Bakın ben zaten şuanda bu kararımın çok erken oldduğunu farkındayım fakat çok zor bir durum söz konusı anlattıklarım sadece bir kısmı annem bile babamı boşama derecesine geldi çünkü babamın davranışları gerçekten normal değil yaşadığımız çok fazla olay var ki ben zaten kariyer yapmadan evlenmeyi düşünen bir kişi değildim ama şuanda yaşamış olduğumuz durumlar bizi buna zorluyor kimsenin artık daha fazla zarar görmesini istemiyoruz
bılmıyorum cok sevıyorum yahu gözüm görmüyor ondan baska birseyi onla uyumak onla uyanmak ıstedım sadeceUğraşmasaydın o zaman zorun ne evlilik manyağı gibi
Haklısınız çok erken ama durumlar böyleyken okul hayatımda daha kötüye gidecek annem olsun anneannem olsun zaten hep arkamda ayrıca erkek arkadaşımın ailesi beni öz kızı gibi görüp seven insanlar şuanda yaşadığımız bir çok olay bizi buna mecbur bırakıyor yoksa kan akmadan babam bu olayı bitirmeyecek insanların daha çok canının yanmasını istemiyoruz burda zarar gören sadece biz değiliz ailelerde babamın hareketlerinden zarar görüyor.
3 ay da mı?bılmıyorum cok sevıyorum yahu gözüm görmüyor ondan baska birseyi onla uyumak onla uyanmak ıstedım sadece
Bak ben yasal olarak imkanı var mı yok mu çok çok iyi biliyorum hukukçuyum zaten.
Öncelikle ben bu konuya inanmadım hangi anne kocası çocuğunu ölümle tehdit etse susar?Parçalar o adamı kadın.
Ya da diyelim ki gerçek henüz reşit değilsin niçin polise sığınıp şiddet gördüğünü söyleyip yurda geçmiyorsun.
Hadi bunu da yapmıyorsun o kadar şiddete maruz kaldığın halde anne ve anneannen hala nasıl o çocukla olmanı destekler.Bunları asla yapmaz bir aile,önce canımız mantığındayız çünkü.
Ayrıca baban gerçekten istiyordu da sonra nasıl bir yanlış görüp vazgeçti?
Cidden böyle durumun varsa git şiddet görüyorum diye şikayet et,yurda sığın, bu yaşta hiç bir ekonomik özgürlüğün olmadan evlenme yollarını arama.
Hem ev işi yapıp,hem okuyup hem çalışabilecek üstüne çocuk bakabilecek gayretin olmayacak senin,oturup Kocam baksın deyip bu yaşta kendini ezdireceksin.
Bir insanı evlenmeden aynı eve girmeden tanımıyorsun.Çok pişman olursun.
Ben çok gördüm 15_-16 yaşında evi terketmiş kız çocuğu. Sakın düşme bu hayata.
Şiddet varsa git yasal yollara başvur sosyal hizmetler hızlı bu konuda ama evlilik için bir yorumda bulunmuyorum konun inandırıcı değil.
Bizde saf değiliz bu yaşta şunu şöyle yap izin çıkar şuraya başvur diye akıl vermez aklı selim kimse.
Aman ne halt yersen ye hala bidi bidi ediyor
Madem evleneceksin git evlen
17 yaşında 10 yıldir birlikteyiz diyen birine ne denir ki başka
O nasıl çevre o nasıl hayatlar
GELSİN İTİRAFLARBabam izin vermiyor okulunuz bittiğinde evlendirelim diyor mu demeliydim bilmiyorum özür dilerim herkesten isterseniz sevgilimi şikayet de edebilirsiniz 3 aydır beraberiz sadece beraberliğimiz falanda olmadı sadece evlenmek istedim bu mudur problem boşu boşuna ailemle aramı bozmayın illa inanmıyoruz bozucaz diyorsanızda vicdansızsınızdır.
bılmıyorum cok sevıyorum yahu gözüm görmüyor ondan baska birseyi onla uyumak onla uyanmak ıstedım sadece
ne kadar doğru yazmışsın 24 yaşına girdim hem evli hem çalışan hem okuyan bir bayanım çocuk yaştada değilim genede o kadar zor geliyor ki bütün sorumlulukların üstünde olması o kadar zor ki keşke hayatlarımızdan kesitleri su kızlara gösterebilsek yada erken evlenmenip pişman olma duygularımızı ona aktarabilsek de evlenmeseler ama malesef ordan girip ordan cıkıcak
şimdi cinsellik yaşanmış mı, yaşanmamış mı? olay polise intikal edecek mi etmeyecek mi?
modlar bi el atsa şu işe.
Evet canım gözleri kör ve cahil cesaretiyle hareket ediyorlar.
Ben çalışıyorum evi idare ediyorum ama çocuk olunca mutlaka annem yardım edecekki hepsini aynı anda yapamam.
Ki okurken evlilikte çok zor ben staj yaparken evlendim 24 yaşında canım çıkıyordu zor idare ediyordum. 16-17 yaşında evinde bu kadar sorumluluk almamış bir çocuk imkansız devam ettiremez
sakın bunu yapma sakın.... doğacak sorunlar ya da doğacak bir bebek aman Allahım sakın bak... yapma böyle birşey ortada kalırsınnerden bileyim bazı insanlar cinsel ilişki yaşadıktan sonra mahkeme kararı olumlu yönde oluyormuş polis aileler arasında ara buluyormuş günlerce araştırdım böyle yazıyordu ne yapayım bilemedim cidden ya lanet olsun ne demeliyim bilmiyorum babam öğrenirse evlenmek ıcın boyle seylerle ugrastıgımı , hayatımı karartır sadece bundan çok korkuyorum yemin ederim.
yavrum senin okulun filan yok mu?bılmıyorum cok sevıyorum yahu gözüm görmüyor ondan baska birseyi onla uyumak onla uyanmak ıstedım sadece
evet bu ergenlerin sevişme merakı cidden araştırmalık bir konu.Gene cocuk gelin vakasi
Bu miniklerin sevisme meraki nedir ben anlamiyorum
Sevgilini polise vermek lazim,16 yasinda kizla birliktelik suctur. Hapislerde curumesi gerekir subyanci sapigin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?