli olacaksa bizde hakkıyla yetiştirebileceksek ailesine çevresine hayırlı bir insan iyi bi kul yetiştirebileceksek yani hakkıyla yapabileceksek evlat yetiştirmeyi Rabbim nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…