Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zemuszemushemşolar nirdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım...ben iyi olmaya çalışıyorum...dr gittim bugün kontrole... hormanlarım iyi diyolar o zaman neden olmuyo diyorum önceden sorun varmış şimdi iyi diyolar...bunlar dalgamı geçiyo benle anlamıyorum sonuçta elinde sadece bi test sonucu var...neyse sonra yine malum muayene ve karar verildi tembel yumurtalıklar...sağ daha tembel solda hareketlilik var...ablamda diyo temizlenmenin hemen üstüne anlaşılmaz biraz daha geçmeli...bişeydende anladığım yok...geliyolar soldan soldan...cumaya yine çağırdı yumurta takibi yapıcakmış...ne bileyim bişey anlamadım ama çok hastaları var iyi dr olmalı...artık bakacağız dua edin bana sınav için... şu dr işi için... köy için...dua listesi kabarıyo dimi...
merhaba hanımlar...nerdesiniz ya hem yoksunuz hemde uğradığınızda iki muhabbet yok hemen vınn... olmazkine küsecem şimdi...en azından neler yapıyonuz yoksanız nereleri geziyonuz onları anlatın... ben çalışanlar ve bunalanlardan olarak diyorum ki gezmesekte en azından duyalım kulağa hoşş geliyo... yabangülüm senin çocuk çalışmaların nasıl gidiyo hangi tedavilere bakıyolar nasıl oluyo...ya nebileyim ya düzgün bi dr.yok yada kafama göre bi dr. bulamıyorum...bu iyiye benziyo ama sormasan bişey demez ağzından cımbızla laf al...bide paso masa...bilmiyorum ya en azından şimdiye dek gittiklerimden en fazla ilgi göstereni bu...devam edip görecez artık hayırlısı...
kusura bakmayın ikidebir bu konu üzerinde konuşuyorum ama en azından ortak kaderdeki arkadaşların yaşadıklarını anlatırlarsa az çok bilgim olur ona göre soru sorarım davranırım diye düşündüğümden... yaaa emine,sehernaz,firstlady abla,canel nerdesiniz yaaa...çok yalnız bırakıyonuz bak beni ben hep haber veriyorum kendimden siz ortalarda yoksunuz...
selam arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum...canel iyi temennilerin için teşekkür ediyorum... yabangülüm söylediğin ilaçtan banada verdi 5 gün kullandım...bana ilk ilaç verende bu dr.galiba doğru yoldayım desene...o zaman bu dr. peşini bırakmayalım dur bakalım...senin içinde üzüldüm şimdi nasıl oldun dr.lar ne diyo...
merhaba hanımlar yine ben...emine ablacım demek dua ediyosun hı sağolasın ablaların gülü...hemen yalakalığa başladım dimi...ama ablacım sen yine bu dua kısmını geniş kapsamlı tut ben sana liste yollarım benim için şunları dile diye fazla değil yaklaşık on sayfa kadar...sehernaz ablamda sağolsun... sınav için iyi dilekleriniz için sağolun ocean sanada sınavında başarılar dilerim...ahhh ah hakkımızda hayırlısı olsun...firstlady ablacım bişey sorucam erkeklere ne testi yapılıyoki bi malum tahlil değilmi onu yaptırdı ilk değerleri düşük çıkmıştı şimdi düzeldi...bana sen dr.git benim için git derse bende giderim diyo...ama midem bunalıyo artık o muayenelerden insanın canı yanıyo...eşimde kızıyo ne tatlı canın var diye tatlı tabii
hemşolar nasılsınız.FirstLady çok üzüldüm kızın için.allah hayırlısını nasip etsin.bende bebek için uğraştığım için çok iyi bilirim bu acıyı.allah kimseye yaşatmasın..işallah kendiliğinden gelir bebişi.