Mahkeme kararıyla evlenen var mı ?

Canim yasin cok küçük, kisiligin daha otirmamis cocuksun yavrum bende kacarak evlendim 22 yasinda evlendim. Kv evinde oturdum cok zor donemler atlattim. Su anda kendi evime ciktim ama sen cocukdun yahu. Ne evliligi oyle bekarkenki gibi olmuyo bu isler. Gezip dolasma yiyip yatma yok. Aklini basina al silkelen okuman lazım senin meslegini eline al. Hic bir yer ana baba kucagi gibi olmaz yavrum. Lütfen kendine gel.

bılmıyorum cok sevıyorum yahu gözüm görmüyor ondan baska birseyi onla uyumak onla uyanmak ıstedım sadece
Evlilik de sadece onla uyuyup uyanmaktan ibaretti zaten... Çocuk yaşında kayınvalide kölesi ol, geçim derdi çek, kendin çocukken kucağında çocuk pışpışla, hem kendini hem kocanı hem kendi aileni hem kocanın ailesini idare etmek zorunda kal da gör beraber uyuyup uyanmayı. Bi gıdımcık bakış açınızla dünyadaki herşeyi biliyormuş gibi davranıyorsunuz ya cahil cesaretinize ne diyeceğimi bilemiyorum

Psikolojim bozuk ben Bi evleneyim o psikoloji ile seçim yapar evlenirsen zaten Mutlu olamazsın.
Çook kişi gördüm babadan kaçmak için evlenen hep sonu hüsranla biten
Aman sen sen ol yağmurdan kaçıp doluya tutulma.

mahkeme kararı ailenden izin belgesi ister ailende vermez yani boşuna çabalıyorsunuz
evdeki huzursuzluktan dolayı kaçıyorsun
yağmurdan kaçarken doluya tutulma canım
öyle evlilik düşündüğün gibi toz pembe değil

Her ne olursa olsun evlilik icin yasin cok cok genc canim. Yapma. Etme.
Aceleye getirme.
Senin gozunde su an mevzu " kavusamayan iki asik" gorunuyor. Ve kavusma odaklisin. Etrafindaki onemli noktalari atliyosun.
Evlenmek istedgin kisi ne kdr sozunun eri? Karakteri guzel birimi?
Anacmidir?
Seni korurmu ilerde?
Evine ekmek getirebilirmi?( aile sirketi babasinin agzina bakar bi, bir gun foss olur).

Bende bu hatayi yapiyodum evleniyodum nerdeyse. Kavusmaya odakli oldum. Hatta " kavusalimda bi ondan snrasi kolay" diyodum. O kdr yani. Oysaki aldatildim mesela. Sadakat problemimiz varmis bizim herseyden once...

Haklısın ama sonra pisman olacak da is isten gececek. Bu askin pembesine kapiliyor,ama pembesi gidince tozu kalacak bilmiyor umarim yanlis yapmaz.
herkes aynı şeyi diyor bi düşün neden acaba.. birde yaşıtlarına sor senle aynı fikirde olacak. çünkü insan olgunlaşınca ayırt edebiliyor.. tcrübe sahibi oluyor.

herkes aynı şeyi diyor bi düşün neden acaba.. birde yaşıtlarına sor senle aynı fikirde olacak. çünkü insan olgunlaşınca ayırt edebiliyor.. tcrübe sahibi oluyor.
Bizde derler siz bilir misiniz bilmem ama."besikteki bebe bile basini salliyo" bu o hesap daha neyin ne oldugunun bile farkinda degil. Birlikte uyucak sadece

Konuya inanmadım ama gerçekse bu yaşta derdin ne anacım, okumak çok mu zor da koca derdine düştün!

Senin yaşındaki kardeşim evlilik planları yapsa ağzına mıçarım onun. O yüzden babana kızmıyorum.
Senin yerinde olsaydım da sevgilimden ayrılmaz ama babamı idare ederdim. Evlenmek için uygun yaşları bekler (en az 23) okuluma işime gücüme bakardım. Makul zamanlarda da sevgilimle görüşürm.

Bak canım, yaşadığın çok zor bir süreç. Ailenden sürekli şiddet görüyor muydun bilmiyorum. Ancak evliliği bir kaçış yolu olarak görme. Farkında değilsin ama şuan öyle görüyorsun. 17 yaşında hayatına yeni başlamış gencecik pırıl pırıl bir kızsın. Sana bir abla tavsiyesi. Bu hayatta sadece kendine güvenmelisin. Maddi durumumuz var çocuğun o su var bu su var değil. Senin neyin var? 2 sene sonra o çocuğun seni bırakmayacağı ne malum. Arkanda ne baban kalacak ne ailen. Evet babanın yaptığı doğru değil ama sende biraz suyuna git. 17 yaşında evlenmekte nesi? 30 yaşında insanlar daha erken gözüyle bakıyor evliliğe. Sen sanıyor musun ki o insanların 17 yaşında sevgilisi olmadı, aşk yaşamadılar. Geçiyor. Hayatta tek gerçek olarak sen ve ailen kalıyorsunuz. Dikkat et sakın evlilik kararı verme.

Bu sebebi hakim olağanüstü durum saymaz. Genellikle gebelik vb. durumları sayıyorlar. Sebebi de sadece olağanüstü durum olması değil kamu yararının da bunu gerektirmesi.

çok fazla engel atlattık gerçekten artık gücüm kalmadı kesin bir çözüm yapıp herşeyi burda bitirmek istiyoruz biz herşeyi göze aldık bu kadar yani ve cinsellik yaşadık
Daha 16 yasinda ne engeli atladin Allasen?

Benim kizim 16 yasinda ben evlencem diye gelse cildirirdim herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…