merhaba hanımlar zekonuz geldi ama siz yoksunuz...
merhaba hanımlar zekonuz geldi ama siz yoksunuz...
iyi akşamlar hanımlar...ben staj sınavına giricem emine ablacım...dışardan işletme fakültesini bitirdim sıra staj sınavında bakalım Allah yardımcım olsun sizde dualarınızı esirgemeyin...20 haziranda offf of. bi rahat yok bana...
ben izmire döndüm kızlar. ama çok üzgünüm. maalesef tutmadı. elimiz boş. :a015::çok üzgünüm: kızım çok perişan oldu. şimdi onunla uğraşıyorum. konuyu dahi konuşmuyorum ki üzülmesin diye. çok çaresiz kaldım.senağlama
ablacım olay ne tam bilmiyorum ama hayırlısı olsun..
Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin.:Saruboceq:
bu arada sen de mi malatyalısın?
ben de malatyalıyım da..
fırstldy hoş geldin üzülme allahtan hayırlısı inşallah bidahakine
kız zekocum sende ben her zaman dua edrim dokdor işinde seninkide inşallah hayırlısı olur
fırsldy ablam hoşgeldin yaaa bende üzüldüm ne kadar çok istediginizi biliyodumm allahtan hayırlısı allah büyüktür
zekocumm dularımız seninle inş kazanırsın calışmaya devammm bacımmm
ocean canım hoşgeldin
herkesin cuması hayırlı olsun duları kabul olsunnn inş
iyi akşamlar hayırlı cumalar hanımlar...emine ablacım ihmal etme beni sınav yaklaştıkça dualara yoğunluk ver...ne çıkarcıyım dimi...günlere gideceğine sehernaz ablayla oturup dua edin..şaka yaptım alınma hıı...zaten tam çalışamadımki kazanmam zor hayırlısı artık...firstlady ablacım kızın için üzüldüm hakkında hayırtlısı olsun...valla ne diyeyim bilmemki benim durumda karışık dr.gittim hormanlar iyi ama bide erkeksi hormanmu ne varmış ona bakalım dedi ilaç verdi salıya tekrar randevu...daha doğum yapmadan kaç kere masaya çıktım bide muayenesi off of sanki hala sancısını duyuyorum...
fırsldy ablam hoşgeldin yaaa bende üzüldüm ne kadar çok istediginizi biliyodumm allahtan hayırlısı allah büyüktür
zekocumm dularımız seninle inş kazanırsın calışmaya devammm bacımmm
ocean canım hoşgeldin
herkesin cuması hayırlı olsun duları kabul olsunnn inş
eşim malatyalı. eh bende malatya gelini oluyorum. delikafaduldenşutarafagitti
iyi akşamlar hanımlar...ben staj sınavına giricem emine ablacım...dışardan işletme fakültesini bitirdim sıra staj sınavında bakalım Allah yardımcım olsun sizde dualarınızı esirgemeyin...20 haziranda offf of. bi rahat yok bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?