Malatya///44

ay uğrayamadım bugün bayada çene edilmiş bensiz hemide Çok üzgünüm çoook
sinemcim canım hoşgeldin a.s.
zekocum inşallah Allah gönlüne göre verir bi bebe :1hug:
atladığım bişey varsa özür görüşürüz :enbuyukkk:

Aşkoslsun hani benim ismimsenağlama
İşlerden fırsat buldukça bakıyorum sizlere ama siz beni unutmuşsunuz demekki:dilcikar:

canımmm vala haklısın ayy benseni öpmemmmi hemide iki tarafdan kaydirigubbakcemile3Şenizkaydirigubbakcemile3Şeniza.s.

selam canım kahve bahane sohbetler şahane işleri bırakıp kaynatık bacummmsositososito

ewtyaaaa bizler şimdi dügmelere basmaya üşeniyoz teknolojide hepimizi tembel yaptı ahhh eski hatunlar hem çile çekmişler okadar işin hakkında gelmişler vala her yerlerini öpmek lazım

Günaydın kızlar nasılsınızkaydirigubbakcemile2
Bugün 23 Nisan herkes tatil yapıyor ama ben çalışıyorum

canım dıptısdıptıs editör ve benim kızikom. onun için seni ona yönlendirmek istedim. özel mesajında kapalı. yazacaktım yazamadım. sen özel mesajını aç ve onunla yazış. en azından kendi geçirdiği evreleri anlatır. öğrendiklerini sana aktarır. sende buna göre kendine bir yol çizersin. inşallah hayırlara vesile olur.a.s.

canım bizler iyiyiz çok şükür. yarın izmir buluşmamız var. şimdiden gardolabın etrafında dolanıp duruyorum. kararsızlık çok kötü. a.s.

yaaa biz hanımlar niye böyleyiz aynenn bende öyleyim bende hepinizi merak ediyorum artık resimlernizi koyarsınz bakarız a.s.

geçmiş olsun canım kadınların derd hiç bitmiyor
iyiyim canım sağol oğlum evde malum okullar tatil......o çizgi filim izliyor bende takılıyorum sen malatyadamı oturuyorsun

geçmiş olsun canım kadınların derd hiç bitmiyor
iyiyim canım sağol oğlum evde malum okullar tatil......o çizgi filim izliyor bende takılıyorum sen malatyadamı oturuyorsun

sağol canım Şeniz hayır malesef mersindeyim:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…