Malatya///44

en çok neyini özledin buraların :teselli: a.s.

insanlarını en çok mütevazi insanlarını ve ölçülü havasını suyunu caddelerini parklarını cafelerini sohbetleri arkadaşlarımı ailemi birzamanlar oturduğum evimi.... senağlama

kıyamam yaa çok mu uzaklardasın sen benneyaptımki :çok üzgünüm:

yok çok uzak değil mersindeyim burasıda güzel bi şehir ama 30 seneye yakın orda doğdum büyüdüm yaşadım burası oranın iki katı ama sevemedim işte :1no2:

yok çok uzak değil mersindeyim burasıda güzel bi şehir ama 30 seneye yakın orda doğdum büyüdüm yaşadım burası oranın iki katı ama sevemedim işte :1no2:

ewt mersin çok güzeldirr.. benimde memleket çok yakın mersine bakma eskişehir yazdığına tanınmamak için olurr ya bzm memleketten birileri daldı mı kk ya kaydirigubbakcemile3 yaaa işte.. memleket gibisi olmuyoo hiç bi yerde rahat olmuyo.. arıyo insan aramaz mı yıllarını verdiği, kendini bulduğu memleketi.. :1no2:

Son düzenleme:

hımm yakın ya adana ya antalya o zaman bildimmi delikafadulden valla uzaklaşınca eksikliklerini bile arar oldum memleketimin Allah kimseyi kendini oraya ait hissettiği yerden uzaklaştırmasın :Saruboceq:

selam hanımlar nasılsınız bakalım...firstlady ablacım yazdıklarını şimdi gördüm üzüldüm valla insan bu devirde kimseye güvenemiyo desene eşimin eniştesinede kardeşi böyle bi sıkıntıya soktu düşün kardeşi.. iyice çivisi çıktı bu dünyanın...kızın için iyi haberlerini bekliyoruz inş.Allah gönlüne göre verir.. benimde olur inş.acaba benimde durumumdamı aynı boşunamı zaman kaybediyorum dr.bişey demiyo ki... neyse hanımlar ilk fırsatta tekrar görüşürüz...

emineciğim mesajlarını aldım sağol ...firstlady ablamızın yaşadıklarını yaşamıştım gerçektende üzücü allah kolaylık versin

iyi akşamlar hanımlar yaa nerdesiniz....bu yoğun günün sonunuda getirdim şükür ssk kdv muhtasar kurumlar derken tırlattım tırlatıcam...sınavda yaklaşıyo kaynanamlarda geliyo eşim bu yoğunlukta doktora git diye tutturdu offff of...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…