• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maibeyaz'ın zayıflama serüveni başlıyorrr

hayırlı pazarlar canım... hoşgeldin günnüşüme... dün çok yoğundum uğrayamadım...ama güzeldi günüm hiç kaçamak yapmadım...:16:
afferiiiim:16:

merhaba
sabah kahvaltım
1 yumurta
yarım kk peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
7 yaprak marul
1 bardak yeşil çay

öğle
5 kaşık yoğurt çorbası
2 kaşık yoğurt
6 kaşık taze fasulye
1 kaşık nohut yemeği...
afiyet olsun kilo olmasın inşallah menün güzelmiş:46:

teşekkür ederim canım beni yanlız bırakmadığın için... çok seviniyorum gerum geldiğim zaman günnüşümde yorum görünce...:71::71:

bu gün ara öğünümde yarım paket altınbaşak bisküvi yedim
2 bardak ta yeşil çay içtim

akşam da
marul, soğan, kırmızı lahana, havuçtan yaptığım yağsız salatayı yedim...

bu günü de kaçamaksız atlattık çok şükür.... darısı kalan 63 günün başına inşallah...:60:

Günaydınnnn Herkeseee

kahvaltım
1 yumurta
1 dolmates
1 dilim ekmek
1 bardak yeşil çay

teşekkür ederim canım beni yanlız bırakmadığın için... çok seviniyorum gerum geldiğim zaman günnüşümde yorum görünce...:71::71:

bu gün ara öğünümde yarım paket altınbaşak bisküvi yedim
2 bardak ta yeşil çay içtim

akşam da
marul, soğan, kırmızı lahana, havuçtan yaptığım yağsız salatayı yedim...

bu günü de kaçamaksız atlattık çok şükür.... darısı kalan 63 günün başına inşallah...:60:
ne demek herzaman canım çok uğrayamasamda en azından günde bir kez sayfana bakıyorum kaçamaksız geçicek inşallah 63 gününde

cumaya hedefim 61:61:
inşallah

Günaydınnnn Herkeseee

kahvaltım
1 yumurta
1 dolmates
1 dilim ekmek
1 bardak yeşil çay
akşam oldu artık ama inşallah günün aydın olmuştur:60:

ne demek herzaman canım çok uğrayamasamda en azından günde bir kez sayfana bakıyorum kaçamaksız geçicek inşallah 63 gününde

inşallah

akşam oldu artık ama inşallah günün aydın olmuştur:60:

sağol canım... hoşgeldin tekrardan...
hep benden bahsediyoruz senin diyet nasıl bebişim...

öğünlerimi de yazayım
öğle
5 kaşık taze fasulye
2 kaşık yoğurt
1 soğan

artık öğünlerde soğan yemeye karar verdim acayip şişiriyo bişey yemeye halim kalmıyo...:1:

ara öğün olarak da
yarım paket çubuk kraker yedim...

sağol canım... hoşgeldin tekrardan...
hep benden bahsediyoruz senin diyet nasıl bebişim...

öğünlerimi de yazayım
öğle
5 kaşık taze fasulye
2 kaşık yoğurt
1 soğan

artık öğünlerde soğan yemeye karar verdim acayip şişiriyo bişey yemeye halim kalmıyo...:1:

ara öğün olarak da
yarım paket çubuk kraker yedim...
hoşbuldum canım ben tam olarak diyet yapmıyorum yediklerimi az yiyorum beyaz ekmek yemiyorum çavdar ekmeği yiyorum oda günde 3 dilim birde akşam 6dan sonra bişey yemiyorum bakalım cumaya tartıcam bir fark olmuşmu birde yürüyüş yapıyorum yada lesliyle yürüyorum inşallah mayısa kadar 52 53 kilolara inerim kardeşimin düğünü var da:23:
arkadaşım soğan taze soğanmı tazeyse yenirde ben kuru soğan ve sarmısağı yiyemiyorum midemi yakıyor salataya koycaksamda tuzla ovalayıp suyunu çıkarıyorum sarmısağıda pişen yemeklerin yağında kavuruyorum hem daha lezzetli oluyor hemde kokmuyor malum hergün dışarıdayım ...

Son düzenleme:
hoşbuldum canım ben tam olarak diyet yapmıyorum yediklerimi az yiyorum beyaz ekmek yemiyorum çavdar ekmeği yiyorum oda günde 3 dilim birde akşam 6dan sonra bişey yemiyorum bakalım cumaya tartıcam bir fark olmuşmu birde yürüyüş yapıyorum yada lesliyle yürüyorum inşallah mayısa kadar 52 53 kilolara inerim kardeşimin düğünü var da:23:
arkadaşım soğan taze soğanmı tazeyse yenirde ben kuru soğan ve sarmısağı yiyemiyorum midemi yakıyor salataya koycaksamda tuzla ovalayıp suyunu çıkarıyorum sarmısağıda pişen yemeklerin yağında kavuruyorum hem daha lezzetli oluyor hemde kokmuyor malum hergün dışarıdayım ...

ben de leslli yapıcam ama her gün aksatıyorum.. spor aletim vardı onu da servis götürdü.. sporsuz olmuyor yaa.... hemen akşam yemeğinden sonra yapyım inşallah bi lesli 5 mil

canım soğan bildiğimiz soğan taze falan değil... onu sumakla limonla karıştırınca güzel oluyor ben seviyorum... sarımsağı da severim aslında ama dediğin gibi hem koku yapıyor hem benim tansiyonumu düşürüyor malesef...

ben de leslli yapıcam ama her gün aksatıyorum.. spor aletim vardı onu da servis götürdü.. sporsuz olmuyor yaa.... hemen akşam yemeğinden sonra yapyım inşallah bi lesli 5 mil

canım soğan bildiğimiz soğan taze falan değil... onu sumakla limonla karıştırınca güzel oluyor ben seviyorum... sarımsağı da severim aslında ama dediğin gibi hem koku yapıyor hem benim tansiyonumu düşürüyor malesef...
evet canım sporsuz kesinlikle olmuyor yani ben yapamıyorum ikisinide denedim sadece spor yaptım inceldim ama kilo veremedim sadece yediklerimi azalttım gene kilo veremedim ikisinide yapmak gerekiyor lesli çok güzel evde istediğim saatte yapabiliyorum ben çok memnunum ben çok farkında değilim ama annem basenlerimin küçüldüğünü söylüyor:60:

Son düzenleme:
evet canım sporsuz kesinlikle olmuyor yani ben yapamıyorum ikisinide denedim sadece spor yaptım inceldim ama kilo veremedim sadece yediklerimi azalttım gene kilo veremedim ikisinide yapmak gerekiyor lesli çok güzel evde istediğim saatte yapabiliyorum ben çok memnunum ben çok farkında değilim ama annem basenlerimin küçüldüğünü söylüyor:60:

ne güzel canım.. ben de düzenli spor yaptığım sıralarda gözle görülür derecede inceldim ama işte diyette iki ileri bi geri gidince kilomda pek değişiklik yok malesef...ama kaçamakları bitirirsem inşallah kilom da azalacak...bu gün de kaçamaksız geçti günüm çok şükür....

akşam menüm

4 kaşık ıspanak
2 kaşık patates
2 kaşık yoğurt
1 tabak salata...

günaydın herkese

sabah kahvaltım
1 yumurta
5 zeytin
1 domates
2 dilim ekmek

hergün aynı aslında...:1:

kolay gelsin canım sana maibeyaz senin topiğini baştan sona kadar okudum ben senin yediklerinde de az yiyorum ama tartıda hep aynıyım bazen artyor bile kilom 3 ltye yakın su içiyorum elmalı sirkeli suyumuda içiyorum ya ben de neden düşmüyor bu kilolar tartıya çıkmaktan nefret ettim ama moralimi bozmamaya çalısıyorum leslie sansoneye başladım birde yeşil çay alıyorum eczaneme sipariş verdim sende bozma moralini bak eşinin gelmesine az kalmış inş güzel bir sekilde karşılarsın eşini acaba bende ödemmi var şiş oluyorum

gunaydın maımm gunaydın benım kucuccuk kuzummmmmmm ne guzel bı gun oyle degılmıı ayyyy msn dede gormedım senı muabbet edek aksam bende yuruyeyeyım 100 gram versem 100 gramdır :52::52:

ara yok
öğle yemeğim aceleyle dışarı çıkacaktık yemek yoktu hemen omlet yaptım onu yedim yoğurt ve peynirle

arada misafirlikte 2 çatal biber kızartması
1 bardak şekersiz çay içtim

akşam yemeğimde
marul taze soğan kırmızı lahana, maydanoz ile yaptığım salatadan yedim...

gün boyu 500 ml su içtim...
suyum yine az off offf :5:

kolay gelsin canım sana maibeyaz senin topiğini baştan sona kadar okudum ben senin yediklerinde de az yiyorum ama tartıda hep aynıyım bazen artyor bile kilom 3 ltye yakın su içiyorum elmalı sirkeli suyumuda içiyorum ya ben de neden düşmüyor bu kilolar tartıya çıkmaktan nefret ettim ama moralimi bozmamaya çalısıyorum leslie sansoneye başladım birde yeşil çay alıyorum eczaneme sipariş verdim sende bozma moralini bak eşinin gelmesine az kalmış inş güzel bir sekilde karşılarsın eşini acaba bende ödemmi var şiş oluyorum

canım ödemde olabilir az yediğin için de olabilir..
benim diyet listem 1500 kalorilik biz dalga geçeriz fil diyeti diye ama dr um sıkı sıkı tembih etti bunlardan ne eksik ne fazla yiceksin diye...
ben ilaç kullandığım için ve diyeti aksattığım için çok yavaş veriyorum kiloyu aslında daha çok vermem lazım dr un dediğine göre...

gunaydın maımm gunaydın benım kucuccuk kuzummmmmmm ne guzel bı gun oyle degılmıı ayyyy msn dede gormedım senı muabbet edek aksam bende yuruyeyeyım 100 gram versem 100 gramdır :52::52:

hoşgeldin canım
hava güzeldi bu gün kendimizi dışarı attık bebekleri koyduk arabaya gezdik kayınvalidemle...
misafirliğe gittik ama bak 2 çatal biber kızartması yedim başka bişi yemedim....:61:

kuzucuğum nasılsın bakiyim bikaç gündür yoktum bende dişimde sorun çıktı iltihaplandı filan ancak geldim. senide dolaşayım dedim :9:

kuzucuğum nasılsın bakiyim bikaç gündür yoktum bende dişimde sorun çıktı iltihaplandı filan ancak geldim. senide dolaşayım dedim :9:

hoşgeldin bebişim geçmiş olsun... benim de dişçiye gitmem lazım ama sen böle dedikçe korkuyorum...
bakalım cesaret edebilirsem yarın gideceğim...

selam herkese...
bu gün yoğun bi gündü daha yeni oturabildim
sabahtan hilali fiziğe götürdüm sonra ordan geldik kayınvalidemle pazara gittik ama gitmez olaydım... yaa benim çocuklarım neden normal değil anlamıyorum... bir sürü oyuncağın içinde tencere tabak çaydanlık istiyo oğlan... mahvoldum pazarda.. lesli 5 mil yapsam bu kadar yorulmazdım sanırım...

bu günkü yediklerim
sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 bardak yeşilçay
1 avuç maydanoz
1 dilim kepek ekmeği

ara yok dışardaydık

öğle
5 kaşık patlıcan
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

ara
yarım kepek ekmeği
4 çeri domates
maydanoz ve bahçeden topladığım otlarladan atıştırdım
1 bardak ta yeşil çay içtim...

akşam yemeğim
4 kaşık pırasa
bol yağsız salata

bu günü de kaçamaksız atlattım... yarın tartı günü bakalım bana neler gösterecek...:66:

evetttttttttttt bu gün tartı günü ve kilom 61:62::62::62:

ama sevincim içimde kaldı gece dişlerimin ağrısından uyuyamadım şimdi dişçiye gideceğim bakalım ne dicek...:59:

Back