- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.807
- 248
- 35
Evlilik de sadece onla uyuyup uyanmaktan ibaretti zaten... Çocuk yaşında kayınvalide kölesi ol, geçim derdi çek, kendin çocukken kucağında çocuk pışpışla, hem kendini hem kocanı hem kendi aileni hem kocanın ailesini idare etmek zorunda kal da gör beraber uyuyup uyanmayı. Bi gıdımcık bakış açınızla dünyadaki herşeyi biliyormuş gibi davranıyorsunuz ya cahil cesaretinize ne diyeceğimi bilemiyorumbılmıyorum cok sevıyorum yahu gözüm görmüyor ondan baska birseyi onla uyumak onla uyanmak ıstedım sadece
Bu ara cok var bdvdeevet bu ergenlerin sevişme merakı cidden araştırmalık bir konu.
valla çok kızıyorum okudukca
dediğin gibi o sapığı da şikayet şart
Haklısın ama sonra pisman olacak da is isten gececek. Bu askin pembesine kapiliyor,ama pembesi gidince tozu kalacak bilmiyor umarim yanlis yapmaz.hanımlar kendinizi yırtmayın anlayıp dinlemeyecek!!!
evet haklısın malesef dinlemiyorlar.hanımlar kendinizi yırtmayın anlayıp dinlemeyecek!!!
herkes aynı şeyi diyor bi düşün neden acaba.. birde yaşıtlarına sor senle aynı fikirde olacak. çünkü insan olgunlaşınca ayırt edebiliyor.. tcrübe sahibi oluyor.Haklısın ama sonra pisman olacak da is isten gececek. Bu askin pembesine kapiliyor,ama pembesi gidince tozu kalacak bilmiyor umarim yanlis yapmaz.
Bizde derler siz bilir misiniz bilmem ama."besikteki bebe bile basini salliyo" bu o hesap daha neyin ne oldugunun bile farkinda degil. Birlikte uyucak sadeceherkes aynı şeyi diyor bi düşün neden acaba.. birde yaşıtlarına sor senle aynı fikirde olacak. çünkü insan olgunlaşınca ayırt edebiliyor.. tcrübe sahibi oluyor.
evet sarılıp uyuyacak ne güzelBizde derler siz bilir misiniz bilmem ama."besikteki bebe bile basini salliyo" bu o hesap daha neyin ne oldugunun bile farkinda degil. Birlikte uyucak sadece
Hi hiii uyucakevet sarılıp uyuyacak ne güzel
Daha 16 yasinda ne engeli atladin Allasen?çok fazla engel atlattık gerçekten artık gücüm kalmadı kesin bir çözüm yapıp herşeyi burda bitirmek istiyoruz biz herşeyi göze aldık bu kadar yani ve cinsellik yaşadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?