- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Babam izin vermiyor okulunuz bittiğinde evlendirelim diyor mu demeliydim bilmiyorum özür dilerim herkesten isterseniz sevgilimi şikayet de edebilirsiniz 3 aydır beraberiz sadece beraberliğimiz falanda olmadı sadece evlenmek istedim bu mudur problem boşu boşuna ailemle aramı bozmayın illa inanmıyoruz bozucaz diyorsanızda vicdansızsınızdır.
Annenin ayrilma durumuna gelmesi kızının kacip gidip yanlis yollara sapmasi korkusunsan dolayi senden taraftir yoksa gonulden seni evlendirmek istediğini sanmıyorum bu yasta . Tamm görüş konuş evlenmekte neyin nesi hangi devirde yaşıyoruz bilio musun sen erkek isine gelmeyince kadini bir kenara birakip yoluna devam edio ama guvencen olursa elinde bi ekmegin biraksada yoluna bakabilirsin. Bende senin gibiyken bir evlilik yaptim 1 sene sürdü daha fazla degil keske okulumu birakip evlenmeseymisim sonradan hirs yaptim okulu bitirdim isimin basina gectim ama olan iki yilima oldu. Sunuda soylim herkes benim kadar hirslida olamaz (dedigim yanlis anlasilmasin böbürlenmek degil yazdigim) ama sana bir abla tavsiyesi bekle okulunu bitir garanti bi işin olsun ondan sonra kararini ver cok kucuksun daha cok.Bakın ben zaten şuanda bu kararımın çok erken oldduğunu farkındayım fakat çok zor bir durum söz konusı anlattıklarım sadece bir kısmı annem bile babamı boşama derecesine geldi çünkü babamın davranışları gerçekten normal değil yaşadığımız çok fazla olay var ki ben zaten kariyer yapmadan evlenmeyi düşünen bir kişi değildim ama şuanda yaşamış olduğumuz durumlar bizi buna zorluyor kimsenin artık daha fazla zarar görmesini istemiyoruz
Biz şuana kadar gayet normal şartlar altında sınırlarmızı bilerek görüşen iki gençtik olayları babam kıskançlık krizlerimden dolayı bu noktaya getirdi adam herkesi vurmakla tehdit ediyor benden nefret ettiğini ve kızı olarak görmediğini söylüyor bizim evlilik planlarımız zaten yapılmıştı ben liseyi bitirince nişan universıteyı bitirince düğün yapılacaktı ama babam böyle yaparak bizi bu duruma zorluyor yeni bir ilişki değil bu sürüklenip gittiğim 10 senedir olan bir şey
Bu söylediğinin yalan olmadığını nereden bileceğiz peki? Tepkilerden korkup; "yalan söylemiştim, yasal işlemler yapılmasın" diye çevirdiğini nereden bilelim.Babam izin vermiyor okulunuz bittiğinde evlendirelim diyor mu demeliydim bilmiyorum özür dilerim herkesten isterseniz sevgilimi şikayet de edebilirsiniz 3 aydır beraberiz sadece beraberliğimiz falanda olmadı sadece evlenmek istedim bu mudur problem boşu boşuna ailemle aramı bozmayın illa inanmıyoruz bozucaz diyorsanızda vicdansızsınızdır.
Evet biz anlama güçlüğü çekiyoruz
Ben anlayamıyorum mesela devrelerim yandı
7 yasında başlayıp 17'sine kadar birliktelik deyince acaba ben başka yerimden mi anladım diye de düşünmedim değil hani
MaşaAllah TCK'ya ceza alt ve üst sınırını bilecek kadar hakimsin ama daha evlenmek için hukuki haklarını bilmiyorsun buraya saçma sapan bir konu açıyorsun, bu biiirr." Lionel DIŞINDA " Hepınızın anlamadıgı birşey var biz birbirimizi çok seviyoruz bu zamana kadar böyle bi kararımız yoktu ileriye dönük vardı ve işler bu aşamaya geldiği için böyle bi seçim yaptık başka bir çözümü yok 1 aydır odamda hapis yatıyorum resmen hukukçuymuş eğer o kadar hukukçuysan tehtid etmenin cezasının 2 ve 4 yıl arasında oldugunu sinirliydim kızgındım kendimde değildim gibi açıklamalarını bahanelerini de mahkemenin kabul etmediğini biliyor olmalısın değilmi .
Ee açsın googledan baksın o zaman....
Arkadaşlar konu sahibi yeni hesap almış ve bana özelden bu mesajı atmış. Deşifre etmek boynumun borcu diye düşündüm :) umarım aptal yerine koymaz bundan sonra insanları
Eki Görüntüle 1875501
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?