yaaa biz hanımlar niye böyleyiz aynenn bende öyleyim bende hepinizi merak ediyorum artık resimlernizi koyarsınz bakarız a.s.
firstlady hadi bakalım hayırlı buluşmalar
çok kararsız kalmıştım. kilo alınca hiçbişeyi kendime yakıştıramıyorum. yok şu açık, yok bu kilolu gösteriyor, yok şu yakışmaz. yani saatlerim geçti nerdeyse. en sonunda eşim karar verdi ve ben giyindim. bana kalsa daha çok giyip çıkaracaktım. resimlere bakmışsınız. gördüm. cevaplarımı yazdım.
hadi darısı sizlere. sizde bir toplaşın bakalım. sonra arkası geliyor. insan bir alıştımı tiryaki oluyor. tavsiye ederim.:1hug:a.s.
Ne şişmanı ablam çok güzel çıkmışsın yerimseniben havalar ısındı biraz yürüyüver azıcıkta dikkat et yediklerine gider kilolar madem bukadar dert ediyosun kendine öperim ellerinizdende yanaklarınızdanda a.s.
insan zayıfken birden kilo almaya başlayınca zorlanıyor. benim bedenim iyide 8 aylık hamile gibi görünüyorum.:CüvCüv: :roflol: bir türlü bu göbeği eritemiyorum. oda pc başında çok oturmaktan oluyor. az hareket var tabii. ev işini ben spor olarak görmüyorum. görseydim zayıflardım. kaydirigubbakcemile3
günaydıın hanımlar napıyosunuz bakalım yatıyonuz dimi yatın yatın tadını çıkarın ama ben ben malesef işyerindeyim çalışıyorum...23 nisanı cumartesiyi geçtim pazar bile çalışıyorum...offf of dinlenmek yan gelip yatmak istiyorum...bu arada yazdıklarınızı okudum hepinize teşekkür ederim hanımlar iyi temennileriniz için bu arada bu özel mesaj nasıl açılıyo...ya iyice beceriksizmi oldum nedir.gelişmiş mesajdan resim ekliyemiyorum ruh halimi değiştiremiyorum öyle depresyonda kalakaldım hakikaten öyleyim ama arada değişiklik istiyor insan nebilim delirmek üzereyim,ha cinnet geçirdim geçiricem,cılkım çıktı ruh halimi tıklıyorum liste çıkmıyo...ne mızmız oldum demi kusuruma bakmayın dün arkadaşımın düğünü vardı gidemedim,annem rahatsız gidemedim,kaynanamlarda ha geldi gelecek,üstüne bide eşimle dalaştık yani tam depresyon formumdayım...düğüne,anneme gidemeyip ne yaptım bilin işyerinde çalıştım... offff of ben oflamimde kimler oflasın...tam arabesklik oldum valla...
bende kullanmak zorunda kaldığım bi ilaç yüzünden 8 günde 4 kilo aldım nasıl sinir bozucu bir duygu biliyorum. evet ev işi zayıflatmıyo yani diyet falan yapılıyosa. kilo almadan önce herkes ay ne güzel fiziğin diyodu şimdi hamilemisin diyolar kaydirigubbakcemile3 bıktım oyüzden vermeye karar verdim başladım bakalıminşallah sonu gelir. öperim ablam görüşmeküzere
firstlayd ablacım hiçde kilolu görünmüyodun vala fıstık gibiydin hepiniz çok hoş hanımlardınız
ne güzel eşinizin size yardımcı olması arada beylerin fikrini almak lazım
günaydıın hanımlar napıyosunuz bakalım yatıyonuz dimi yatın yatın tadını çıkarın ama ben ben malesef işyerindeyim çalışıyorum...23 nisanı cumartesiyi geçtim pazar bile çalışıyorum...offf of dinlenmek yan gelip yatmak istiyorum...bu arada yazdıklarınızı okudum hepinize teşekkür ederim hanımlar iyi temennileriniz için bu arada bu özel mesaj nasıl açılıyo...ya iyice beceriksizmi oldum nedir.gelişmiş mesajdan resim ekliyemiyorum ruh halimi değiştiremiyorum öyle depresyonda kalakaldım hakikaten öyleyim ama arada değişiklik istiyor insan nebilim delirmek üzereyim,ha cinnet geçirdim geçiricem,cılkım çıktı ruh halimi tıklıyorum liste çıkmıyo...ne mızmız oldum demi kusuruma bakmayın dün arkadaşımın düğünü vardı gidemedim,annem rahatsız gidemedim,kaynanamlarda ha geldi gelecek,üstüne bide eşimle dalaştık yani tam depresyon formumdayım...düğüne,anneme gidemeyip ne yaptım bilin işyerinde çalıştım... offff of ben oflamimde kimler oflasın...tam arabesklik oldum valla...
slm kızlar nasılsınız kimse online değl geziyorsunuz demi.....şimdi kıskandım bende gezeceğim
canım artık yaşlandık. biz hoşluğu gençlere bıraktık. tek derdimiz şu göbekler. hareketimizi kısıtlıyor.
gerçekten eşim çok zevklidir. evimizin mobilyalarıda onun zevkidir. gerçekten güzel şeyleri sever. çocuklar bile babalarına danışır bu yönden. eh hemşonuzu çok övdüm. hani gelininize alkış. :1hug:
ablacım her yaş başka güzel şimdi gençlerde daha çok göbeçik var bazı babalar evleriyle çocuklarıyla öyle ilgisizki alkisalkisalkis alkisalkisalkis
canım yine bu konuda kızıma danışmanı önereceğim. o sana yardımcı olur. editörlerin görevi bu zaten. mesajını açmanı gerekirse resmini değiştirmene yardımcı olacaktır.
canım işin olduğuna şükret. ya olmayıpta evde oturaydın. o daha zor. bizde tatil günleri çok göreve çağrıldık. bunlarda geçer merak etme.
annene üzüldüm. geçmiş olsun. kaynanada bişey demeyeceğim. otursun oturduğu yerde ya. ben bile kızıma 2 senede bir gidiyorum. ailem ankarada. onlarada iki senede bir giderim. ne bu ya. vırt zırt istanbuldalar. hizmet ettirmeyi seviyor anlaşılan. yerlerinde su mu çıkıyor. aaa kızdım yine. usandırmışlardır milleti. artık oğullarının ve kızlarının ele karıştıklarını kavrasınlar ya. eskiden kızım izmirde otururken bile ayda bir evine giderdim. üstelik evleride bana yakınken. hatta bu yüzden damadım bana çok gücenirdi. az giderdim ve tatlı giderdim. çok gitseydim acı olurduk. ben yaşlıyım, siz gelin derdim. ilerde gelinimlede böyle olacağıma inanıyorum. kısa ve öz görüşecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?