• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

hemşolarım benim hepinize hayırlı cumalar diliyorum nasılsınız bakalım beni sorarsanız iyi olmaya çalışıyorum c.tesi kaynanamlar gidecek biraz daha kalsalar kendimi tutamayıp ya görümceme ya kaynıma dalacam... hasta bunlar ya herkes üzerimde hak sahibi sanki....neyse onlar köye giderse bizim görüşmelerde kesilir zaten rahat ederim ama bunlara biraz dişimi göstermem gerek belasını arıyolar geçimsizler...kimseyi kırmim diyorum evimde misafirler kadıncağızda kısa süreliğine gelmiş bari bu sefer temiz sorunsuz ayrılalım diyorum şanslarını zorluyolar...

sakin ol canım.az kalmış.aman hepsi aynı valla. sabret büyüklük sende kalsın.:teselli: :teselli:

Son düzenleme:
burdayız canım evde yoktuk kızım bugün evdeydi dışarı çıktık çok yoruldum beni yürüttüler neymiş yürüyüş olsun canım çıktı valla sizler nasılsınız kızlar hepinizi tek tek öpüyorum

Sevgili malatyalılar cumanız mübarek olsun kaydirigubbakcemile3
selam ank06 nassın canımmkaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalımmmmmmkimseler yok galiba:1hug::1hug:

bacımm iyiyiz sen nassınnn bitenemmmkaydirigubbakcemile3

güzel malatyamın güzel insanları nerdesiniz..

yabangülüm canımmm buralardayık geziniyok amma cakışamayokk bazende işim olunca okuyom yazamadan çıkıyom öptümmkaydirigubbakcemile3

zekocum canım yazdıklrını okudum inş rahatlıcan kendine iyi bak öptüm kaydirigubbakcemile3bacımmkaydirigubbakcemile3

burdayız canım evde yoktuk kızım bugün evdeydi dışarı çıktık çok yoruldum beni yürüttüler neymiş yürüyüş olsun canım çıktı valla sizler nasılsınız kızlar hepinizi tek tek öpüyorum

oh iyi yapmışsın.gezmek iyidir açılırsın..bizde iyiyiz delikafadulden

ankaradan selamlar kızlar. burada internete pek giremiyorum. inşallah yakında hayırlısıyla evime döneceğim. orada sizlerle bol bol yazışırız.

ankaraya geldim ama boş durmadım. kızım dıptısdıptısla buluşmaya gittik. orada resimlerimiz var. haftasonu herkes evine dönecek. inşallah hayırlı haberlerle evime dönerim.

ankaraya geldim ama boş durmadım. kızım dıptısdıptısla buluşmaya gittik. orada resimlerimiz var. haftasonu herkes evine dönecek. inşallah hayırlı haberlerle evime dönerim.

hepiniz çok güzel neşeli bir gün geçirmişsiniz böyle buluşmalarda sizleri tanıma fırsatımız oluyo inşallah hayırlı haberlerlen dönersin a.s.

ewt ablacım resimlerine baktım buluşmanızı azcıkın kıskandımmmm resimlerdede olsa sizileri görmek güzel kaydirigubbakcemile3

canlarım güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. bize dualarınızı yollayın. buna çok ihtiyacımız var.

Back