Malatya///44

paressss cim kız kaçarmıyım pc yi kaptırdım kıza köşe kapmaca oynuyoz valla diyom kıza kendine leptop al bu bana kalsın diyom yoksa olmuyo

eminem bir zamanlar bende senin gibiydim. baktım olmuyor, kıza ve oğlana birer laptop aldım. bana tuzluya mal oldu ama değdi. en azından ben kendime ait bir pc sahibi olmuş oldum. fakat yinede benimkine saldırıyorlar bazen. tabii bende feryadı basıyorum. şimdi benimki yenilendi. onlarınkinden çok yüksek ya habire başıma ekşiyorlar. yani yine tam kurtaramadım desem yeridir.delikafadulden

canım kızım çok uğraştı. rahim filmine kadar çektirdi. hormonlarını ölçtürdü. dr.lara kalsa bişey yok diyorlardı. sonuç yumurtaları büyümüyormuş.
şimdi tüp bebek önerdiler. 3 senelik evli. yaşı 25 olacak. tam vakti. iyiki arkasına düştü. biraz geç olsaydı belki bu şansınıda yitirecekti. sende tek dr.la kalma. kk da bu konularla ilgili yazışmalar var. araştır derim ben. benim kızımda buradaki yazışmalar sayesinde ne yapması gerektiğini öğrenip gidip yaptırdı. en azından sorununu buldu. şimdi ilaç tedavisi başladı. ardındanda uygulama yapılacak. hayırlısıyla tutar inşallah.

yine mi kaynanan geliyor. allah kolaylık versin canım.
canım dıptısdıptısa sor. sorununu ona anlat. o sana ne yapman gerektiğini anlatsın. en azından yol gösterir. Şeniz
yani dr'dan önce onunla yazışmanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
allah kolaylık versin zekocum kadındoğum dedin karnıma ağrılar saplandı yenimi tedaviye başlıyacaksın ...........ben çok korkuyorumsenağlama
bu tedavi süresince allah kolaylık versin

merhaba hanımlar...şunu söylemeliyim ki lame ve firstlady ablanın anlattıkları beni iyiden iyiye korkuttu.. çocuk için daha tedaviye başladım sayılmaz ama doktora gittim gitesine hemde 3-4 dr. falan hormonlarıma falanda bakıldı bişey yok denildi ama baksana senin kızınada aynını demişler... bende 25 yaşındayım daha fazla ertelemek istemiyorum işlerde yoğun izin isteyemiyorum off kafam davul sanki... eşimde ilk zamanlar yapsaydık deyip beni suçluyo ama öyle zor zamanlardan geçtikki evladımın böyle şeyler yaşamasını istemezdim o yüzden pişman değilim...ama şimdide ben istiyorum olmuyo... evlilikte 4 sene bitecek ayyy bide ben çocuk çoook seviyorum Allah herkesin gönlüne göre versin...eğer hakkıyla yapabileceksek banada bi evlat nasip etsin...bu arada dıptısdıptıs kim bu sorunları yaşayan birimi yoksa bi dr. falanmı...hangi bölüme takılıyo...

selam hanımlar fırstlady canel72 zeko paressss lame emine44 nasınızzz çıtırlarrrrr öptüm hepiçiginizi
oyy canım vefakar ablacım benim iyim sen nasılsın napıyosun...dur ben bileyim ya temizlik yapıyosun yada emine ablayla gezip tozuyosunuz bildimmi...sahi emine abla gelip gidiyo ama konuşmuyo küs falan mı bana...

ah zekocum canım benım ben sana kıyamam denk gelmiyoruz olurmu öyle yazılarını okuyorum canım valla üzülüyorum ya allah herkeze ne muradı varsa versin tedavi ol herşey zamanında sıkma canını herşeyin hayırlısı çoook öpüyorummm

oyy canım vefakar ablacım benim iyim sen nasılsın napıyosun...dur ben bileyim ya temizlik yapıyosun yada emine ablayla gezip tozuyosunuz bildimmi...sahi emine abla gelip gidiyo ama konuşmuyo küs falan mı bana...

zekocumm canım üzülme herşeyin vakti saati var benim arkadaşım vardı yedi seneden sonra oldu ikizleri bide sonradan bide kendiliginden oldu şimdi üç çocukları var sen tedavini ol allah büyüktür vala dogru bu gün cam silcektim havaya baktım kötü vazgectim emine bacım daha glmedi kahve günü var öglene kadar birazdan gelir öptümm bacımmmkaydirigubbakcemile3

zekocum korkma bazı işlerden kaçmamak gerekir ....eğer gerçekten istiyorsan öncelikle kendin için yapman gerekir.......tedavi süresi zzor değil teşhis süresi zor ......eğer tam teşhisin koyulursa deneme süreçleri ama önceliklebebek için değer :CüvCüv:anne olmak için değer ben ilk doğumumda korktum şimdi tedaviden korkmuyorum şu tüplere bakarlar diye korkuyorum ama en kısa zamanda tedaviye başlıyacağım .......allah işlerine kolaylık versin zor bir süreç seni bekliyor ama bu zor sürecin sonunda hem bu dünyadahem airette mükafatı var.........şöyle düşün okula gidemesen iyi bir işre giremesin halbuki sınavlar zordur şimdi bu açıdan düşünürsen doktora gidemesen hamile kalamasın
bazen kızıyorum çoçuk bakamıyacak olanların özellikledoğuda bissürü çoçuğu olur üflerler püflerler bizise çoçuk resmini cep tel ekran koruyucu yaparız bu bir imtihan bence senin ve eşinin yaşı geçmeden üreme kaliteniz düşmeden çoçu:CüvCüv:k kararını vermen gerekir allah kolaylık versin canım:CüvCüv::CüvCüv:
umarım bu formda uykusuz kaldım çoçuk hiç uyutmuyor onun için giremedim diye yazdığın günleri görürüz

saol bacımm eyyimmm sen nassınn bugün cam siliyim dedim baktım yagmur ciseliyo vazgectim girdim kk geziniyopmmkaydirigubbakcemile3
iyi maşalah malatyalı hanımlar çok beceriklisiniz maşallah bende kayın valdemin düğünde yaptığı yünleri havalandırıyordum .....ben hiç kullanmam ama kayın valdem yün döşek yün yastık yün yorgandan başka bir şeyde yatamıyor ....gördükçe diyiyorum ah ah teknolojinin gözü seveyim eskiler ne yaparmış bu yünlerle düşünsene 7 8 çoçuk var hepsine yün döşek yün organ ısparta halılar offf offff zor işmiş..alllahtan tertemizler birde yıkansa ne yaparım ya köpürt geçir dik.....vallahi bağruzudaki büyüklerin ellerinden öpmek gerekir.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…