Mahkeme kararıyla evlenen var mı ?

Vicdansiz olan sensin. Burada babana bile iftira atıyorsun 3 aylik elin adami icin. Allahim evladin da hayirlisini versin

Senin gibi evlat düşman başına bile değil diyelim ozaman.
Madem bu kadar evlenme meraklısısın koş git evlen burdan neyin aklını istiyorsun ?

Allah ailesini yardimcisi olsun. Hayirli evlat versin rabbim herkese. Yonetim ban atmis. En iyisi buydu umarim boyle evkenmek gibi bir hata yapmaz. Umarim

Annenin ayrilma durumuna gelmesi kızının kacip gidip yanlis yollara sapmasi korkusunsan dolayi senden taraftir yoksa gonulden seni evlendirmek istediğini sanmıyorum bu yasta . Tamm görüş konuş evlenmekte neyin nesi hangi devirde yaşıyoruz bilio musun sen erkek isine gelmeyince kadini bir kenara birakip yoluna devam edio ama guvencen olursa elinde bi ekmegin biraksada yoluna bakabilirsin. Bende senin gibiyken bir evlilik yaptim 1 sene sürdü daha fazla degil keske okulumu birakip evlenmeseymisim sonradan hirs yaptim okulu bitirdim isimin basina gectim ama olan iki yilima oldu. Sunuda soylim herkes benim kadar hirslida olamaz (dedigim yanlis anlasilmasin böbürlenmek degil yazdigim) ama sana bir abla tavsiyesi bekle okulunu bitir garanti bi işin olsun ondan sonra kararini ver cok kucuksun daha cok.

Ailemle aramda ne olursa olsun kaçış olarak evliliği düşünmezdim. Bu kadar yolun başındyken yapılacak çok şeyin var okumak gibi çalışmak gibi hedefin evlilik olmamalı hedefin güçlü olup mesleğini eline almak olmalı. Ailenle huzurlu günlerin olur umarım...

Babanın anlattığına göre psikolojisi bozulmuş. Valla onu bunu bilmem ama sen bu kadar evlilik mahkeme olaylarını araştıracağına keşke babanın durumu için araştırmaya girsen. Ayrıca konuyu eksik anlattığın kanaatindeyim. Bir de 17 yaşındasın 10 yıldır görüşüyoruz diyorsun. Sanırım evcilik oyunlarıyla büyüyememişsiniz. Evlilik zor karar daha çocuksun. Ama illa da evleneceğim dersen kusura bakma ama senin istediğin yorumu buradaki hiçbir aklı başında insan yapmaz. Önce büyümelisin

Allah ömür verirse 10 sene sonra buraya gel, şu yazdığın şeyleri bir oku. O zaman buradaki hanımların yorumuna gerek kalmadan nasıl bir şuursuzluk içinde olduğunu anlayacaksın ama... ... ...

Pess ya, yazık.

Bu yaşta ne desek sana boş, sen kafana taktığın şeyi yapacaksın ve hata yaparak doğruyu öğreneceksin. Sana sadece şunu söyleyeyim " dünyadaki hiç kimse Ailenden daha önemli değildir"

Bu söylediğinin yalan olmadığını nereden bileceğiz peki? Tepkilerden korkup; "yalan söylemiştim, yasal işlemler yapılmasın" diye çevirdiğini nereden bilelim.
Sanırım ilk mesajında uydurduğun hikayenin ne kadar inandırıcı olduğunu ölçmek için ilk önce buraya konu açtın, eğer burada herkes sana inanıp, mağdur gözüyle baksaydı, mahkemeye başvurup aynı iftiralarınla aileni karalayıp evlenip yuva kurmayı amaçlıyordun sanırım.
Koca delisi bir ergensin! Allah ailene acısın da seni düzeltsin inşAllah.

banlanmış bu çocuk .
ama okur heralde yine de.
Allah ailesine sabır versin
böyle kız evlat düşman başına.
elin sapığının koynuna girebilmek için çevirdiği işlere bakın ya.
delirmemek mümkün değil

"Hiçbir şekilde ayıramayacak" kısmı afedersiniz komik geldi bana. Bunu ALLAH tan başka kimse bilemez.

Evet biz anlama güçlüğü çekiyoruz
Ben anlayamıyorum mesela devrelerim yandı
7 yasında başlayıp 17'sine kadar birliktelik deyince acaba ben başka yerimden mi anladım diye de düşünmedim değil hani
MaşaAllah TCK'ya ceza alt ve üst sınırını bilecek kadar hakimsin ama daha evlenmek için hukuki haklarını bilmiyorsun buraya saçma sapan bir konu açıyorsun, bu biiirr.
İkinci olarak da; bir insana; hakkımı hukuki yollardan arayacağım veyahut yaptığın hukuksuz şeyi ihbar edeceğim demek tehdit sayılmıyor!!! Google'layıp burada artistlik yapmadan önce iyi düşün derim. Ayrıca kastım ne tehdit etmek ne de senin saçma sapan ilişkilerine burnumu sokmak. Niyetim yalanını itiraf ettirmekti, zaten hemen korkup döküldün. Yalanlarını kendin itiraf ettin. Kimse konunun gerçekliğine inanmamıştı. İnsanları aptal yerine koyma cürretini gösterdiğin için bu dersi haketmiştin.

bence babası bu kadar genç yaşta kızının evlilik merakına kapılıp elin adamının peşinden gittiğini görünce delirdi tehdit yolu ile sonlandırmaya çalıştı.

Ee açsın googledan baksın o zaman....

Demekki ordan bakmak yerine buraya sormak istemiş. Kaldı ki kendisi bu olağanüstü halleri bildiğini diğer mesajlarından birinde söylemiş zaten. Ben çokta bilmediği birşey söylemedim. Hatta hoşuna gitmeyeceği bir ayrıntı daha verdim, öyle durumlarda bile davayı ancak ebeveynin açabileceğini söyledim. Yani yine kendisi habersiz bir iş yapamayacağını biliyor.

+ Herkesin yorum yapma özgürlüğü olduğu gibi benim de var. Küfür hakaret içermediği sürece istediğimi yazabilirim, ne düşünüyorsam istediğim gibi söylemekte özgürüm. Ben sizin yorumunuzu alıntılayıp fikrinize karışıyor muyum? Müdahale ediyor muyum? Hayır. Siz de benim mesajlarımı alıntılamazsanız sevinirim.

Arkadaşlar konu sahibi yeni hesap almış ve bana özelden bu mesajı atmış. Deşifre etmek boynumun borcu diye düşündüm :) umarım aptal yerine koymaz bundan sonra insanları domacica ne soracaksan buradan sor merak ettiklerini

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…