Malatya///44

paressss cim kız kaçarmıyım pc yi kaptırdım kıza köşe kapmaca oynuyoz valla diyom kıza kendine leptop al bu bana kalsın diyom yoksa olmuyo

Hadi ya bende dedim buna ne oldu selamsız sabahsız kaçtı kaydirigubbakcemile3 ay parası varsa durmasın gezdirirsin elinde pc yi nereye gitsen yanındade kandır ben paylaşamam kimseylepc mi kaydirigubbakcemile3

he kız alsın nasıl sa çalışıyo öylene kadar evde akşam evde bana ne kalıyo öğlenden sonrada gezme iş var ben yapamıyom yokya olmaz böyle

ne işle meşgul ablam kız öğlene kadar çalışıyo demişsin merak ettim sengözlerimebaksanab

sen gezmene git ablam bence yarın yap temizliğini işini boşver

vay sehernaza gidicen maşallah yavne ara kaynaştınız siz kaydirigubbakcemile3

yok valla ablacım bilmiyordum :1shok: negüzel valla aynı topikte fink atıyonuz kaydirigubbakcemile3 sabahta konuştum ben sanki onla fisfisfis selam söle gidince öptüm ablam Şeniz

selamlar paresssss bende emine ve sehernazın yeğenleriyimdelikafaduldendelikafadulden nasılsın cnm yetişemedin onlara çıkmışlar galibakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

selamlar paresssss bende emine ve sehernazın yeğenleriyimdelikafaduldendelikafadulden nasılsın cnm yetişemedin onlara çıkmışlar galibakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yok artık :1shok::1shok: aile boyumu takılıyonuz süperrrr kaydirigubbakcemile3 gitti emine canım az önce öğrenmişolduğum kardeşine kaydirigubbakcemile3

yok artık :1shok::1shok: aile boyumu takılıyonuz süperrrr kaydirigubbakcemile3 gitti emine canım az önce öğrenmişolduğum kardeşine kaydirigubbakcemile3

paresssss yaaaa benimkiler seni şok etmişler bende derrmişim annnemde burda yok yokbu kadar yeter bacı bacı fınk atıyoz ablamla yakınız ama yigennim biraz uzk tommiklrde görüşüyok:sm_cool:

paresssss yaaaa benimkiler seni şok etmişler bende derrmişim annnemde burda yok yokbu kadar yeter bacı bacı fınk atıyoz ablamla yakınız ama yigennim biraz uzk tommiklrde görüşüyok:sm_cool:

he ya aile boyu burdayız burda nassın eyimisin bacuummm Şeniz:1hug:

he oldum emme çabuk atlattım :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…