• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahkeme kararıyla evlenen var mı ?

valla ben bısı anlamadım. herseyı okudum anlamadım, 10 yıldır beraberiz, 3 aydır birlikteyiz, yapmayın sakın öle bişi, babam ha vurdu ha vuracak, isterseniz gidin şikayet edin sevgilimi, nasıl evlencez onu soyleyın yeter, tamam sadece evlenmek istedim nedir yani. bu cumlelerden sonra beynım calışmıyor artık galıba:/ arkadaşlar hepınız adeta kendınızı parçalarcasına yazmıssınız konu sahibine, ellerınıze yorumlarınıza saglık. ama ısrarla anlamak ıstemıyor, hatta korkmuş artık kaçıp gitti gidecek yanı. bunlara 1 solersınız, 2 solersınız, 3. de artık anlamıorsa pardon ANLAMAK İSTEMIYORSA yormayın kendınızı. Insanlar 30 yasında evlenıp boşanıyor. bu 17 yasında koca derdınde yada bi halt karıstırdı temuızleme derdınde. Kımın ne oldugunu kavrayamadım. A ahhh keşke 17 yasında olsamda anacım benı okullara ugurlasa, akşam donsem gelsem evıme, tek derdım derslerım olsa. Tamam arada flörtler yada platonik şeyler olabilir ama onlarda normal canım.:)

Daha cok kucuksun ne evlenmesi? Su an evliliği kaçış olarak gorebiliosun ama ilerde cok pişman olablirsin daha 17 ve 19 yas eve bakmak için ideal yas değil esm ve ben sizden nerdeyse 10 yas buyuguz ama biz bile uyum saglayamadık ev gecndrme konusunda babanın yaptgi tabi dogru değil ama anane babanne yok mu konşsan?

Artık ne diyim bilmiyorum sadece boşu boşuna birşey olmasından ve babamın beni eve kapatmasından korktum ve özür dileyebilirim herkesi bu kadar uğraştırdıgım için başka birşey söyleyemem...

Ayrıca konun bence yalan bile degil.
Babanın tutumu felan.
Böyle absürd bir hikaye ortaya atıp ben evlenmek istiyorum demek zaten bildigin andavallık
Korktugun için yine yalan söylüyorsun.

Ya 16 yasinda cocuk kalkmis bizi kandirmaya calisiyor ve hala da inatla yalanlara devam ediyor araya ajitasyon katarak.Keriziz ya biz yiyecegiz yalanlarini.

hangi durumu yalanmış bu çocuğun?
bi aydınlatıverin.
okuyamadım.
ayrıca evt şikayet edilse iyi olur

Son sayfalara bak.
Evlenme çabasında olup,tabi ki ailesi destek vermeyen bir gencimiz burdan nasıl yol bulurda evlenirim diye öğrenmeye gelmiş

Ya 16 yasinda cocuk kalkmis bizi kandirmaya calisiyor ve hala da inatla yalanlara devam ediyor araya ajitasyon katarak.Keriziz ya biz yiyecegiz yalanlarini.

Az önce yalan söylüyorsun deyip nedenlerini açıkladığımız da bile kendisi ölümüne inkar politikasındaydı.
Yok babam öldürür bilmem ne evlenirse gençliği geleceği yanacak haberi yok.

Ayrıca 3 aylık tanıdığıyla ne evliliğiymiş

Ergenlikten çıkamamış bir de üstüne kalkmış kadın olmaya meylediyor
Hey Rabbim.
Babası eve kapatsa yeri var.

Merhaba, Ben 17 yaşından gün almaktayım ve erkek arkadaşımda 19 yaşını bitirmiş 20 yaşından gün almakta.Babam bizi ayırmak istiyor bunun için beni öldürmekle ve erkek arkadaşımı hapse attırmakla tehdit ediyor. Silahla beni vuracaktı annem ve anneannem zar zor tuttu hala böyle bir düşüncesi var. Beni evden kovdu hatta beni sevgilimin evine bırakıp polise kızımı kaçırdı ihbarı verip onu hapse attırmayı düşünüyor. Annemin çabalarıyla evdeyim fakat evde şiddet görüyorum ve eve kapatıldım. Uzun zamandır da psikolojik sorunlar yaşıyorum evde. Daha önceden öğretmenlerim ve doktorlar babamın beni psikiyatriye götürmesi için çok uğraştılar bende çok söyledim ama hiç bir şekilde ikna olmadı ve bu sorunlarım yaşadığım günlerde çok daha fazla arttı. Sevgimden dolayı sakin kalmaya çalışıyorum düşüncelerime sevdiğim kişi engel oluyor. Babamda bu işin bitmesi için yani bizim ayrılmamız için birimizin ölmesi gerektiğini söylüyor bizi tehdit ediyor. Evde bulunduğum sürede çok korkuyorum çünkü ne benim ne de sevgilimin can güvenliği yok şuan da. Bizim hiç bir şekildeayrılmayacağımızı kendiside biliyor vazgeçmem için bana şiddet uyguluyor hakaretler ediyor ve aşağlıyor. Haliyle yaşımızdan dolayı hiç bir şey yapamıyoruz ama bu durumdan canımız çok yanıyor. Bizde biraz araştırma yaparak yasal yollardan bu durumu çözebileceğimizi düşündük. Yasal olamayan yollardan giderek hayatımızı daha kötüye götürmek istemiyoruz. Eğer ki biz şuan da evlenmek için mahkemeye çıkarsak hakim bu yaşadığımız durumları olağan üstü durumdan sayarak evlenmemize izin verir mi ? Bu durumu yaşayanlar var mı ? Varsa mahkemede ne gibi sorularla ve durumlarla karşılaştınız yardımcı olurmusunuz ?
17 yasında kurudun kaldın ! kızım ne evlenmesi bu yasta gıt okulunu oku acıktan oku ! ne bu evlilik merakı buyuklerın bır sey dıyorsa doğrudur bence babanı dınle suyuna gıt özür dile okulunu oku mis gibi diplomanı al hayat karsına belkı daha ıyı fırsatlar çıkaracak bir şeye körü körüne bağlanma! evlendikten sonra ne olacak biliomusun buyuk bı ıhtımal kaynanaın evınde kalcaksınız eşin daha 19 yasında o adam işe girecek sana bakacak bıde askerliği vardır askere gıtse ssen

17 yasında kurudun kaldın ! kızım ne evlenmesi bu yasta gıt okulunu oku acıktan oku ! ne bu evlilik merakı buyuklerın bır sey dıyorsa doğrudur bence babanı dınle suyuna gıt özür dile okulunu oku mis gibi diplomanı al hayat karsına belkı daha ıyı fırsatlar çıkaracak bir şeye körü körüne bağlanma! evlendikten sonra ne olacak biliomusun buyuk bı ıhtımal kaynanaın evınde kalcaksınız eşin daha 19 yasında o adam işe girecek sana bakacak bıde askerliği vardır askere gıtse ssen yalnız kalacaksın kayınvaline hizmetçilik yaparsın artık baba evindeki o rahatlığı unut temizlik bulasık yemek ütü aklına ne gelirse sana kalacak + birde lafta yersin arada bide cocugun olur dunyanın bınbır türlü hali var yarın kavga ettın kocan senı kapı önüne koydu nereye gideceksin babanı küstürme oku oku oku daha da bişey demiyorum .17 yasında aklı nerelere çalışıyo bu kadar da koca merakı olmaz ya pes

nerden bileyim bazı insanlar cinsel ilişki yaşadıktan sonra mahkeme kararı olumlu yönde oluyormuş polis aileler arasında ara buluyormuş günlerce araştırdım böyle yazıyordu ne yapayım bilemedim cidden ya lanet olsun ne demeliyim bilmiyorum babam öğrenirse evlenmek ıcın boyle seylerle ugrastıgımı , hayatımı karartır sadece bundan çok korkuyorum yemin ederim.

Hic gercekci gelmedi bu hikaye bana
Ne tesadufki dun uye olmus anlattigi hikaye pufff :KK67:

Konunun gerçekliğine hiç ihtimal vermiyorum. Hikaye uydurma, gerçek olan evlilik isteği. Yok aile modernmiste, bana sonradan kiskanmista.. Anne ile anneanne de sizi zengin yere kakalamak için mi bu kadar arkanizda acaba? 16 yaşındaki çocuğa başka türlü bu kadar destek çıkılır olmasi mantıklı değilde...
Siz yine bildiğinizi okuyacaksiniz ama ben size çok kolay bir çözüm söyleyeyim.
Yalan söyleyin. Zaten hayatınızı her şekil mahvediceksiniz en azından yalan söyleyerek zaman kazanırsınız. Babanız ayrıldım yaptıklarına dayanamadim diyim, gerçekten bir süre de hiç irtibata geçmeyin. Sonra 2. Bir telefon alın.
24 yasiniza kadar kaçak Göcek görüşün. Universiteyi bitirmeden evlilik lafini anmayin. zaten 20 ye gelmeden siz ayrılmış olacağınız için derdiniz de kalmayacak.

İkinci olarakta sosyal hizmetlerin yurtlarda kalma yaşını kesinlikle 22 ye falan çekmesi gerekiyor. Git yurda diyemiyoruz bile 2 sene sonra nereye gidecek, üniversite nasıl okuyacak?

Merhaba, Ben 17 yaşından gün almaktayım ve erkek arkadaşımda 19 yaşını bitirmiş 20 yaşından gün almakta.Babam bizi ayırmak istiyor bunun için beni öldürmekle ve erkek arkadaşımı hapse attırmakla tehdit ediyor. Silahla beni vuracaktı annem ve anneannem zar zor tuttu hala böyle bir düşüncesi var. Beni evden kovdu hatta beni sevgilimin evine bırakıp polise kızımı kaçırdı ihbarı verip onu hapse attırmayı düşünüyor. Annemin çabalarıyla evdeyim fakat evde şiddet görüyorum ve eve kapatıldım. Uzun zamandır da psikolojik sorunlar yaşıyorum evde. Daha önceden öğretmenlerim ve doktorlar babamın beni psikiyatriye götürmesi için çok uğraştılar bende çok söyledim ama hiç bir şekilde ikna olmadı ve bu sorunlarım yaşadığım günlerde çok daha fazla arttı. Sevgimden dolayı sakin kalmaya çalışıyorum düşüncelerime sevdiğim kişi engel oluyor. Babamda bu işin bitmesi için yani bizim ayrılmamız için birimizin ölmesi gerektiğini söylüyor bizi tehdit ediyor. Evde bulunduğum sürede çok korkuyorum çünkü ne benim ne de sevgilimin can güvenliği yok şuan da. Bizim hiç bir şekildeayrılmayacağımızı kendiside biliyor vazgeçmem için bana şiddet uyguluyor hakaretler ediyor ve aşağlıyor. Haliyle yaşımızdan dolayı hiç bir şey yapamıyoruz ama bu durumdan canımız çok yanıyor. Bizde biraz araştırma yaparak yasal yollardan bu durumu çözebileceğimizi düşündük. Yasal olamayan yollardan giderek hayatımızı daha kötüye götürmek istemiyoruz. Eğer ki biz şuan da evlenmek için mahkemeye çıkarsak hakim bu yaşadığımız durumları olağan üstü durumdan sayarak evlenmemize izin verir mi ? Bu durumu yaşayanlar var mı ? Varsa mahkemede ne gibi sorularla ve durumlarla karşılaştınız yardımcı olurmusunuz ?
ben hakim olsam seni yatılı bir okula kapatırım net.

Yahu bu keskin! zekanızı yararlı şeyler için kullansanız da memlekete bir faydanız olsa gençler. Yarın öbür gün çocuk yaşta evlendim diye ağlayacağını bile bile ve buna rağmen evlenmek için türlü alavere dalavere çevireceğine git de üniversite sınavına çalış o muhteşem zekanla, bari bi işe yarasın

Babam ilk başlarda olumlu bakıyordu iki ailede zaten olumlu yaklaşıyor fakat babam zaman geçtikçe çok fazla kıskançlık yapmaya başladı kıskançlık krizlerine girdiğinden dolayı olayları büyütmeye devam ediyor

YAVRUM BEBESİN DAHA 16 SIN ÇOK ERKEN BAK BAŞINI DUVARLAR A DUVARLARA VURCAN LÜTFEN ANLA

nerden bileyim bazı insanlar cinsel ilişki yaşadıktan sonra mahkeme kararı olumlu yönde oluyormuş polis aileler arasında ara buluyormuş günlerce araştırdım böyle yazıyordu ne yapayım bilemedim cidden ya lanet olsun ne demeliyim bilmiyorum babam öğrenirse evlenmek ıcın boyle seylerle ugrastıgımı , hayatımı karartır sadece bundan çok korkuyorum yemin ederim.

Uğraşmasaydın o zaman zorun ne evlilik manyağı gibi

Back