Bak ben yasal olarak imkanı var mı yok mu çok çok iyi biliyorum hukukçuyum zaten.
Öncelikle ben bu konuya inanmadım hangi anne kocası çocuğunu ölümle tehdit etse susar?Parçalar o adamı kadın.
Ya da diyelim ki gerçek henüz reşit değilsin niçin polise sığınıp şiddet gördüğünü söyleyip yurda geçmiyorsun.
Hadi bunu da yapmıyorsun o kadar şiddete maruz kaldığın halde anne ve anneannen hala nasıl o çocukla olmanı destekler.Bunları asla yapmaz bir aile,önce canımız mantığındayız çünkü.
Ayrıca baban gerçekten istiyordu da sonra nasıl bir yanlış görüp vazgeçti?
Cidden böyle durumun varsa git şiddet görüyorum diye şikayet et,yurda sığın, bu yaşta hiç bir ekonomik özgürlüğün olmadan evlenme yollarını arama.
Hem ev işi yapıp,hem okuyup hem çalışabilecek üstüne çocuk bakabilecek gayretin olmayacak senin,oturup Kocam baksın deyip bu yaşta kendini ezdireceksin.
Bir insanı evlenmeden aynı eve girmeden tanımıyorsun.Çok pişman olursun.
Ben çok gördüm 15_-16 yaşında evi terketmiş kız çocuğu. Sakın düşme bu hayata.
Şiddet varsa git yasal yollara başvur sosyal hizmetler hızlı bu konuda ama evlilik için bir yorumda bulunmuyorum konun inandırıcı değil.
Bizde saf değiliz bu yaşta şunu şöyle yap izin çıkar şuraya başvur diye akıl vermez aklı selim kimse.