maibeyaz'ın zayıflama serüveni başlıyorrr

evetttttttttttt bu gün tartı günü ve kilom 61

ama sevincim içimde kaldı gece dişlerimin ağrısından uyuyamadım şimdi dişçiye gideceğim bakalım ne dicek...

geçmiş olsun canım dişler zor oluyo ama şunu diyeyim sana ben 20 tane yaptırdım biliyosun inan o kadar acımıyo yapılırken acısa zaten dayanamazdım. inan diş ağrısı çekmeye değmezmiş canım. keşke daha önce gitseymişim diyorum şimdi. iltihap yapıyoağrıyo zor yani. bence hemen git.
kilo vermene çok sevindim canım aferin ama şımarma sakın devam et eşinin dönmesine az kaldı. bu arada göbişin ne alemde canım

senin yaramaz beni gülmekten öldürecek. tencere tabakmı istiyo ayy ne cin bişey bu ya

geldin mi hugocum hoşgeldin bebişim... hiç de kırmaz kardeşini... canım benim...

canım ben sana dişlerini sorucam... geçmiş olsun nasıl oldun....
ben de gidicem şimdi de sen ne şikayetle gittin de bu kadar uğraştırdılar seni... çok korkuyom...:18:

gidicem zaten de gitmeden bi ön bilgi alayım dedim senden...
ayy ne şımarcam kız dişlerimden bişey yiyemiyorum ki zaten... soğuk yesem sızlıyolar sıcak yesem sızlıyolar... demin kuru kayısıyı çiğneyemedim felaket acıttı...
göbüşüm aynı şimdilik... sporu bıraktım ya yeniden başlasam iyi olacak...çok saldım kendimi...

kırarmıyım hiç zaten düzenli geliyorum seviyorum özlüyorum seni.
canım benim dişlerim porselen olacaktı kesildi filan zor değildi. fakat bi dişim ölmüş anlamadık. porseleni yapıştırdı doktor ertesi gün dişti iltihaplandı sonra gittim doktora porseleni söktü sökerken zordu ama acı olmuyo zaten. psikolojik olarak zorlanıyosun. sonra kanal tedavisi yaptı ilaçladı tekrar geçici diş taktı ölçü aldı oraya yeni porselen için ölçü aldı yolladı yakında gelecek yediden takacaklar. birde benim 20 dişim porselen oldu az değildi onca dişin kesilmesi temizlenmesi yordu beni 2 aydır gidiyorum. ama sana tavsiyem asla ihmal etme. ettikçe ilerler. bi dişte sorun varsa çürük zamanla diğer dişlerede sarıyo sanki. ilerle birsürü diş için gitmektense şimdi git bence. acı olmuyo zaten sadece psikolojik olarak insan etkileniyo ama alışıyosun artık korkmuyosun bi süre sonra. zaten morfinle duymuyosun bile. bence ihmal etme. acısı geçse bile git canım acıdığına göre belli sorun var ihmal edersen ilerler birgün karşına yine gelir hemde diğer dişlerede zarar verir

benimde öyleydi canım bişey yiyemiyodum artık şimdi herşeyi yiyorum hiç ne ağrı ne bişey. çok memnunum. öbür türlü yok acıyo yok iltihaplanıyo zor valla. dişlerini yaptır canım birde muhakkak diş ipi kullan fırça diş aralarını yeterince temizlemiyo. dişlerini yaptırıp kendi dişlerinede diş ipi kullandınmı tamamdır bişey olmaz. bu arada kaç dişin var sorunlu benim

özelemi gideceksin. ben özele gittim hastanede porselen yapılmıyo diye gittim. şimdide bi sorun olsa hemen giderim. o kadar uğraştım kesildi filan sorun olmasın artık. yirmilik dişleride aldırdım bi tane kaldı. temizletiyorum komple.

dişler ihmal edildikçe malesef ilerde daha zor oluyo canım. ben çok pişmanım keşke bunca zaman gitseymişim. ama yok illa yemek yiyemez hale gelene kadar bekledim öyle gittim. eee öyle oluncada tabiki sağlam diş kalmadı hepsi yapıldı

selam arkadaşım tebrikler 61 olmuşsun benim pcde sorun vardı birkaç gündür şükür bugün hallettim ve burdayım ama benim bugün diyet falan kalmadı hep hamurişi yedim birde gören herkes sen çok zayıflamışsın demiyomu böyle olunca azim falan kalmıyo nede olsa zayıfım diye Ya Rabbim ne nonkörüm demi şişmanlamışsın derler kızarım zayıflamışsın derler kızarım bir kaç ay önce ne güzel her hafta 1 kilo veriyodum her yediğimi 2-3 kaşık yiyodum şimdide dikkat ediyorum ama iyice kısamadığımdan ayda 1 kilo ancak vericem galiba neyse canım sen iyi gidiyosun bu arada geçmiş olsun diş ağrısı çok kötü Rabbim şifa versin

hayatım sabah aniden çıkmak zorunda kaldım kusura bakma...özele gittim canım evlenmeden önce kırılan bi dişim vardı o çürümüş yanındaki yirmilik dişi de çürütmüş....kırık dişe kanal tedavisi yapılacak yirmilik dişlerin hepsi çekilecek...diş etlerim çok hassas çok kanıyor onlar için antibiyotik verdi... bakalım bu gün diş taşlarını temizlemekle başladık inanılmaz acıdı...kanal tedavisinde falan acımaz inşallah bu kadar...

hoşgeldin canım...demek diyeti bozdun tabi iki gün benden ayrı kaldın hemen üzüntüden yemeğe verdin kendini...
şaka bi yana gözlerim aradı seni gerçekten... çok destek oluyorsun bana sağol canım... sen de biraz daha sık dişini yaza az kaldı...kilon da az kaldı... bak ben sana yetişicem hatta sollicam kaldır potişini...

herkese günaydın hayırlı sabahlar...
akşamdan yatılı misafirimiz vardı... sabah sıcak sıcak yemek için makineye ekmek koymuştum... kızlar sıcacık ekmek kokusuyla uyanmak müthiş bir duygu...
saat 6 da ekmeği çıkardım ve inanın ben eskiden o ekmeği bitirmeden duramazdım ama bu günsadece 1 dilim yedim... çok mutluyum kendime engel olduğum için... dmekki ben bu işi başaracağımmmmm

sabah yediklerim
4 kayısı
1 dilim ekmek
1 kk ezine peyniri
4 zeytin
maydanoz, 4 çer domates

şimdi yeşil çay içeceğim...

Son düzenleyen: Moderatör:
haklısın canım sen beni sollıycaksın bu gidişle bugün 15 kişilik misafirlerimiz var akrabalar toplanmış bize geliceklermiş dün akşam iki çeşit börek ve zeytinyağlı sarma yaptık şimdide 2 çeşit ikram daha yapıcam gelde diyet yap perşembeyede annemin günü var sıra bizde ordada 20 kişi oluyolar 4 çeşitte ikram yapılıyor artık yemektenmi yorgunluktanmı kilo alırım bilemem hadi canım ben çıktım daha çooook işim var sanada kolay gelsin canım

günaydın maikuzusu günaydın canım. dişçiye gitmen iyi olmuş canım kanal tedavisi acımıyo fazla dayanırsın. bende bugün tekrardan dişçiye gideceğim yirmilik dişim çekilecek. şunu belirteyim yirmilik dişlerde alt yirmilikler çekildikten sonra ertesi gün biraz acıma yapabilir ama öyle çok değil ama üst yirmilikler kolay oluyo canım. anlamıyosun bile. benim bi tane kald o da bugün çekilecek heralde. canım dişler durdukça dahada sorun çıkarıyo o yüzden bekletmeye gelmez iyi olmuş gitmen. ihmal etme çünkü en geç 1 yıl sonra sorunlu dişler iyice sorun çıkarıyo canım. bak ben kaç aydır gidiyorum biliyosun az kaldı ama hala bitmedi

maşallah maicik iyi gidiyosun sakın bozma yoksa o göbecik bu yaz seni üzer canım. artık üzülmeyelim demi canım beraber verelim

inanır mısınız ben bi günlüğüm olduğunu unuttum...
hoşgeldiniz mavliciğim ve hugocuğum...
mavlim inşallah bozmamışsındır dicem ama gitmiş artık o diyet bellli inşallah abartmamışsındır diyim en iyisi...
hugocum hoşgeldin canım bakalım bu cuma başlayacaktık diş tedavisine 400-500 lira civarı tutar dediler özelde başlıcaktık normalde ama kızımın durumunu biliyosun ya dün kızımın özel eğitim almasına karar verdik ve baya masraflı olacak bizim için... şimdilik geçici dolgu yaptıracağız allahın izniyle eşim gelince başlayacağız artık...
diyetim de iyi gidiyor bu arada...
bu gün stepperım geldi hemen 800 adım çalıştım şimdi bi 800 daha çalışacağım... formdan düşmüşüm yavaş yavaş toparlarım artık...

Son düzenleyen: Moderatör:
bence zaten fazla kilolu değilmişsin 62 kilo neki ben 76 kiloyum şuan keşke bende öyle olsam 55 olmak ta istemiyorum çünkü eşimde bende çok zayıflığı sevmiyoruz

günaydın günnüşüme uğrayacak herkese...

sabah kahvaltım 1 kk peynir
4 çeri domates
1 dilim ekmek
6 zeytin
maydanoz

Cnm gunlugunu okudum ıyı gıdıyorsun aynı sekılde devam benım şafak 37 kastamonu cok bısey kalmadı artık stepperden bahsetmıssın nasıl senced bı faydası varmı zayıflamaya benım evde kondısyon bısıkletım var sence stepperda almalımıyım.Nerelerı calıstırıyor bu alet bısıklette aynı ısı gorurmu sence?Bilgin varsa paylasırsan sevınırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…