Mahkeme kararıyla evlenen var mı ?

Bak çocuk senin o çok seviyorum dediğin adam sapığın bayrak taşıyanı
Reşit olmayan bir kızla cinsel birliktelik yaşadığı için
Karşılıklı rıza olması önemli değil
Ayrıca senin annen nasıl senin evlenmen için uğraşır aklım almıyor...

Artık üstüme gelmeyin yeter lütfen herkes kendi hayatına baksın sizdende başka birşey istemiyorum artık ...

Evet bazı olası durumlarda hakimler kabul edebiliyor ama onunda bir kaç sınırı var.
Direkt elimde ses kaydı var delil bu demek deli saçması.
Seni suçlu konumuna düşüren bir durum arz ediyor.

Az kaldı zaten Mune gelip şu konuyu kapamazsa ben uğraşacağım bu gidişle.Bu yaşta aklı fikri evlilik olmamalı bir insanın.

Yasal olarak dahi sen kendi kararlarını verebilecek yaşta ve olgunlukta değilsinki anne babana bağlısın.
Ayrıca 2000 doğumluymuş çok küçük yahu.

Sevgilisi reşit ama reşit olmayan bir çocukla birliktelik yaşayarak suç işlediğini bilmeyen bir çocuk sanırım.

Ben 20 yasinda evlendim ve evlendigimdede devlet memuruydum bana da cok dediler evlenme gencligini yasa yasin cok kucuk diye ailemde hep karsi geldi ama bende cok seviyorum diye evlendim suan 24 yasina gircem ama hayatimdaki 3 yilim bekar arkadaslarima ozenmekle gencligimi yasayamamin pismanligiyla gecti ve ben evlendigim zaman anladim ailemin neden istemedigini suan cok mutluyum ama simdiki aklim olsa yine evlenirdim ama gencligimi yasayip oyle evlenirdim yine esimle evlenirdim ama daha ileriki zamanlarda evlenirdim.
Memur olmama ragmen kendi ayaklarimin ustunde durmama ragmen esimin ailesi tarafindan hep huzursuz oldum ve basta verilen sozler hic tutulmadi ben bu halde boyle es..imin ailesinden cektiysem sen o halde neler cekersin neler malvarliklarina aldanip evlenme seni seven zaten bekler ah canim ah evlenipte gencligini yok etme hayatini karartma

Ah be çocuk, zaten istesen de istemesen de o yaslara geleceksin. Neden çocukluğunu yasamak varken 30 yaşında gibi davranmaya calisiyorsun?

İkiniz de daha bebeksiniz aklinizi başınıza toplayin. Bak burada yüzlerce kisi ayni şeyi söylüyor, bu kadar insan yanılıyor olamaz değil mi? Bilmiyorsunuz diyorsun, hepimiz o yollardan geçtik senden çok biliyoruz bunu sen de biliyorsun. Bilmesen zaten konu açıp sormazdin bize...

Tıpkı trafikte olduğu gibi, tüm arabalar üstüne geliyorsa ters yönde giden sensin demektir.

Ayrılamam diyorsun biz sana ayrıl demiyoruz ki. Baban sakinleşene kadar bir sure ara ver diyoruz. Aşkınızin o kadar büyük olduğuna inanmıyor musun yoksa? Ara verirseniz beklemez mi sevgilin?

Yahu tamam artık birşey söylemiyorum daha çok mahfolsun istemiyorum hayatımın lütfen .

Zaten 16 yaşında sayılır. Birilerinin sevgilisine yaptığının suç olduğunu bildirmesi gerek. Belki de hamile konu sahibi yoksa neden acele etsin bu kadar. Koca delisi olacak değil ya

Evlenirsen;ilk bir yılda bilinçsiz bir evlilik olduğundan hemen hamile kalacaksın,eşin çocuk yaşta ev geçindirme derdine sen,bebek (kendinide)büyütmeye çalışacaksın!İlk bir yıl oh ,2. yıl of demeye başlayacaksın,Aşk sevgi bir süre sonra alışkanlığa dönüşünce,o eski heyecan kalmayınca,o zaman görürüm seni!Nasıl yaptım bunu diyeceksin!Eğer bir şeylerin intikamını alıyorsan kendinden çıkarma acısını!Şu yaşlarda olup dünyanın en güzel aşkı diyerek, herşeyden vazgeçmeyi göze alan sen;ilerde nelerden ödün verdim de hayatımı kararttım, diyeceksin o çok sevdiğin aşkına;o da sana dönüp ben nelerden vazgeçtim diyecek....Sonrası huzursuz,mutsuz bir evlillk,masallardaki gibi değil yani!

Zaten 16 yaşında sayılır. Birilerinin sevgilisine yaptığının suç olduğunu bildirmesi gerek. Belki de hamile konu sahibi yoksa neden acele etsin bu kadar. Koca delisi olacak değil ya

Bende bunu anlayamadım. Hangi ay doğumlu acaba.Ciddi anlamda bu yaşta evlenmem lazım demek bilemiyorum aklım almıyor.

1.seçenek Ailesi çok çok baskıcı olduğu için çocuğun ilgisine kapılmış bir genç kız.

2.seçenek ailesi kızına yakın davransa dahi,çocuk sevgisi ve bir takım sözlerle kızın gözlerini kapatmış ve konu sahibi evlenince çok mutlu olacağına kendini kaptırmış dizilerdeki aşk evliliğini yaşayacağını düşünüyor.

3.seçenek kız ilişki yaşadığı için tehdit ediliyor (bu düşük ihtimalle) 4.seçenekse kız hamile.

Daha da fazlası yok bu seçeneklerin.Ama en kötüsüde olsa evlilik en son düşüneceği şey olmalı.
Bu kadar evlilik ısrarı normal değil

Ek olarak 16 yaşındasın imza ehliyetin bile yok.Kendi rızanla ilişkiye giremezsin.Buna karar verebilecek yaşta değilsin.Ya psikolojik ya da fiziksel şiddet gördün ki çocuk gelin olmak istiyorsun.Yaşıtların kitapçıda,kütüphanede vakit geçirirken sen evlilik peşine düşmüşsün

Hala nasıl bir baskı altına alındığının farkında değilsin.

evlenme sakın herşey tozpembe değil babanı dinle

Ee açsın googledan baksın o zaman....

acaba hamile olabilir misin ?
aslında baban öğrenip o zaman seni vurmasın diye bir an önce evlenmek istiyorsun ?
hı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…