öp benikaydirigubbakcemile3[/QU
öpmemmi bacımm iki taraftan ahaŞeniz Şeniz
öpenlerin çok olsun kaydirigubbakcemile3 du bende seniöpim Şeniz
nasılsınız hemşolarım gurbanlarım niyekimse yok bakim sengözlerimebaksanab
öpenlerin çok olsun kaydirigubbakcemile3 du bende seniöpim Şeniz
nasılsınız hemşolarım gurbanlarım niyekimse yok bakim sengözlerimebaksanab
paressss cim iyiyiz canım sen nasılsın hemşom benim erken giremedim üst komşuya göz aydına çıktım oğlu askerden geldi kahvemizide içtik biraz muhabet derken baya bi vakit geçti işler kaldı hava güzel gezesim de var nasıl olcek işler bilmem
paressss cim iyiyiz canım sen nasılsın hemşom benim erken giremedim üst komşuya göz aydına çıktım oğlu askerden geldi kahvemizide içtik biraz muhabet derken baya bi vakit geçti işler kaldı hava güzel gezesim de var nasıl olcek işler bilmem
he dün geyiktende kaçtın bi baktım yoksun kaydirigubbakcemile3 git gez boşver iş hergün var bitmiyokiyarın yaparsın :lepi:
kız sen bilmiyonmu ben sehernazın ablasıyım
görüşürüz paressss cim öpüyorummm
yok valla ablacım bilmiyordum :1shok: negüzel valla aynı topikte fink atıyonuz kaydirigubbakcemile3 sabahta konuştum ben sanki onla fisfisfis selam söle gidince öptüm ablam Şeniz
selamlar paresssss bende emine ve sehernazın yeğenleriyimdelikafaduldendelikafadulden nasılsın cnm yetişemedin onlara çıkmışlar galibakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
yok artık :1shok::1shok: aile boyumu takılıyonuz süperrrr kaydirigubbakcemile3 gitti emine canım az önce öğrenmişolduğum kardeşine kaydirigubbakcemile3
paresssss yaaaa benimkiler seni şok etmişler bende derrmişim annnemde burda yok yokbu kadar yeter bacı bacı fınk atıyoz ablamla yakınız ama yigennim biraz uzk tommiklrde görüşüyok:sm_cool:
he ya aile boyu burdayız burda nassın eyimisin bacuummm Şeniz:1hug:
paresssss yaaaa benimkiler seni şok etmişler bende derrmişim annnemde burda yok yokbu kadar yeter bacı bacı fınk atıyoz ablamla yakınız ama yigennim biraz uzk tommiklrde görüşüyok:sm_cool:
he oldum emme çabuk atlattım :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?