Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun arkadaşım vermiş olman çok iyi ama daha iyi olabilirdi poğaçaları 2 değilde 1 yesen dahada iyi olurdu canım olsun vermişsin genede maşallah yediklerin yağ olmasın erisin gitsin inşallah:13:merhaba canım kıızm hastaydı uğrayamadım... dün de misafirlerim gelecekti bir sürü hazırlık yaptım gelmediler ben de oturdum hepsini kendim yedimmm derrrrmişimmm...
şaka şaka ben de komşuları çağırdım onlara yedirdim...
ben 2 poğaça
5 mercimek köfte
2 kk kadar ağllayan pasta yedim...
akşamda sadece salata yiyerek dengeledim..
sabah da 2 poğaça 1 bardak şekersiz çay
1 kk peynir yedim..
bu gün tartı günü 1 haftadır 300 gr verdim veeee bu gün itibariyle kilom 61,7
daha iyi olabilirdi ama ben yine de çok mutluyum...
ne mahsuru olucak canım hoşgeldin sefa getirdin gerçi burası maiinin mekanı ama arkadaşımın işi var galiba onun yerine ben ev sahipliği yapayım demiiihepinize merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum bi mahsuru yoksa eğer :) bütün yazdıklarınızı okudum benim de sevgilim askerde şafak bu gün itibariyle 66 ve kilom 58 vermem gereken bi 5 kilom var ve o gelene kadar vermeliyim ... birlikten güç doğar dimi
amaaan yakıştımı ben bugün tüm gün dışardaydım 2 öğün yedim sabah 9 da birde 16.30 da yedim çok acıkmıştım gittiğim yerde tabağıma ne koydularsa sildim süpürdüm(( sabah 3 dilim çavdar ekmeği zeytin peynir bal yarım haşlanmış yumurta yedim misafirliktede iki tane sultan tatlısı bir gül böreği bir kase kısır yedim akşama yemeyip dengelemeyi düşünüyorum tabii 3 mil lesli ve yeşil çay içicem inşallahhoşbuldum canm benim :) teşk ederim ... evet canm o yokken sen ev sahipliği yap bundan sonra hem sana da çok yakıştı ev sahibi olmak ..:)
hepinize merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum bi mahsuru yoksa eğer :) bütün yazdıklarınızı okudum benim de sevgilim askerde şafak bu gün itibariyle 66 ve kilom 58 vermem gereken bi 5 kilom var ve o gelene kadar vermeliyim ... birlikten güç doğar dimi
kimse cevap yazmamış
geçmiş olsun arkadaşım vermiş olman çok iyi ama daha iyi olabilirdi poğaçaları 2 değilde 1 yesen dahada iyi olurdu canım olsun vermişsin genede maşallah yediklerin yağ olmasın erisin gitsin inşallah:13:
ne mahsuru olucak canım hoşgeldin sefa getirdin gerçi burası maiinin mekanı ama arkadaşımın işi var galiba onun yerine ben ev sahipliği yapayım demiii
amaaan yakıştımı ben bugün tüm gün dışardaydım 2 öğün yedim sabah 9 da birde 16.30 da yedim çok acıkmıştım gittiğim yerde tabağıma ne koydularsa sildim süpürdüm(( sabah 3 dilim çavdar ekmeği zeytin peynir bal yarım haşlanmış yumurta yedim misafirliktede iki tane sultan tatlısı bir gül böreği bir kase kısır yedim akşama yemeyip dengelemeyi düşünüyorum tabii 3 mil lesli ve yeşil çay içicem inşallah
kuzucum sevgi pıtırcığım.. kilo vermene sevindim ama sakın şımarma çünkü senin hem şekerin biraz yüksek çıkmıştı hemde malum göbek var o yüzden en azından hamurişinden kızartmadan cips cola yağlı şeylerden uzak dur tatlıdanda öyle yoksa zayıf yerlerin dahada gider göbeğin kalır üzülürsün. listene tam uy. kaçamak olacaksada sevdiğin kısır mercimek köftesi gibi iştah açmayan kan şekerini yükseltmeyecek şeyler olsun. ayy özlüyorum kız seni illa gelicem hergün buraya valla çok sevimli çok şekersin
hoşgeldin canım topicime... askerlerimiz beraber gelecek inşallah allahın izniyle...
çok memnun olurum canım her zaman beklerim... kilon çok değilmiş ... beraber verelim inşallah bu 6 ayda askerlerimize incecik görünelim...
kız daha yeni girdim yeni gördüm...
ayy evet çok olmuş olabilir ama çok güzeller eskiden 5-6 yerdim çok hafif olduğu için doyurmuyo... zaten içinde yağ da yok labne peyniri koyuyorum bi onun içinedki yağ var....bu gün de salata yicem dengelenir artık... öğle yemeği yemedim zaten... bu arada sağol canım misafirlerime ev sahipliği yaptığın için... yanlız kalmamış arkadaşım...
hoş buldum canmm... evet askerlerimiz birlikte gelecek sanırım ama siz evlisiniz sanırım biz daha sevgiliyiz sabah uyandım cnm işe gelmek için annem çorba pişirmişti bi kase çorba içtim bi tane de kuru pasta yedim çıktım saat 12 gibi de öğle yemeği yicez yemekler iş yerinde pişiyor bu gün börek günü yemek istemiyorum ama ya dayanamaz da yersem :26:
Mai canım günlüğün varmış senin, hayırlı olsun canım...
uzun zaman olmuş açalı maaşallah..
artık seni burdan da destekleyeceğim abonelik yapıyorum topicine :)
şimdi öğle yemeği olarak sadece yağsız salata yiyeceğim...
inşallah cnm benim gelsin de biz de sizin gibi evleniriz... ama gerçekten bana bile çok zor geliyor gidişi beklemek çok yıpratıyor ki bi de siz evlisiniz çok daha zordur ... allahım güç versin inş dönerler bir an önce ...çok güzel cnm başka bişey yeme arada da bi meyve yersin yeter akşama kadar sonra akşam yemeğini yersin ...... ben çok üzgünüm ama çok yedim yaa pişman çok hem de bi poğaça bi börek ve bi kase muhallebi yedim :18: yedikten sonra pişman oldum ama yapcak bişey yok ... keşke yemeseydim iyi gidiyordum sanki verdiklerimin hiç bi anlamı kalmadı gibi geliyor ya çok pişman oldum
günaydın canm... olsun dün geçti artık bu gün güne daha iyi başlayalım sabah kahvaltımızı yapalım öğlede hafif şeyler yiyelim bol bol su içelim ...inşallah canım... şafak 63 allahın izniyle...
börekler için de yemişsin artık napalım.. bol bol yeşil çay iç spor yap yağa dönüşmeden gitsinler artık.... ben de tutamadım dün boğazımı bu gün baya spor yaptım yeşil çay falan dengeledim sanırım...
bu günü iyi kapattım ama suyum yine az... tüm gün 2 bardak su içtim...
merhaba bebişim.. evet dün hiç abartmadım hafif şeyler yedim kaçamaksız geçti günüm çok şükür...senin de öyledir inşallah...günaydın canm... olsun dün geçti artık bu gün güne daha iyi başlayalım sabah kahvaltımızı yapalım öğlede hafif şeyler yiyelim bol bol su içelim ...
hayırlı pazarlar maicim