Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkoslsun hani benim ismimsenağlama
İşlerden fırsat buldukça bakıyorum sizlere ama siz beni unutmuşsunuz demekki:dilcikar:
ay uğrayamadım bugün bayada çene edilmiş bensiz hemide Çok üzgünüm çoook
sinemcim canım hoşgeldin a.s.
zekocum inşallah Allah gönlüne göre verir bi bebe :1hug:
atladığım bişey varsa özür görüşürüz :enbuyukkk:
iyi maşalah malatyalı hanımlar çok beceriklisiniz maşallah bende kayın valdemin düğünde yaptığı yünleri havalandırıyordum .....ben hiç kullanmam ama kayın valdem yün döşek yün yastık yün yorgandan başka bir şeyde yatamıyor ....gördükçe diyiyorum ah ah teknolojinin gözü seveyim eskiler ne yaparmış bu yünlerle düşünsene 7 8 çoçuk var hepsine yün döşek yün organ ısparta halılar offf offff zor işmiş..alllahtan tertemizler birde yıkansa ne yaparım ya köpürt geçir dik.....vallahi bağruzudaki büyüklerin ellerinden öpmek gerekir.......
kızlarr napıyosunuz??![]()
Günaydın kızlar nasılsınızkaydirigubbakcemile2
Bugün 23 Nisan herkes tatil yapıyor ama ben çalışıyorum
çalış bacım çalış :tomato: bir işim bile yok anlıyormusun :çok üzgünüm:
merhaba hanımlar...şunu söylemeliyim ki lame ve firstlady ablanın anlattıkları beni iyiden iyiye korkuttu.. çocuk için daha tedaviye başladım sayılmaz ama doktora gittim gitesine hemde 3-4 dr. falan hormonlarıma falanda bakıldı bişey yok denildi ama baksana senin kızınada aynını demişler... bende 25 yaşındayım daha fazla ertelemek istemiyorum işlerde yoğun izin isteyemiyorum off kafam davul sanki... eşimde ilk zamanlar yapsaydık deyip beni suçluyo ama öyle zor zamanlardan geçtikki evladımın böyle şeyler yaşamasını istemezdim o yüzden pişman değilim...ama şimdide ben istiyorum olmuyo... evlilikte 4 sene bitecek ayyy bide ben çocuk çoook seviyorum Allah herkesin gönlüne göre versin...eğer hakkıyla yapabileceksek banada bi evlat nasip etsin...bu arada dıptısdıptıs kim bu sorunları yaşayan birimi yoksa bi dr. falanmı...hangi bölüme takılıyo...
selam hanımlar fırstlady canel72 zeko paressss lame emine44 nasınızzz çıtırlarrrrr öptüm hepiçiginizi
canım bizler iyiyiz çok şükür. yarın izmir buluşmamız var. şimdiden gardolabın etrafında dolanıp duruyorum. kararsızlık çok kötü. a.s.
canım bizler iyiyiz çok şükür. yarın izmir buluşmamız var. şimdiden gardolabın etrafında dolanıp duruyorum. kararsızlık çok kötü. a.s.
slm hemşerilerm nasılsınız herkese hayırlı cumalar
geçmiş olsun canım kadınların derd hiç bitmiyor
iyiyim canım sağol oğlum evde malum okullar tatil......o çizgi filim izliyor bende takılıyorum sen malatyadamı oturuyorsun